מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד שבועים מי היוםדורית06/01/2011
עוד שבועים מי היום הנתוח משתדלת לא לחשוב יותר מידי כי שחושבת מקבלת פיק ברכיים לצערי זה לא הנתוח הראשון שעשיתי ככה שתחוויה של הכאב והפחד בירידה לחדר נתוח והכאב אחרי מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שיהיה לך בהצלחה
צנובר06/01/2011אני לא יודע איזה ניתוח עברת בעבר, ומאמין שכאב לך אחרי, אבל מנסיוני, בניתוח שרוול רגיל, בלי סיבוכים כמעט שלא היו כאבים.
מאחל לך שהשבועיים יעברו במהירות ובלי מחשבות טורדניות, וכמובן שהניתוח יעבור בטוב ובלי כאבים של אחרי.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטן עליך- תגובה
שולה זק06/01/2011חשבי צעד אחרי - הכייף של הירידה במשקל, הבריאות, המחמאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עוד ניתוח ?
לילך.פ06/01/2011לפני כמה זמן עברת את הניתוח הראשון ? איזה הוא היה? למה נכשל ?
סליחה על ה"חפירות" ....והמון בהצלחה בניתוח השני... והאחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי טבעת
דורית06/01/2011בגיל 18 היום אני בת 27 הוצתי תטבעת לפני 6 שנים בארך כי היא לא עזרה צרבות בצקות תחושה איומה שהיא האיתה שם בגלל הטבעת אני עושה מעקף קבה כי יש לי רפלקס שזה המון צרבות ובשרוול זה יכול להחמיר לכן עושה מעקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית חמודה גם אני
ליאתול06/01/2011גם אני עברתי בעבר ניתוחים קיסריים וגם אני חששתי .
היום שבועיים אחרי הניתוח אני יכולה לאמר לך שהניתוח הזה שונה כלומר היה לי פחות כואב מהניתוחים הקיסריים לכן לכי רגועה ותראי שהשד לא נורא בכלל.
אותי הפתיעו בטלפון והודיעו לי בהפתעה "מחר את מנותחת" אני שמחתי שהקדימו לי את התור ולי זה היה פשוט הצלה כי לא היה לי הרבה זמן להילחץ...
מאחלת לך הצלחה ושהכל יעבור בשלום......אמן!!!!!
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)