עוד שבועים מי היום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עוד שבועים מי היום
    דורית
    06/01/2011

עוד שבועים מי היום הנתוח משתדלת לא לחשוב יותר מידי כי שחושבת מקבלת פיק ברכיים לצערי זה לא הנתוח הראשון שעשיתי ככה שתחוויה של הכאב והפחד בירידה לחדר נתוח והכאב אחרי מכירה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שבועים מי היום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורית שיהיה לך בהצלחה

צנובר
    06/01/2011

אני לא יודע איזה ניתוח עברת בעבר, ומאמין שכאב לך אחרי, אבל מנסיוני, בניתוח שרוול רגיל, בלי סיבוכים כמעט שלא היו כאבים.

מאחל לך שהשבועיים יעברו במהירות ובלי מחשבות טורדניות, וכמובן שהניתוח יעבור בטוב ובלי כאבים של אחרי.

דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטן עליך- תגובה

שולה זק
    06/01/2011

חשבי צעד אחרי - הכייף של הירידה במשקל, הבריאות, המחמאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה עוד ניתוח ?

לילך.פ
    06/01/2011

לפני כמה זמן עברת את הניתוח הראשון ? איזה הוא היה? למה נכשל ?
    סליחה על ה"חפירות" ....והמון בהצלחה בניתוח השני... והאחרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי טבעת

דורית
    06/01/2011

בגיל 18 היום אני בת 27 הוצתי תטבעת לפני 6 שנים בארך כי היא לא עזרה צרבות בצקות תחושה איומה שהיא האיתה שם בגלל הטבעת אני עושה מעקף קבה כי יש לי רפלקס שזה המון צרבות ובשרוול זה יכול להחמיר לכן עושה מעקף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית חמודה גם אני

ליאתול
    06/01/2011

גם אני עברתי בעבר ניתוחים קיסריים וגם אני חששתי .

היום שבועיים אחרי הניתוח אני יכולה לאמר לך שהניתוח הזה שונה כלומר היה לי פחות כואב מהניתוחים הקיסריים לכן לכי רגועה ותראי שהשד לא נורא בכלל.

אותי הפתיעו בטלפון והודיעו לי בהפתעה "מחר את מנותחת" אני שמחתי שהקדימו לי את התור ולי זה היה פשוט הצלה כי לא היה לי הרבה זמן להילחץ...

מאחלת לך הצלחה ושהכל יעבור בשלום......אמן!!!!!

ממני ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו