מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תגובה למקס
דיויד10/01/2011מהבחינה הזאת אין שום בעיה מכיון שאת הטבעת ניתן להרחיב ולהקטין בכל עט, זהו תהליך שלוקח פחות מ10 שניות באמצאות "זריקה" פשוטה
זאת אומרת שאני יכול לפתוח את הטבעת עד הסוף במידת הצורך ולאכול ולשתות כמו בן אדם ללא הניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שמקס יענה לך - או כבר ענה
שולה זק10/01/2011איך הטבעת פועלת אנחנו יודעים.
אין שום בעיה לפתוח ולסגור את הטבעת כדבריך. רק שכחת פרט קטן ביותר - בצבא, איפה שלא תהיה, גם בבסיס מסודר - הרופא עם המזרק לא צמודים אליך וגם לא כל רופא יכול לבצע את הפעולה.
אני מניחה שעברת ניתוח קיצור קיבה - טבעת - מאחר וסבלת מהשמנת יתר חולנית. אם אתה חושב ששינית הרגלי אכילה והפנמת אורח חיים בריא ושליטה בהרגלי האכילה שלך, אתה יכול לשקול הוצאת הטבעת, כך שלא תהיה לך שום מגבלה בצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת אך
דיויד17/01/2011אך הרעיון הוא שאם אני כן התקבל ליחידה קרבית מן הסתם הפתח את הטבעת עד הסוף ולא הצטרך או הרצה לסגור אותה בשנית באותה תקופה.
מן הסתם ביחידות קרביות הסיכוי להשמנה הוא אפסי בגלל הפעילות הגופנית העצומה העושים שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
דיויד17/01/2011כבר ניסיתי הם טוענים כי אי אפשר להעביר אותי לדבר עם הרופאים הצבאים..
בכל מקרה אני היום שולח עוד בקשה לערעור
ביחד עם שני חוות דעת מן הרופא המנתח שלי (אבינוח)
חוות דעת רופאת משפחה
ועוד חוות דעת מרופא כירוג אחר.
בכל אלה כתוב כי בריאותי תיקנה, משקל תקין, אין שום פעילות גופנית כי אין ביכולתי לבצעה, אין הטבעת מונעת מימני שתייה או אכילה כל עוד היא פתוחה.
אני מקווה שהם לא יתעלמו מימני הפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור פרופיל קרבידיויד09/01/2011
מישהו פה מוכן בבקשה להסביר לי על מה הורידו לי פרופיל וכיצד אני אמור לערער על זה ?
מצב לאחר MECHANICAL ILEUS בשנתיים האחרונות או לפחות שנה לאחר GASTROPLASTY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור פרופיל קרבי - תגובה
שולה זק09/01/2011אני לא חושבת שאנחנו הכתובת למתן תשובות להן אתה מצפה.
זה לא התחום של פורום זה.
לדעתי עליך לפנות לשלטונות הצבא ולברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ניתוח עברת?מה מצבך היום?
מקס ברנר09/01/2011אלו מגבלות תפקוד נשארו לך?אלו הליכים לקראת גיוס עברת עד היום?
אינני רופא.כבר לא בצבא,אבל אנסה לכוון אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מראש
דיויד09/01/2011עברתי ניתוח קיצור קיבה (טבעת) כליפני שנתיים הורדתי ממשקלי כבערך 50 קילו
מ132 קילו ל75
אין לי מגבלות גופניות ואף השגתי אישורים על כך!
אך הבצא מסרב להקשיב לי ומיתעלם מן ההאישורים כאלו הם לא תקפים.
אני כבר לא יודע מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אותך אחי...
לילך.פ09/01/2011לא רוצים לא צריך!!!
לך תמכור ואפלות בשקם... ככה לפחות תעלה את המודעות של כל החיילים והחיילות
הג'ובניקים לא להיות קובבות...מטרה לא פחות מצילה חיים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה מבחינת דפוסי אכילה ושתייה?
מקס ברנר09/01/2011למשל אצל משרוולים צריך להפריד שתייה מאכילה,ולצרוך גם את זה במנות קטנות ותכופות.סגנון תזונה כזה לא כ"כ מתאפשר ביחידה לוחמת,ובמיוחד לא בקורסים.למשל מצפים ממך לשתות ליטר מים או יותר לפני מסע,והמרווחים בין הארוחות אינם קבועים,כך שצריך להיות כשיר "לדחוף"אוכל-לעיתים יחסית במהירות-נגיד פחות מרבע שעה.הייתי שם,ואני יודע שאלה לא ההמלצות התזונתיות הכי מוצלחות,אבל זה נגזר מאופי השירות.
האם תסתדר עם זה?!
מה הפרופיל שנקבע לך?סעיפי הליקוי שציטטת מתייחסים אכן לניתוח:גסטרופלסטיה זה הצרת קיבה בניתוח.ה"אילאוס המכני" מתייחס לחסימה/מגבלה של מעבר המזון במערכת העיכול.
חשוב טוב על מה שכתבתי בפסקה הראשונה.אם לא הרמת ידיים תוכל להגיש ערעור על קביעת הפרופיל בוועדות הרפואיות של לשכת הגיוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למקס
דיויד10/01/2011מהבחינה הזאת אין שום בעיה מכיון שאת הטבעת ניתן להרחיב ולהקטין בכל עט, זהו תהליך שלוקח פחות מ10 שניות באמצאות "זריקה" פשוטה
זאת אומרת שאני יכול לפתוח את הטבעת עד הסוף במידת הצורך ולאכול ולשתות כמו בן אדם ללא הניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הרופאים שמלווים אותך תומכים
מקס ברנר10/01/2011קבל מהם חוו"ד כתובה,ושלח מכתב ללשכת הגיוס שאתה מבקש לערער על קביעות הוועדה הרפואית.ד"א-מה הפרופיל שנקבע לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרופיל הוא
דיויד10/01/2011הפרופיל הוא 64
כבר השגתי חוות דעת מן הרופה המנתח ומרופאת משפחה, אשר רשום שמה ספציפית כי אין סיפה להורדת הפרופיל.
אך הבקשה נדחתה והצבא מסרב לתת לי לדבר עם הרופאים עצמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקש לקבל הבהרות מה נדרש
מקס ברנר10/01/2011ז"א לאיזה נושאים ספציפיים צריכים הרופאים המטפלים בך להתייחס (למשל-האם אתה יכול לשלוט בעצמך בנפח של הטבעת?אני מניח שלא.האם אתה מתכוון לפתוח פתיחה מכסימלית למשך 3 שנים? ).אין בטחון בהצלחה אבל תנסה להכין תשובות טובות לכל התמיהות המתבקשות.
תבין-כשמגייסים אותך לצנחנים הם לוקחים אחריות לנזקים בריאותיים צפויים שייקרו לך ח"ח.צריך לשכנע שלא מסתכנים איתך כשמקבלים אותך לשירות קרבי,ושיש לך סיכוי לעמוד במסלול ההכשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)