מקרה אבוד?...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקרה אבוד?...
    לימור
    10/01/2011

שלום רב.
    לפני 3 שנים עברתי ניתוח שרוול קיבה. בעקבותיו ירדתי כ -4 ק"ג בלבד מראש. לא עברתי הכנה לתקופה שאחרי... . לא ידוע לי על אף כישלון כשלי, בו גם ניתוח לא עזר! כיום, אני לפני ניתוח בקע ביטני נוסף והשמת רשת וחושבת לבקש ניתוח נוסף של קיצור קיבה באותה הזדמנות. אינני יודעת איזה והאם יש לי עוד סיכוי. ניסיתי כל דבר אפשרי. אין כבר כוחות.
    ממני - בת 38 ואם לארבעה (בוגרת גם שלושה ניתוחים קיסריים ורשת).

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה אבוד?...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן סיפור לא רגיל

מקס ברנר
    11/01/2011

ללא קשר לשאר הניתוחים שעברת (שללא ספק מקשים עלייך את החיים אבל לא קשורים לכשלון השרוול) דומה שאת צריכה לחזור על כל הבדיקות הנדרשות לקראת הניתוח-לרבות צילום וושט-קיבה-תרסריון- ולקבוע מפגש עם מנתח בריאטרי הזמין לך.
    דרך הקופה, או פרטי בהשתתפות הביטוח המשלים-זה יקבע כמה זמן תמתיני ואם תוכלי לבחור אם מי להתייעץ.
    בלי בדיקות עדכניות לא יוכל אף אחד כאן (אפילו לא המנתחים !!!)להסביר לך מה השתבש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה לא אבוד - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    11/01/2011

זה לא מהלך טבעי לניתוח בריאטרי. היית צריכה לקבל הדרכה מלאה מהרבה גורמים כולל מנתח, דיאטאנית ועוד.
    רוצה לנצל את הסיפור הזה ע"מ להדגיש את הצורך במעקב לאחר הניתוח. הניתוח הוא צעד קטן בדרך ארוכה. חלק נכבד מההצלחה הינה ההתמדה והמעקב. מנתח אשר אינו עוקב אחר מנותחיו עושה שגיאה חמורה. מנותח אשר לא מקפיד על הוראות ומעקב הרופא המנתח שוגה גם הוא.
    לעניינך. איפה עברת את הניתוח? האם פגשת את המנתח לאחרונה?
    לא אהבתי את המשפט: לבקש ניתוח נוסף של קיצור קיבה באותה הזדמנות!!!!!
    ניתוח בריאטרי צריך לעמוד בסדר עדיפויות ולא להיות נספח לניתוח אחר. את צריכה לחשוב טוב, טוב לגבי הניתוח הבריאטרי לפני שאת מתקנת את ההרניה. קחי לעצמך פסק זמן ותחשבי. אם את רוצה את זה אין שום סיבה שאי אפשר לעשות
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לימור
    11/01/2011

תודה על תגובתך. היום אני אכן יודעת כי העבודה שהיתה לי פגישה יחידה לאחר הניתוח עם דיאטנית בה הסבירה את כלכלת הנוזלים לשלושת השבועות הקרובים ואח"כ "להמשיך כרגיל", ללא כל פגישה נוספת - אינה אחראית מספיק. אכן גם אני צריכה הייתי לדעת יותר ולא להמתין לפתרון הקסם שיעשה את שלו.
    "באותה הזדמנות" , מדבר על כך שיש גבול לכמות הניתוחים אותם אהיה מסוגלת לעבור בתקופה כה קצרה (וכולם בבטן) וכמות הסיכונים להם אני מוכנה להחשף. אם עומד בפני ניתוח הרינה אותו אני מחוייבת לעבור, הייתי רוצה לעבור את הניתוח הבריאטרי באותה הזדמנות ולא כניתוח נוסף. וזו שאלתי - האם זה אפשרי?
    בברכה.
    לימור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חביבתי גם אני עם הרניה ואחרי שרוול

ליאתול
    11/01/2011

ובפירוש נאמר לי ע"י מספר מנתחים שין טעם לעשות ניתוח הרניה כשאני שמנה מפני שיש לחץ של השומן על דופן הבטן ולכן יש סיכוי גדול שזה יחזור.
    עשיתי לפני שלושה שבועות שרוול ואני ממתינה לרדת במשקל לפני שאני אעשה ניתוח הרניה....

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו