מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיצור קיבהכרמלה10/12/2007
אניבת 38 אם לשני ילדים שוקלת 115 ק"ג גובה 1.55 בעבר ניסתי המון דיאטות, אכן הצלחתי להוריד אך העלתי לצערי שוב.
אני מאוד אוהבת בצקים ומתוקים יש לי חולשה אליהם וגם קשה לי לאכול מסודר מתחילה יום ומתייאשת!!!
האם קיצור קיבה יהיה מתאים לי.... בעבר סבלתי מלחץ דם גבוה טופלתי בכדורים וכעת תקין.
אשמח לשמוע על הצעות אחרות במידה ויש כי אני נואשת ואין לי כבר מוטיבציה לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כרמלה
שולה זק13/12/2007לפי הנתונים שלך את על BMI מאוד גבוה 47.8
רצוי שתפני לרופא המטפל שיפנה אותך לכירורג בריאטרי להתיעצות.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות, למי שעומד בקריטריונים - ולפי מה שרשמת את אכ בקריטריונים.
כמו כן הנך מוזמנת לבקר באתר עמותת משקל בריא שם תוכלי להתעדכן בפן הניתוחי.
אשמח לענות ולהיות לעזר בכל עת
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמלה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה15/12/2007לפי הניתונים שמסרת את תהני מאוד מניתוח בריאטרי. צריכה לפנות לאחד המנתחים הבריאטרים על מנת לקבל הסבר על סוגי הניתוחים ומה אכן מתאים לך. אם את רוצה, אוכל לקבל אותך במרפאה שלי בבית חולים רמב"ם. טל מזכירה 048541831 (הביקור והניתוח ממומנים ע"י הקופות)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)