קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה
    כרמלה
    10/12/2007

אניבת 38 אם לשני ילדים שוקלת 115 ק"ג גובה 1.55 בעבר ניסתי המון דיאטות, אכן הצלחתי להוריד אך העלתי לצערי שוב.

אני מאוד אוהבת בצקים ומתוקים יש לי חולשה אליהם וגם קשה לי לאכול מסודר מתחילה יום ומתייאשת!!!

האם קיצור קיבה יהיה מתאים לי.... בעבר סבלתי מלחץ דם גבוה טופלתי בכדורים וכעת תקין.

אשמח לשמוע על הצעות אחרות במידה ויש כי אני נואשת ואין לי כבר מוטיבציה לכלום.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום כרמלה

שולה זק
    13/12/2007

לפי הנתונים שלך את על BMI מאוד גבוה 47.8
    רצוי שתפני לרופא המטפל שיפנה אותך לכירורג בריאטרי להתיעצות.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות, למי שעומד בקריטריונים - ולפי מה שרשמת את אכ בקריטריונים.
    כמו כן הנך מוזמנת לבקר באתר עמותת משקל בריא שם תוכלי להתעדכן בפן הניתוחי.
    אשמח לענות ולהיות לעזר בכל עת
    בברכה,
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמלה שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/12/2007

לפי הניתונים שמסרת את תהני מאוד מניתוח בריאטרי. צריכה לפנות לאחד המנתחים הבריאטרים על מנת לקבל הסבר על סוגי הניתוחים ומה אכן מתאים לך. אם את רוצה, אוכל לקבל אותך במרפאה שלי בבית חולים רמב"ם. טל מזכירה 048541831 (הביקור והניתוח ממומנים ע"י הקופות)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו