מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חדשה כאןאריאן19/01/2011
שלום לכולם.
אני חדשה כאן, עברתי ניתוח לפני שלושה שבועות אצל פרופ' רובין. והאמת קצת בדיכי עכשיו כי בשבוע הראשון ירדתי 7 קילו ומאז ירדתי קילו וחצי בשבועיים. ממש מעצבן. בעלי עבר את הניתוח לפני עוד מעט 3 חדשים והוא כבר 30 קילו פחות לכן מדאיג אותי שאני לא יורדת בקצב שלו. 3 שבועות אחרי אצלו כולם היו אומרים וואוו כמה רזית... ואני כלום. בקושי רואים בכלל. יש סיברה לדאגה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק19/01/2011אריאן ירדת יפה מוד.
כל אדם וקצב הירידה שלו - שנובע גם ממסת הגוף. ככל שהמסה גדולה יותר (BMI) כך אחוז הירידה היחסי גבוה יותר.
את צריכה לסמוך על עצמך, לנהג על פי המלצת הדיאטנית ולאכול תפריט מאוזן שמותאם לך, כמו כן להרבות בשתיה ובקרוב לשלב פעילות גופנית. אני משוכנעת שהתוצאות לא יאחרו להגיע
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב אריאן
שרה מ.19/01/2011ברשותה של שולה היקרה, הרשי לי להוסיף שלמען בראיותך הנפשי והפיזי אל תיסתכלי על כמות הירידה של אנשים אחרים בכלל, ובמיוחד על בעלך, היות שקודם כל הגברים יורדים מהר יותר, ושנית היות שהוא נימצא לידך כל הזמן (עד 120 שתהיו ביחד) התיסכול יגבר ולא יעשה לך טוב.
למרות שהירידה שלך היא די טובה, שמונה וחצי קילו תוך שלושה שבועות, תארי לעצמך כמה זמן היה נידרש להוריד את המשקל הזה בלי עזרת הניתוח.
בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוצדקת בהחלט שרה - תגובה
שולה זק19/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אולי יש המלצה לדיאטנית?
אריאן19/01/2011אני עדיין לא מצאתי דיאטינית למעקב. המליצו לי תל השומר אך הם נותנים שעות לא ריאליות לאנשים שעובדים. אני באזור פ"ת ובקופת חולים כללית יש למישהו המלצה למישהי שממש מבינה במעקב לאחר ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אולי יש המלצה לדיאטנית? - תגובה
שולה זק19/01/2011בפתח תקווה בית חולים השרון
וולפסון בחולון
קפלן ברחובות
מרפאת דגני בחדרה
זה מה שלי ידוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית
לין19/01/2011יש דיאטנית המתמחה במנותחים בקופת חולים כללית ראשון לציון
ענבר
באם המיקום מתאים לך אחפש את הנייד שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)