חדשה כאן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חדשה כאן
    אריאן
    19/01/2011

שלום לכולם.
    אני חדשה כאן, עברתי ניתוח לפני שלושה שבועות אצל פרופ' רובין. והאמת קצת בדיכי עכשיו כי בשבוע הראשון ירדתי 7 קילו ומאז ירדתי קילו וחצי בשבועיים. ממש מעצבן. בעלי עבר את הניתוח לפני עוד מעט 3 חדשים והוא כבר 30 קילו פחות לכן מדאיג אותי שאני לא יורדת בקצב שלו. 3 שבועות אחרי אצלו כולם היו אומרים וואוו כמה רזית... ואני כלום. בקושי רואים בכלל. יש סיברה לדאגה??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה כאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    19/01/2011

אריאן ירדת יפה מוד.
    כל אדם וקצב הירידה שלו - שנובע גם ממסת הגוף. ככל שהמסה גדולה יותר (BMI) כך אחוז הירידה היחסי גבוה יותר.
    את צריכה לסמוך על עצמך, לנהג על פי המלצת הדיאטנית ולאכול תפריט מאוזן שמותאם לך, כמו כן להרבות בשתיה ובקרוב לשלב פעילות גופנית. אני משוכנעת שהתוצאות לא יאחרו להגיע
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב אריאן

שרה מ.
    19/01/2011

ברשותה של שולה היקרה, הרשי לי להוסיף שלמען בראיותך הנפשי והפיזי אל תיסתכלי על כמות הירידה של אנשים אחרים בכלל, ובמיוחד על בעלך, היות שקודם כל הגברים יורדים מהר יותר, ושנית היות שהוא נימצא לידך כל הזמן (עד 120 שתהיו ביחד) התיסכול יגבר ולא יעשה לך טוב.
    למרות שהירידה שלך היא די טובה, שמונה וחצי קילו תוך שלושה שבועות, תארי לעצמך כמה זמן היה נידרש להוריד את המשקל הזה בלי עזרת הניתוח.
    בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוצדקת בהחלט שרה - תגובה

שולה זק
    19/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אולי יש המלצה לדיאטנית?

אריאן
    19/01/2011

אני עדיין לא מצאתי דיאטינית למעקב. המליצו לי תל השומר אך הם נותנים שעות לא ריאליות לאנשים שעובדים. אני באזור פ"ת ובקופת חולים כללית יש למישהו המלצה למישהי שממש מבינה במעקב לאחר ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אולי יש המלצה לדיאטנית? - תגובה

שולה זק
    19/01/2011

בפתח תקווה בית חולים השרון
    וולפסון בחולון
    קפלן ברחובות
    מרפאת דגני בחדרה
    זה מה שלי ידוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית

לין
    19/01/2011

יש דיאטנית המתמחה במנותחים בקופת חולים כללית ראשון לציון
    ענבר
    באם המיקום מתאים לך אחפש את הנייד שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו