מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תחילת תהליכיםרחלי20/01/2011
אני ממש מיואשת, התחלתי את התהליך לא ממזמן וכל זמן ממצאים לי עוד ועוד בדיקות כמה זמן עד שאני מסיימת את הכל????????(אני דרך קופ"ח מאוחדת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tאין מקום לייאוש-צריך סבלנות !
מקס ברנר20/01/2011אם תקראי כאן את יומן המסע הטרום בריאטרי שלי, תמצאי שהתרוצצתי בערך חודשיים עד שגמרתי את הבדיקות לקראת הוועדה של הקופה,וגם אחרי האישור העקרוני שלחו אותי לעוד שורה ארוכה של בדיקות עד לאישור הסופי.
אני מקווה שאת פציינטית יותר פשוטה ממני,ולא תצטרכי לטרוח מעבר לאישור העקרוני,אבל חודשיים פלוס-מינוס זה די סטנדרטי.
מצד שני-כמה שנים את כבר חושבת על זה?כמה שנים תהני מהתוצאות?אז חודש לכאן ולכאן זה רק פסיק על הגרף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחלי
שרה מ.20/01/2011אכן קופ"ח מאוחדת נותת לעשות המון בדיקות, אולם בדיעבד התברר לי שהם חסכו לי זמן המתנה חוזר לכירורג, כלומר את רוב הבדיקות שהכירורג דורש גם הקופה דורשת ואם את מגיעה למיפגש ראשוני ולוקחת לו את התשובות מפוענחות בכתב אז זה מקצר את תהליך ההמתנה למפגש הבא, אם את עושה דרך הקופה ולא שר"פ.
בכל אופן אל תתייאשי, כי את לקראת חיים בריאים ומהנים יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
שולה זק20/01/2011שלום רחלי,
חשוב מאוד להתחיל את הדרך בפגישה עם מנתח בריאטרי - מנתח קיצורי קיבה - כל סוגי הניתוחים, הוא נותן לך את הרשימה המלאה לבדיקות שעליך לעשות וככה את מטורטרת פחות..
משך הבדיקות תלוי בך ובתורים שתקבלי בקופה. כך שתתחילי ברגל ימין...היי רגועה ותראי שהכל יתחיל לזרום ותגיעי בקרוב לניתוח.
אנחנו כאן ונשמח לעזור.
מצטרפת לדבריו של מקס - כנסי למדור שאלות נפוצות ותשאבי שם המון אינפורמציה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייאוש ?
עפרה20/01/2011רחלי אין מקום ליאוש שלא תעזי להוציא מהלקסיקון... אני ממתינה לתאריך בסה"כ ... אם חיכית עד עכשיו עוד כמה שבועות לא יקרה כלום... אין שום יאוש!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני במאוחדת
ליאתול20/01/2011גם אני כעסתי על הריצות לבדיקות בעוד חברותי חסכו כמה מהם אבל הכל לטובה אני עשיתי כל כך הרבה בדיקות שכשהגעתי למנתח היו לי יותר בדיקות ממה שצריך.
הייתרון הוא שעלו על בעיה שלא ידעתי שקיימת!!! וכך עזרו ופתרו לי אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גם אני עשיתי
לילך.פ21/01/2011מליון בדיקות תעשי חיפוש תחת השם שלי ותקראי את כל הבדיקות שעשיתי בכדי לבדוק אם יש משהו ששכחו... אצלי כל שבוע נזכרו בעוד בדיקה... בסוף אני גם לא עושה דרכם כי הם נותנים אפשרות רק דרך ד"ר סובחי... ואני רציתי את רזיאל...
בהצלחה אל תתיאשי זה ייגמר מהר אם תתעקשי... בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי - לא כל כך נורא
דניאל22/01/2011לא ציינת מהיכן את בארץ,
ואם הנתונים שלך (BMI / מחלות נלוות) עומדים בקריטריונים.
יש דרכים "לקצר" תהליכים, בטח בקופ"ח מאוחדת.
דברי איתי - 0525634777
שימי לב ל-"ליאת" שלפני כחודשיים , הייתה במצב שלך, והינה: היא מתנתחת השבוע,
חברת קופ"ח מאוחדת. והיא עושה את זה ללא עלויות כספיות....
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)