מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד שנייה אני שםליאת20/01/2011
היי לכולם הישורת האחרונה הגיעה וביום שני הקרוב אני אעבור את הניתוח מישם מה אנני בלחץ אלא הסובבים אותי יותר מקווה שיעבור בצורה קלילה ואם יש מישהו שמתנתח ביום שני או שלישי הקרוב בולפסון אשמח לדעת... והכי חשוב תודה לדניאל עם העזרה בלעדיו זה היה יכולהיות קשה יותר אז תודה ונדבר אחריי אחלה סןפ"ש לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עפרה20/01/2011מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ושהכל יעבור בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ליאת....
ליאתול20/01/2011ואני חודש אחרי הניתוח שרוול ירדתי כבר 12.6 קילו..... אני מאושרת עד הגג!!
בטוחה שגם לך יהיה טוב כמו לי מכל הבחינות.
זה עובר מהר וכמו שכתבו קודמיי כל יום יותר טוב מקודמו.
בבבהההצצצלללחחחההה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה, שיהיה לך בקלות
דניאל20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
רוזי21/01/2011שמי רוזי ואני בדרך כלל באה לבקר מקוווה שאבוא לבקר אותך אני מגיע ביום 3 הפון שלי 0503337236 רוזי זבטאני גם בפייס בשמחב בהצלחהההההההההה את בידיים טובותתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בהצלחה בהצלחה...
לילך.פ22/01/2011תעדכני הכי מהר שתוכלי.... שיעבור בקלות ועד הניתוח תפסיקי לחשוב! פשוט תזרמי עם השעות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה
צנובר23/01/2011ונפגש כאן לחוויות של אחרי...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתיייייי
נטלי23/01/2011שיהיה לך בהצלחה... את הולכת לעבור את זה בגדול !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)