דואגת לביתי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דואגת לביתי
    קורין
    21/01/2011

שלום,
    במשפחה שלנו,ההשמנה גנטית מצד אמי.
    עברתי ניתוח טבעת לפני 20 שנה.הייתי מאוד מרוצה,ומאז אני מאושרת.
    לצערי הבת שלי עולה במשקל באותה הדרך.נכון היא גבוהה 67מ1 ומשקלה100 קג.
    רציתי לדעת אם היא יכולה לעבור ניתוח דרך קופת חולים כללית כמו שעברתי.שהיא תתחיל להנות מהחיים.אני יודעת איזה גהנום היא עוברת.קשה לי מאוד לראות אותה סובלת.
    תעזרו לה.היא נלחמת.אוכלת הרבה.היא בת 24.
    תודה על התשובה
    קורין

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת לביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא הדואגת - תגובה

שולה זק
    21/01/2011

שלום קורין,
    לפי הנתונים שמסרת ביתך ב - BMI 35.8 (מסת גוף) וזה אומר שהיא לא עומדת בקריטריונים לניתוח.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
    הקריטריונים הם מסת גוף BMI הנמדד לפי גובה ומשקל.
    BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כגון: סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה - כל אחד גם ללא מחלות נילוות.אני מבינה את המלחמה המתמדת של ביתך. אני ממליצה לקחת את נושא ההרזיה ושינוי הרגלי אכילה ואורח חיים באופן רציני לכיוון של עשיה ולא הרמת ידיים "לא יכולה" וכו'. כידוע לך ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל זה צריך לעבוד קשה. להיות במעקב של דיאטנית, לאכול על פי תפריט דל קלוריות , לשלב פעילות גופנית. נניח שביתך עברה "ניתוח וירטואלי" - נרשמת לקבוצת תמיכה , הולכת לדיאטנית ואוכלת על פי תפריט שהיא מתאימה לה וכמו כן משלבת פעילות גופנית - בטוחני שהתוצאות לא יאחרו להגיע. היא תרד במשקל, תשנה אורח חיים והרגלי אכילה ותהיה גאה בעצמה.
    היא צריכה עידוד וחיזוקים להתחיל....ולהצליח.
    שבת שלום
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתקשרי אלי קורין ואוכל לעזור לך

שולה זק
    24/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו