מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום רב אני צריך יועץמקסים23/01/2011
שלום אני בן 22 הגובע שלי הוא 1.80 והמקשל שלי הוא בין 115-118 קילו
התחלתי לחשוב על ניתוח לקיצור קיבע העם במקרה שלי זה נחוץ ועם כן איך עליי לעשות זאת מאד אשמח לתשובה
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב אני צריך יועץ - תגובה
שולה זק23/01/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הוא 36.4 (לפי משקל 118) עם נתון כזה אתה לא עומד בקריטריונים .
אתה בחור צעיר. לך לדיאטנית, קבל תפריט המותאם לך ותתחיל לשלב פעילות גופנית. אני בטוחה שתצליח ותרד במשקל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מקסים23/01/2011שלום שולה תודה רבה לך על התגובה המהירה.
הבעיה שלי שאני לא מצליח כל כך לרדת במשקל בעזרת דיאטות
בקשר לפעילות אני עובד כל יום 13 שעות ואין לי כל כך זמן פעילות ספורטיבית
את עדיין חושבת שניתוח זה לא פיטרון בישבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שולה זק23/01/2011היי מקסים המקסים
שוחחנו בטלפון וכולי תקווה שתצליח להפנים וליישם מעט מכל מה ששוחחנו, ולבשר לנו על תוצאות ברוכות של ירידה במשקל.
בכל מקרה אתה מוזמן להתקשר בכל עת ולפנות בפורום בכל שאלה או לחילופין לקבל חיזוקים מאיתנו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
מקסים23/01/2011כן אני כבר קבעתי תור לדיאטנית וכולי תקוות ומוטיבציה להצליח.
אני מאד מודא לך על השיחה שלנו. ומאד אשמח לעדכן את חברי הפורום על מצבי.
עוד כמה ימים שילך להישקל אני יגיד מאיפה אני מתחיל את המרוץ הפרטי שלי לחיים טובים ובראים יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד מקסים
שולה זק23/01/2011אנחנו פה מקסים ונשמח מכל הלב לעזור לך ולעודד אותך עם ה"ניתוח הוירטואלי" שלך.
וכמובן אתה מוזמן להתקשר בכל עת
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)