כאבי בטן מלווה בפחילות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן מלווה בפחילות
    דורית
    24/01/2011

יש לי כאב בבטן שמלוואי אם פחילות אתמול התחלתי רק לאכול קצת האם הלוסק יעזור לזה בבקשה תשובה מהירה לא יודעת מה לעשות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן מלווה בפחילות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא רופא, אבל מניסיוני

צנובר
    24/01/2011

היו לי בחודשיים הראשונים אחרי הניתוח גם צרבות איומות (בעיקר בלילה) וחודשיים ישנתי על הספה כמעט בישיבה, זה הלך והשתפר עם הזמן. לקחתי אומפרדקס (תואם לוסק) שעזר לשעות היום אבל לא כל-כך לשעות הלילה. הזמן בהחלט עשה את שלו.
    בנוסף לצרבות, היו לי גם בחילות די קשות בשעות היום. כשהייתי מיואש קצת (אל תתיאשי בסופו של דבר הכל מתארגן) אחותי (שלא עברה ניתוח) הציעה לי לנסות להפסיק את האומפרדקס, ואכן ראה זה פלא, גם הבחילות חלפו מיד.

כאמור אצל כל אחד זה קצת אחרת, ואולי תתיעצי עם הרופא שלך, אבל באמת שהכל מתארגן.

כמה זמן את אחרי הניתוח?

בהצלחה בחיים חדשים.
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 ימים

דורית
    24/01/2011

עכשיו יותר טוב היה קשהלי לישון בלילה חשבתי שאני מתה מי כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל, אם יש כאבים

צנובר
    24/01/2011

אל תהססי להעזר במשככי כאבים. אין שום סיבה לסבול. וכאמור גם לצרבות יש "פתרון" רפואי. תנסי לישון עם כרית גבוהה או אפילו שמיכת פוך מקופלת זה עוזר בעניין הבחילות.

תרגישי טוב, ותראי שכל יום המצב משתפר...

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אמר שיש לי צרבות

דורית
    24/01/2011

אני אחרי מעקף לא עולה לי האוכל אני אוכלת יש לי כאבים בבטן אחרי האוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן מלווה בפחילות - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    24/01/2011

שלום דורית.
    כאב בבטן שמאלית עליונה מספר ימים לאחר הניתוח - הינו תופעה נורמלית כל עוד נסבל ואינו מלווה בתופעות אחרות. לא קשור לצרבות עלייך לקחת נוגדי חומצה לאחר הניתוח. לגבי הכאבים תוכלי לקחת אופטלגין נוזלי או משהו אחר נגד כאבים
    תרגישי טוב עד הפגישה שלנו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו