רציתי לספר לכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רציתי לספר לכם
    צנובר
    24/01/2011

שאתמול הייתי בביקור החצי שנתי שלי במכון הסוכרת. אז נכון, היא לא חלפה כמו שקיוויתי, אבל התמתנה מאד. בביקור הקודם שלי (כחודשיים אחרי הניתוח) ערכי הסוכר התלת חודשי (Hba1c) היו 7.5 והפעם זה ירד ל-6.6 (הנורמה אצל אנשים בריאים זה 6) ככה שאני מרוצה מאד.
    את האינסולין הורידו לי כבר בביקור הקודם, והפעם הורידו לי תרופה נוספת, והם אמרו שאני פציינט לדוגמה. שאלו אותי אם אני אסכים לשוחח עם פציינטים שמנים שיש להם (רבים) ולספר להם על השינוי שעברתי אחרי הניתוח, וכמובן שהסכמתי, כי אני מרגיש שאני "שגריר" של ניתוח שרוול לכל מי שרק מוכן להקשיב.

וכמו שכבר כתבתי כאן, אמנם הירידה של המשקל התמתנה מאד (ירדתי בחודש האחרון "רק" שני קילו), אבל אחרי 37 ק"ג, אני כבר נושק ל-80 (עוד יש לאן לשאוף) ומרגיש יותר בריא מאשר ב-30 השנים האחרונות, ולשמחתי רוב תופעות הלוואי (צרבת, בחילות) חלפו. נשירת שיער לא היתה לי כי כבר לא נשאר מה שינשור )-:

בהצלחה לכולנו וחיזוק למתלבטים.
    דוד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לספר לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה יופי דוד ומקסי נא התייחסות

שולה זק
    24/01/2011

אני חושבת שהגעת לתוצאות נהדרות הן בירידה במשקל והן בבתוצאות ברמת הסוכרת..אצל מי אתה מטופל בתחום הסוכרת? דר' חוליו וינשטין? יכול מאוד להיות שתפריט שונה יכול לעזור לאזן לגמרי את הסוכרת ובבדיקה הבאה בעוד חצי שנה ה- A1C יהיה תקין.
    אבל כאן אני מצפה שמקסי שלנו יתקן כמה משפטים שנלמד, נבין, ונדע.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה, לא מכיר את ד"ר חוליו

צנובר
    24/01/2011

אני במכון הסוכרת של מכבי בתל-אביב (מכבי השלום).
    איפה אפשר למצוא את ד"ר חוליו הזה?

תודה,
    דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה, לא מכיר את ד"ר חוליו - תגובה

שולה זק
    24/01/2011

הוא מננהל היחיד לסוכרת בוולפסון מרצה בתחום וגם פעיל באייל איני זוכרת בדיוק הגדרתו. אבל הוא נושא הדרגל התחום הסוכרת וניתוחים בריאטריים.
    הוא ופרופסור איתמר רז העלו את נושא הסוכרת לרמת מודעות - שניתוחים הבריאטריים0 מצילי חיים ואף מרפאים במקרים רבים של סוכרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו