מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רציתי לספר לכםצנובר24/01/2011
שאתמול הייתי בביקור החצי שנתי שלי במכון הסוכרת. אז נכון, היא לא חלפה כמו שקיוויתי, אבל התמתנה מאד. בביקור הקודם שלי (כחודשיים אחרי הניתוח) ערכי הסוכר התלת חודשי (Hba1c) היו 7.5 והפעם זה ירד ל-6.6 (הנורמה אצל אנשים בריאים זה 6) ככה שאני מרוצה מאד.
את האינסולין הורידו לי כבר בביקור הקודם, והפעם הורידו לי תרופה נוספת, והם אמרו שאני פציינט לדוגמה. שאלו אותי אם אני אסכים לשוחח עם פציינטים שמנים שיש להם (רבים) ולספר להם על השינוי שעברתי אחרי הניתוח, וכמובן שהסכמתי, כי אני מרגיש שאני "שגריר" של ניתוח שרוול לכל מי שרק מוכן להקשיב.
וכמו שכבר כתבתי כאן, אמנם הירידה של המשקל התמתנה מאד (ירדתי בחודש האחרון "רק" שני קילו), אבל אחרי 37 ק"ג, אני כבר נושק ל-80 (עוד יש לאן לשאוף) ומרגיש יותר בריא מאשר ב-30 השנים האחרונות, ולשמחתי רוב תופעות הלוואי (צרבת, בחילות) חלפו. נשירת שיער לא היתה לי כי כבר לא נשאר מה שינשור )-:
בהצלחה לכולנו וחיזוק למתלבטים.
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי דוד ומקסי נא התייחסות
שולה זק24/01/2011אני חושבת שהגעת לתוצאות נהדרות הן בירידה במשקל והן בבתוצאות ברמת הסוכרת..אצל מי אתה מטופל בתחום הסוכרת? דר' חוליו וינשטין? יכול מאוד להיות שתפריט שונה יכול לעזור לאזן לגמרי את הסוכרת ובבדיקה הבאה בעוד חצי שנה ה- A1C יהיה תקין.
אבל כאן אני מצפה שמקסי שלנו יתקן כמה משפטים שנלמד, נבין, ונדע.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה, לא מכיר את ד"ר חוליו
צנובר24/01/2011אני במכון הסוכרת של מכבי בתל-אביב (מכבי השלום).
איפה אפשר למצוא את ד"ר חוליו הזה?
תודה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה, לא מכיר את ד"ר חוליו - תגובה
שולה זק24/01/2011הוא מננהל היחיד לסוכרת בוולפסון מרצה בתחום וגם פעיל באייל איני זוכרת בדיוק הגדרתו. אבל הוא נושא הדרגל התחום הסוכרת וניתוחים בריאטריים.
הוא ופרופסור איתמר רז העלו את נושא הסוכרת לרמת מודעות - שניתוחים הבריאטריים0 מצילי חיים ואף מרפאים במקרים רבים של סוכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)