חברים וחברות יקרים: עידכון חשוב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חברים וחברות יקרים: עידכון חשוב
    שלומי
    24/01/2011

מחר אני נכנס לניתוח בהתראה מאוד קצרה...
    היום רבתי את ד"ר איגור וקסמן והתחננתי להקדים את הניתוח,
    לפני 15 דקות קיבלתי טלפון מימנו שמחר הניתוח מכיוון שמישהי ביטלה ולהגיע היום לאישפוז

אם יש מישהו או מישהי שעוברים מחר ניתוח בבית החולים זיו בצפת אתם מוזמנים לבקר תחפשו אותי שם "שלומי"....

עכשיו הלחץ האמיתי מתחיל אני לחוץ רצח מקווה לעבור את זה בשלום

שולה אשמח לשיחת עידוד מימך שמעתי את מרגיעה 0509886213 או סתם לכל מי שרוצה לעודד חחחחחח

יום טוב נשתמע אחרי הניתוח ב עזרת ה'

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שלומי

צנובר
    24/01/2011

מאד שמח בשבילך שהקדימו לך את התור, ככה גם רוב הלחץ (שעכשיו הוא עצום) נחסך ממך. באמת שאני מבין את הלחץ, אבל תחשוב חיובי, וכמה אתה עושה דבר חשוב בשביל עצמך.
    ראה את תגובתי מהיום ותבין איזה דבר גדול עשיתי אני, ואיזה דבר גדול אתה עושה בשביל עצמך.
    לא מכיר את בית החולים בצפת, אבל מאמין שאתה בידיים טובות. תתעורר מהניתוח, ואם יכאב קצת, אל תהסס לבקש משככי כאבים.
    באמת שהכל מתגמד מול השינוי שיעבור עליך בחודשים הקרובים.

בהצלחה, וכמו שנחמן שי היה אומר, תשתה מים והכל יהיה בסדר.

דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה שלומי

שולה זק
    24/01/2011

שצי חברותי עוברות את הניתוח ב 6.2...אתה כבר תהיה ותיק חחחחח
    שיהיה לך בשעה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון מבית החולים זיו בצפת חחחחחחח

ניצן
    31/01/2011

אז ראשית על המילים החמות והעידוד.

כמו שכתבתי כאן התאשפזתי בבית החולים זיו במחלקת כירורגיה בתאריך 24/1/11 אישפוז לקראת ניתוח שרוול.

יום למחרת 25/1/11 שעה 14:30 כבר הייתי בתוך החדר המתנה לניתוח כל ההכנות ובשעה 15:00 ניכנסתי לחדר ניתוח ניכנסה איתי אחות בשם מירי שהיא אחות חדר ניתוח וברצוני לציין שהיא אלוהית ממש מלאך בדמות אישה אני חייב לה המון על היחס שלה והליטופים והמילים המרגיעות היא הייתה אמורה לסיים משמרת באותה זמן אבל שביקשתי מימנה שאני מרוצה אותה איתי במהלך הניתוח היא וויתרה על הזמן שלה והקדישה לי אותו ובמהלך פעולות ההרדמה היא החזיקה לי את היד ליטפה לי תראש והרגיעה אותי לא שמתי לב שאני נרדם כשהתעוררתי היא ישבה ליד המיטה שלי מחזיקה לי את היד כמו לפני הניתוח וחיכתה עד שיחזירו אותי למחלקה.
    מכיוון שהיה סיבוך קטן בניתוח אני עדיין מאושפז בבית החולים מקווה מאוד להשתחרר בקרוב,
    אולי מחר יורידו לי את הקטטר סוף סוף מקווה שהסיבוך הזה החלים כבר.

המנתחים בבית החולים בצפת ממש נחמדים ואנושיים ממליץ לכל אחד בחום

עוד עידכונים בקרוב
    שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל החששות נעלמו

אלינור
    31/01/2011

עברתי גם ניתוח ב23.1 אני שבוע אחרי מרגישה קצת חלשה. גם חששתי מהניתוח מאוד מאוד עברתי אותו בבית חולים אסותא בחיפה ...הצוות מעולה כמה שזה חשוב אבל מאמינה בדרך בחרתי לעצמי אני בת 40 לאימא ל3 בנות התחלנו את הדרךךךךךךךךך ואין דרך חזרה ולעולם לא יהיה משקל כבדדדדד שוב....תחרוט את זה טוב טוב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשרה

ערן
    01/02/2011

שלום שרה גם אני עברתי את הניתוח באסותא בחיפה יום אחרייך וגם אני מרגיש קצת חולשה זה יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון מבית החולים זיו בצפת חחחחחחח - תגובה

שולה זק
    31/01/2011

כל הכבוד שלומי.
    תודה על העדכון ותמשיך לשמור על קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה שלומי

רוזי
    01/02/2011

למש השראול מקווה שאתה בבסדר ומרגיש טובבבב בהצלחההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

רוזייי
    31/01/2011

בשעה טובה ומוצלחתתתתתתתתתתתתתתת מחכים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי כל הכבוד לך

שרה מ.
    01/02/2011

אני מקווה עד כתיבת השורות הללו הכל כבר הסתדר לך ואכן הורידו את הקטטר וגם הסיבוך הקל כבר החלים ואם עדיין לא אז הוא קרוב מאוד להחלמה, נקווה שנשמע ממך עידכון נוסף על מצב בראיותך הכללית וכן על התקדמות בירידה במשקל.
    בהצלחה וברוך הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חברים עידכון נוסף מבית החולים

ניצן
    01/02/2011

בוקר טוב חברים וחברות יקרים.... עידכון נוסף מבית החולים "זיו" בצפת: היום בבוקר בשעה 6:00 הוציאו לי את הקטטר והכל בסדר מרגיש מעולה, היום בביקור רופאים הוחלט לשחרר אותי וזה אומר שהסתיים לו שבוע לא קל, היום זה בדיוק שבוע מהניתוח שעברתי, התחלתי את התהליך במשקל 133 קילו והיום שבוע אחרי אני במשקל 124 קילו שזה אומר ירידה של 9 קילו בשבוע, אני כל כך מאושר... העידכון הבא כבר יהיה מהבית כשאני נמצא בתוך החדר האינטימי שלי.

תודה לחברים על התמיכה והעידוד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשעה טובה

שולה זק
    01/02/2011

בשעה טובה שלומי
    צא לשלום ושמור על קשר
    כמובן שאתה יכול להתקשר אלי בכל עת
    בברכה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך הבא

אלינור
    02/02/2011

שמחה שהכל בסדר....ואתה אחרי כל הניתוח הזה וממש כייף לראות מספרים כל כך לא הגיוני 9 קילו בשבועעעע ...זה מדהים תשמור על עצמך ובמיוחד קח ויטמנים..חשוב מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו