מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- BMI 35.5 עם כאבי גבג'ול25/01/2011
שלום,
לפי השקילה האחרונה שלי ה BMI שלי 35.5 ולפי מה שהבנתי רק אם יש לי מחלות הקשורות להשמנה אוכל לקבל אישור למימון הניתוח, אני גבוהה מאד כמעט 1.80 כך שאמנם הBMI נראה נמוך יחסית אך משקלי גבוה מאד ואני סובלת מכאבי גב כרוניים, שהולכים ומתגברים ככל שאני עולה במשקל. האם גם בעיה כזו יכולה להוות סיבה לאישור הניתוח? אני חברת קופ"ח כללית. אשמח לתשובה
ג'ול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI 35.5 עם כאבי גב - תגובה
שולה זק25/01/2011המקל והגובה הם האנייקציה והמחלות הנילוות שכבר ציינו עבר.
כאבי גב יש גם לאנשים ללא שמנה חולנית .
ממליצה לך לפנות לדרך הרגלה במטרה "לעשות" ולא לחפש תירוצים למה לא.
גם אחרי ניתוח צריך דיאטנית, תפריט דל קלוריות, פעילות גופית וקבוצות תמיכה.
אמצי לך ניתוח "וירטואלי" וצאי לדרך.. התנהלי כאילו את כבר אחרי.
אנחנו כאן נעודד אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ג'ול
שולה זק25/01/2011תתקשרי אלי ואומר לךך איך ליצור קשר עם הכוונה לטיפול בקופה לה את שייכת.
"שומר הסף"של BEOK החליט שההודעה לא ראויה ומחק אותה. היא שמורה אצלי ואשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI 35.5 עם כאבי גב - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/01/2011היום יותר חולים נשלחים אלי ע"י אורטופדים עקב מחלת פרקים או גב. חלקם הגדול הגיעו לניתוח למרות שזה לא באנדקציון "היבשות". ממליץ לך ללכת על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)