מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
לשולשלנו- אני צריכה את החותמת שלך..
מל28/01/2011הלוואי שאת צודקת. חשבתי על זה. אכן, גם פסיכולוגים הם בני-אדם ןלפעמים מתיאשים(משתדלת שזה יהיה לזמן קצר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ספורט אתם עושים אחרי הניתוח?מקס ברנר25/01/2011
אני מבין שפעילות גופנית היא מרכיב חיוני בתוכנית ה"חיים החדשים".מה אתם עושים ומתי התחלתם?כמה זמן אחרי הניתוח?
באשר אליי-לשחות אני לא יודע (אני פוחד ממים) ןחדרי כושר נראים לי ניאנדרטליים-שילוב של "פיקאפ בר" וערסים שדוחפים ברזלים-אטרקטיבי כמו מרפאת שיניים לטעמי.
מה תמליצו לי לעשות חוץ מהליכה בשכונה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי - תשאל את ה"מלכה"
שולה זק25/01/2011נעמי'לה שלנו היא היום האשפית והמומחית. זוכר את הבדיחות שרצו בפןרום לקראת הליכתה למכון.
אז אנא ידחד היקר והמלומד - לא לזלזל ולא לפסול. בטוחני שימצא תחוםשיעניין אתך ויעשה גם את מלאכת העיצוב הראוי.
אגב מקסי - לא צריך לשחות - אפשר סתם התעמלות במים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה קטנה
שולה זק25/01/2011אני על ערש דווי.... מיום ראשון. מה לקחת חוץ מאכניצאה, Q10, אבץ, מגנזיום עם כלציום, אומגה 3 וג'ינגו בילובה ולצירי גם מוקסיפן פורטה
יש משהו שאתה ממליץ בנוסף או במקום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט-אסטרגלוס!
מקס ברנר25/01/2011בקפסולות או בטינקטורה-3-4 פעמים ביום בשלב השפעת/הצטננות האקוטית.אם את מתקשה למצוא קחי פרוטק נוזלי באותו מינון.
ולמניעה-פטריות כוח יפניות:ריישי,שיטקה,מאיטקי (יש של סולגר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסי
שולה זק28/01/2011חבל שראיתי רק עכשיו
אקנה מחר בבוקר
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עדכון!!!!
נעמי28/01/2011ראשית כל תודה שולינקה על המחמאות, כן עברנו את ה-40 ק'ג וזה פשוט חלום, אי אפשר לעשות את זה בלי מכון כושר, ושוב אם נעמי עלתה על הליכון ומ-1.5 קמ לשעה היום על 3.5 לשעה והולכת 20 דקות, ואחכ על אליפסה 30 דקות יקירי, זה נהדר, 40.300 קג ירדו ממני, ואני בעולם חדש, רק תמיד יש משהו שמקלקל, ואני ימים בבית חולים וכל כך צריכה זמן לעצמי וגם להנות אתכם, נקוה שיגיע הרגע של השקט הנפשי. אז שוב רציתי לשתף אתכם, ולומר עשינו צעד נפלא, ועוד 9.800 קג נהיה ב2 ספרות איזה חלום, כל אחד מחמיא לי, אמא שלי לא מכירה אותי, שתהיה בריאה, המשפחה מאושרת.
יקירי שבת שלום ומבורך לכולכם, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי, את מקסימה. אני בהלם ממך...
מל28/01/2011סה"כ ירדתי פחות מ-10קג-1 חודש. מהיום הראשון,כמעט, הולכת על ההליכון בבית כל יום, קבוע,חצי שעה. התחלתי ב1 קמ לשעה., הגעתי ל-2.התחלתי עכשיו, התעמלות במים.קצת מיואשת מהירידה .,למרות, שעוד -3קג, אגיע ל-2 ספרות.באהבה, מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל לא הולמת אותך המילה "יאוש"
שולה זק28/01/2011נא למחוק מהר מהלקסיקון שלך.
את לא התחלת במשקל גבוה וירדת יפה מאוד.
אל תשכחי שאת גם קצת הופכת את השומן לדריר
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלכה'לה כל הכבוד!!
נעמי28/01/2011תאמיני לי זה יורד, עשית את הצעד, היתר בדרך, וגם הליכון כל יום, אין מילים.
כל טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד נעמי ורק בשורות טובות
שולה זק28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמיייי
רוזי28/01/2011את ממש דוגמאא לנוווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)