יש לי פחד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש לי פחד
    ליזה
    26/01/2011

קראתי בהרבה מקומות שיש ניתוחי שרוול שלא הצליחו מה זה אומר
    אני חודש אחרי הניתוח שבעה נורא מהר איך קיבה יכולה להתרחב?
    איך אפשר למור שהקיבה לא תתרחב יש דברים שאסור או צריך לעשות?
    מותר לשתות שתיה מוגזת - האם היא מרחיבה את הקיבה

אודה לכם על תשובתכם

ליזה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי החמודה

רוזי
    26/01/2011

אנחנו אחרי אם ירידה כרגע בוא נחכה וניראה בטוח לא צריךךך לשבת על הקלוריות מקווה שלא ניתאכזב ובאמת הסטסטיקה לשראול מוצלחת רק הזמן יכול להעיד לנו אז למה לשבור ראש מה יהיה אם אוכלים נכון ועושים ספרוט כמובן שנואכל לשמור אנחנו לא מכניסים הרבה לקיבהההההההה אחלה ערבבבבבב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היקרה תתמקדי בעיקר וביפה

שולה זק
    26/01/2011

למה לחיות בפחד ובלחץ.
    תהני מהמהלך שעבר ותשאבי את החיובי. את כרגע בתחילת דרכך. את צריכה להסתגל לניתוח והוא אליך לשנות הרגלי אכילה, אופן אכילה, להיות במעקב של דיאטנית ולהקפיד לפחות בשנה הראשונה להתטמיע הרגלי אכילה שונים ולשלב פעילות גופנית.
    את לא זרוקה לבד באי בודד, כולם כאן קבוצה חמה ומעודדת בשלבים אלו ואו אחרים - אז שאפי את האופטימיות ותראי שגם את תרדי יפה, בלי התרחבויות ובלי סיבוכים.
    את כל כך "צעירה" רק חודש אחרי ....ואם תקראי מעל דפי הפורום תראי שאין כאן אנשים שלא מצליחים. לעיתים קצת קשה יותר, אך בסופו של דבר מצליחים לרדת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עך העידוד

ליזה
    27/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו