מקס,ידידי, קשה לי בלי הבדיחות,שלך.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקס,ידידי, קשה לי בלי הבדיחות,שלך.
    מל
    26/01/2011

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשלב את זה בנושא הספורט

מקס ברנר
    26/01/2011

שלמרבה הצער זכה לאי התייחסות מצלצל (מה הספורט שאתם עושים?מתי התחלתם?וכו')
    ביקרתי היום אחה"ץ במכון כושר מצוייץ אי שם בצפון ת"א.
    המנהל הסביר לי שבגלל גילי,משקלי,לחץ דמי,אסטמתי וברכיי הדוויות, אני צריך להצטרף למסלול שכולל גם לפחות אימון אישי אחד בשבוע, עם אחד מהמאמנים הבכירים והמדופלמים שלהם,שגובים בהתאם.
    לפי הצעתו דמי המנוי, פלוס ארבעה אימונים אישיים בחודש,זה סיפור של איזה אלפיה מדי חודש!
    נשמע לי מטורף-אפילו אם אצליח "להרים" את הפרוייקט הפיננסי.הבנתם כבר מה אני מרגיש בחדרי כושר!
    ממילא אני צריך לחכות עוד תקופה עד שאקבל אישור אימון ,כך שאפשר להמשיך את המחקר.

מישהו כאן מתאמן עם מאמן כושר אישי?דעה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשלב את זה בנושא הספורט - תגובה

שולה זק
    26/01/2011

אני מניחה שיש הרבה שאכן פנו לפן הזה (אולי לא מודים).
    האם דיברת עם נעמי בנדון? כמדומני מצבך לא יתר דרסטי מזה שהיה שלך...היא אפילו "גדולה" בגיל ממך.
    אני מציעה לפחות יעוץ ונסיון לחוגש וז תראה לאן זה מוביל. חוץ מזה אפשר לברר גם מרומות זוליפ יותר.....מנ דעתך לא שהם פחות טובים - אלא האזור משנה את המחיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס ידידי היקר

אורנה LVIAA
    27/01/2011

אהלן ובוקר טוב
    מה שלומך ? בהקשר למכון כושר ניסית את מכון הכושר היכן שאני גרה ?
    הרבה יותר זול משאר הפלצנים בצפון ת"א לי כתושבת המקום עלות המנוי לשנה ו-3 חודשים בונוס עולה 2750ש"ח . וזה לא רחוק מימך בהרבה במידה ותרצה אשמח לתת לך מס' טלפון לבירורים
    גם אני עדיין עצלנית לא נרשמתי לשום מכון כושר או שחיה .
    דרך אגב איך הייתה השקשוקה ? אתה מוזמן ליצור קשר
    להשתמע אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשכתי בסיור חדרי הכושר

מקס ברנר
    27/01/2011

יש לא מעט מועדונים ברדיוס של 6 ק"מ מביתי-במרחב ת"א-ר"ג משני צידי הירקון.הערב ביקרתי 3 מקומות ,בשעות העומס ,לבדוק עד כמה צפוף ורועש.בחלק מהמקומות יש גם בריכה,וזה מייקר את החבילה בשליש בערך.זה תענוג לגמרי לא זול בת"א-לפחות אם המקום מצוייד וחדיש,ולא נראה כמו מחסן אלבני נטוש.
    הבעיה היא שברגע שאני מפרט בשיחת הפתיחה את הנתונים הרפואיים ה"מכבידים"-מייד מסבירים לי שממש-ממש מסוכן שלא אקח 10 אימונים אישיים אצל מאמן עתיר נסיון-רצוי בעל תואר שני בפיזיולוגיה של המאמץ !
    נראה לי שאגלה פחות בביקורים הבאים-בתקופה הנותרת עד לקבלת האישור הרפואי.

ולאורנה-תודה על המידע.שקשוקה לא חריפה,עם קרקרים ולא לחם, זה לא הדבר האמיתי,ובכל זאת מאד שימח אותי.לילך השתוממה כמה מעט אכלתי ואמרה שאני "אוכל כמו כוסית"-מעולם לא זכיתי למחמאה כזו !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימונים בחדר כושר

אפיאלון
    27/01/2011

היי מקס
    בשעה טובה...

לגבי שאלתך, בוודאי שניתן למצוא מקומות זולים יותר וגם מדריך אישי בשלב זה מיותר ביותר.
    ניתן לבצע את האימונים הבסיסיים בקלות בעצמך(נדרשת הדרכה בסיסית שמסופקת באופן חדפעמי ע"י מדריך של חדר הכושר)המדריכים האישיים הינם פרבילגיה מיותרת.

נ.ב אני כברח ודשיים עושה זאת בהצלחה לא מבוטלת

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו