מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מצב לא פשוט בכללעיינה27/01/2011
שלום לכולם , הנה הגיע התאריך שבו היתי אמורה לעבור ניתוח מעקף אבל דחו לי אותו ל 10.2.11 ואמרו לי שכל עקבה לטובה , לצערי העקבה הזו לא באה לטובתי , לפני כשבועיים הורי ואני עברנו תאונת דרכים קשה מאוד ואושפזנו בבית החולים כ 10 ימים יצאנו עם פגיעות קשות מאוד ואימי צילה שהיא גם מוכרת בפורום אחרי ניתוח שרוול ( אגב חודשיים אחרי עם ירידה של מעל 25 ק"ג) היא ניפגעה הכי קשה והיום היא כרגע משותקת ונימצאת בבית לוינשטיין בשיקום ,. אז כשאמרתי שהעקבה לא באה לטובתי לצערי כרגע הניתוח שלי בוטל כי יש לי קרע בטחול וארבע צלעות שבורות ואני לא יודעת מתי יסכימו לנתח אותי ואם בכלל.
האמת שהמצב לא פשוט בכלל בשברירי של שניה נהרסו החיים וצריך להתמודד עם מציאות חדשה וקשה במיוחד , מקווה שביום מן הימים אוכל להיות אחת המנותחות , רוצה לעודד מכאן את כל המנותחים שכבר עברו ואת אלא שלפני ולאחל לכולם בהצלחה !!!!
עיינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי לקרוא את דברייך
שולה זק27/01/2011צר לי לקרוא על התאונה שעברתם.
אני מבינה שעדי לא הייתה איתכם ברכב. עדי כל כך עודדה את אמך לניתוח וכל הכבוד שירדה כך כך יפה.
היכן את מאושפזת, אם עדיין. מסרי את אהבתנו לאמך והחלמה מהירה לה.
אני מאוד מקווה שתתאוששי במהרה ואולי אחרי השיקום לא תצטרכי ניתוח ותוכלי לרדת בעזרת דיאטנית.
היכן את מטופלת ?
מה שלום עדי?
מאחלת לכם מעומק ליבי החלמה מהירה ורפואה שלמה
אנא שמרו על קשר. אשפר אם תצלצלי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לתגובה של שולתנו
מקס ברנר28/01/2011מאחל לכולכן התאוששות מהירה וחזרה לחיים נורמליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עיינה28/01/2011מקס תודה רבה , ושולה אני לשמחתי כבר שוחחררתי מבית חולים עם הגבלות בכל דבר אפשרי ( ז"א שאסור לי במשך חודשיים לעשות כלום) , אנחנו מתאוששים נימצאים בטיפולים ומקווים לטוב , לשמחתנו עדי לא הייתה בתאונה וכן היא יורדת מאוד יפה ( המצחיק הוא שהיא הייתה תקועה ב 30 קילו ובשבוע של התאונה בלי להתאמץ היא ירדה עוד 6-7 קילו ) לטענתה אמרה שהיא הייתה מוכנה לעלות את כל ה 30 בחזרה כדי שאמא תעמוד על הרגלים , אבל המציאות שונה ואנחנו מתרגלים למציאות חדשה , אנסה להתקשר בתחילת שבוע הבא אנחנו פשוט נימצאים כל הזמן בבית לוינשטין צמוד לאמא וקרובים אליכם מבחינה גאוגרפית יותר מתמיד.
שיהיה לכולם שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיינה
רוזי28/01/2011העברתי בי צמרמורתת המון בריאותת וכוחח ואנחנו פה תמיד שהשם יברך אותכםםםםםםםם שבת שלוםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עיינה על העדכון
שולה זק28/01/2011שלום עיינה,
לפחות בשורה טובה אחת שאת לא מאושפזת ומשתקמת בחוץ. ולעדי מסרי את אהבתי שתאכל כמו שצריך, שתהיה עם כוחות ולא גוף רזה חלול.
מסרי ד"ש חמה חמה לצילה, אמך, שגם איתה שוחחו (עד שעדי שכנעה אותה להכנס ולהתבטא). אני רוצה להאמין שעם השיקום המסור והניסיון הרב בבית לוינשטיין יעמידו את אמך על הרגליים (יעשו אותה חדשה).
תמשיכו לעדכן אותנו בכל הדזמנות.
שבת שלום ובריאה לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למצב...
עדי12/02/2011עברו 4 שבועות המתאונה, אני חושבת שהתחלנו להפנים.
אמא שלי (צילה)- מדהימה כהרגלה, עדיין כמובן אין כל שינוי מבחינת השיתוק, אך מורלית כבר יותר טוב.
בדיוק היום בבוקר דיברנו על הניתוח, שמזל שהספיקה לעשות לפני המקרה, כיוון שהיום מחזקים מאוד את הידיים והיא תצטרך להרים את משקל גופה בעזרתן.
היום אחרי 3 חודשים ושבוע מהניתוח של אמא היא 28 קילו פחות...
איך אומרים - מנסים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עם כל הכאב והעצב היא מאוד שמחה על הירידה.
שבת שלום ובשורות טובות לכולם...........................
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב עדי
שולה זק12/02/2011תודה שאת מעדכנת. בכל רע יש גם הרבה טוב וכמו שכתבת מזל שאמא שלך אחרי הניתוח וזה לפחות עוזר לשיקום.
אני יודעת שהדרך לשיקום לא קלה וארוכה. אתם חזקים וכך גם צילה ואני בטוחה שבמהרה היא תהיה כמו חדשה.
מתשיכו לעדכן את ועיינה.
שבוע טוב ורק בשוקרות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיינה
ערן28/01/2011מאחל לכם בריאות שתרגישו טוב ושתחלימו מהר ושתחזרו לחיים הרגילים כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עצווווווווווב
לילך.פ28/01/2011אני גם רוצה לאחל לכם החלמה מהירה ככל האפשר... ושיקרו רק ניסים וניפלאות...
אנחנו יכולים לתכנן תוכניות אבל לבורא עולם יש תוכניות משל עצמו... לעולם לא נדע...
העיקר שיצאתם מזה בחיים ! המון בריאות בריאות בריאות לכם ולכל עם ישראל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו עיינה, רק בריאות לך ולמשפחתך.
צנובר29/01/2011מקווה שתחלימו במהרה, ותחזרו לחיים נורמליים, ואח"כ הניתוח.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער לשמוע
יניב29/01/2011שלא כהרגלי לבקר פה פעם בחודש מצאתי עצמי מוכה בתדהמה למול האסון הנורא שפקד אתכם .
רק לפני שבועיים שוחחנו בטלפון וניסית לעזור (עוד לא עשיתי עם זה כלום)
אני מאחל לך החלמה מהירה מהפציעה הלא פשוטה.
ולאימך שיקום מלא ב"ה שתקבל ברכה וכח מהשמיים ותעמוד במהרה על הרגליים.
לגבי הניתוח זה ממש לא חשוב כעת!
דאגי לעצמך והחלימי בזמנך ורק לאחר שתעברי הכל תגשי למסע הגדול של חייך
כשאת בריאה חזקה ושלמה פיזית נפשית ומנטאלית .
חזקו ואמצו ורפואה שלמה ב"ה וברכה בכל
בשורות טובות
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבת עדי בשם צילה שיושבת כרגע לידי
עדי15/02/2011תודה על העידוד, הפורום מחמם את הלב, ממש כמו משפחה.
שמחה שהספקתי לעבור את הניתוח, לא יודעת מה היה מצבי אילולא הייתי 28 קילו יותר,
יש לי עוד הרבה לרדת לפי עצת הרופאים, הדרך עוד ארוכה.
מקווה להצליח ובטוחה שאעשה את כל המאמצים בכדי לעמוד שוב על הרגליים!!!
צילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצילה היקרה
אורנה LVIAA15/02/2011אני מאחלת לכם החלמה מהירה והמון המון בריאות הצלחה ורפואה שלמה
אמן ואמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואמן
עדי17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבת עדי בשם צילה שיושבת כרגע לידי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/02/2011צילה היקרה,
את באמת אשה נהדרת ואשיות מוערכת ויחד עם המשפחה הנפלאה והתומכת תוכלי להתגבר על כל צרה. אני מאחל לך שיקום קל והרבה הרבה בריאות
אחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)