מאושרת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מאושרת
    אלינור
    28/01/2011

משקלי היה 114 ברתי ניתוח השבוע באסותא חיפה..צוות נהדר המנתח היה דוד חזן הנהדר....והמקסים לא ידעתי איך יעבור לי הימים של בית חולים היה קשה אבל עברנו....התאוששות בבית מצויין..השבוע של קצת גבינה וקצת מים...ממש נס לא רעביםםםםםםםםםםםםחחח אני מאושרת לתמיד סוף סוף הגשמתי חלום שחלמתי תמיד להיות רזה לתמיד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאושרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה שרה

שולה זק
    28/01/2011

שמחה בשמחתך ובאושרך ולא רוצה חלילה להוריד את סף השמחה והאושר.
    אך זכרי שנכנסת שמנה לניתוח ויצאת שמנה מהניתוח.
    העבודה האמיתית שלך מתחילה עכשיו.
    לא יורדים בהוקוס פוקוס. בשביל לרדת צריך לעבוד וזה לא קל.
    יש לפנות ליעוץ דיאטנית לקבל תפריט שמתאים לך, להתמיד ללכת אליה למעקב לפחות אחד לחודש במהלך השנה הראשונה. להתחיל בהדרגה פעילות גופנית להקפיד לאכול כל 3 שעות מנות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב. וכך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    מאחלת לך בהצלחה ולהשכיל להשתמש בכלי שניתן לך בתבונה, לאורך שנים.
    נשמח שתמשיכי לעדכן אותנו.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך ארוכה

אלינור
    29/01/2011

תודה על המידע שמסרת לי אבל ברור שיודעת שהדרך היא ארוכה... אבל מי אמר...שאלוהים ברא את העולם ביום אחד....???????????? הכל עניין של זמןן והתמדה...רק שאלה מתי אפשר לאכול ביצה .דגים מבושלים.וירקות מבושלים..?תודה מראש שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב דיאטנית

שולה זק
    29/01/2011

שלום שרה,
    האם עשית תור לדיאטנית. מאוד חשוב לקבל תפריט ויעוץ במהלך החודשים הראשונים.
    אני חושבת שביצה רכה עם קצת גבינה אפשר לאכול כבר אחרי שבועיים וגם קציצות דגים.
    רצוי בהדרגה לחזור לכלכלה רגילה ולגוון כמה שיותר
    שבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו