מחר חודש לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחר חודש לניתוח
    מקס ברנר
    02/02/2011

בהחלט שבע רצון שעשיתי את הניתוח כדי לשפר את בריאותי ואת איכות חיי,שלא הצלחתי לתקן באופן שמרני.לומד בהדרגה את מערכת העיכול שלי,שבינתיים מסוגלת למעט.
    בהחלט נוח שהרעב מושבע במהירות,וזה גם חוסך כסף (שכמו שהבנתי יושקע בעתיד בבגדים,מנוי לחדר כושר,חוגים ושאר פריטים נחוצים לחיים החדשים) אבל אני ממש לא באופוריה ש"הכל טוב,הכל נפלא והסקס מעולה..."
    ממש לא נוח לאכול 8 פעמים ביום ,כי אני מתמלא מחצי כוס.ממש לא נוח להמתין בין אוכל לשתיה.בהחלט מתסכל לשבת עם בני משפחה בבית קפה,ולגלות שמעשרות פריטים שבתפריט אין אפילו אחד שמותר לי לאכול בשלב זה.מתסכל שאם אכלתי חביתה מהר מדי אני כמעט מקיא.אני יודע שזה יישתפר אבל כרגע זו החוויה שלי ורק עליה אני יכול לדווח.
    ה-700-800 קלוריות שאני אוכל ביום לא ממש נותנות לי אנרגיה ומרץ.
    ביחס למשקלי בעת שקיבלתי את האישור לניתוח-לפני חצי שנה בקירוב אני שוקל בערך 13 קילו פחות (4 קילו בדיאטת "נווה תרצה" וקרוב לתשעה מאז הניתוח).אפשר היה לחשוב ש"אעוף",אבל קשה לי ללכת יותר מחצי ק"מ.
    כל מי שמבקר כאן בפורום וקורא דיווחים עלול להשתכנע ש "הכל דבש".אני מעריך שהדו"ח הרבעוני שלי יהיה יותר חיובי.לפי שעה "שביעות רצון" היא התיאור הנכון לתחושתי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחר חודש לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקס חמוד אני בדיוק כמוך

ליאתול
    02/02/2011

אני חודש וחצי אחרי שרוול ואני גם כן מתעייפת אחרי חצי קילומטר הליכה ואני רק לפני כמה ימים התחלתי לחוש איזו אנרגיה עד עכשיו הייתי כמו מת מהלך.

זה נכון לומר שכל גוף שונה מרעהו ויותר מיזה אני לא מצליחה לאכול 8 ארוחות ביום אני חייה על שלוש גג ארבע כי הקיבה שלי לא מוכנה יותר.

הדיאטנית שלי אומרת שכנראה שלקיבה שלי יותר קשה מלאחרות (ההתאוששות).
    בכל אופן יהיה בסדר זה בטוח .

היום אני 15 קילו פחות ומודה על כך מאוד כי לרדת לבד בזמן האחרון היה לי קשה ומתסכל מאוד.

אני גם התחלתי במשקל גדול (140 קילו) אבל מצפה לעתיד טוב.
    ממני ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי את האופטימיות

שולה זק
    02/02/2011

המשיכי כך, כייף לקרוא את דברייך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעודדת אותך

אלינור
    02/02/2011

עברתי ניתוח לפני שבוע וחצי גם לא אוכלת הרבה אולי גג 3 ארוחות. ואחרי כמה כפיות מתפוצצת..זהו משקלי 114 עדיין לא נשקלתי אבל מקווה לבשורות טובות אגב הבת שלי עברה גם במשקל בדיוק כמו שלך 140 אחרי חצי שנה של ניתוח שרוול והיא בת 18 בלבד ... ירדה 37 קילו. אז איך אומרים הכל זה זמן הרבה עידוד לא לתייאש....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "שבע" - תרתי משמע

שולה זק
    02/02/2011

אף אחד לא אמר שזה תהליך של הוקוס פוקוס, למרות שיש סממני קסמים בכל התהליך והירידה.
    אני משוכנעת שהדיווח הרבעוני שלך יהיה הרבה יותר ממצא, מעמיק עם שביעות גבוהה (תרתי משמע).
    ולענינינו - חשוב מאוד לתת אינפורמציה אוביקטיבית וסוביקטיבית לכל בעלי העניין.
    המשך "נשנוש" נעים, טעים ובריא ולהשתמע
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולינקה אהובתי-רק דיווח אמת

מקס ברנר
    02/02/2011

לא יודע לאיזה העמקה או מיצוי את מצפה! לא יכול לספר על דברים שלא קרו עדיין:לא התחלתי פעילות בחדר הכושר,לא קניתי בגדים,ולא קיבלתי מחמאות מאנשים " שלא הכירו אותי ברחוב" אלא אם "משכתי אותם בלשון" עד שעצמו עיין,כופפו כתף אחת הצידה,מצמצו ומלמלו:"אולי...קצת..בפנים.."
    גם לא יכול להגיד ש"אני "בכלל לא רעב".להפך!כל שעה וחצי אני רעב ואם אחכה שעתיים יהיו גם קרקורים ערניים.
    לא החלפתי מקום עבודה,לא פתחתי בקריירה חדשה ומפתיעה...איך אומרים בצרפתית?רומא לא נבנתה ביום אחד!

להסרת ספק-אני לא מאוכזב-אפילו מופתע לטובה!
    לא חשבתי שתוך חודש אחזור לגיל 18.אסתפק בכך שתוך חצי שנה מהיום אחזור לגיל 30-הייתי אז בסביבות 105 קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחת להצחיק אותי,אבל, אתה לא חייב.

מל
    02/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה בדיוק כמוך

ליזה
    02/02/2011

גם אני חודש ושבוע אחרי הניתוח
    ואחד לאחד כמוך

אבל אם זאת יש גם מחמאות ירדתי כמעט 14 קילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו