3 שבועות אחרי ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 3 שבועות אחרי ניתוח טבעת
    שמנמונת
    02/02/2011

שלום לכולם אני עברתי ניתוח טבעת לפני 3 שבועות אצל ד''ר אובנת באסותא. ההחלמה היתה טובה אבל הייתי כל הזמן רעבה, ד''ר אובנת אמר לי שהטבעת כרגע במצב פתוח לאחר כשבוע שאכלתי ושתיתי רק נוזלים הייתי אצל הדיאטנית של אסותא וכשהסברתי לה שאני מרגישה שאני יכולה לאכול הכל אמרה לי שאני ינצל את זה ויאכל הכל עד הסגירה. באמת אכלתי הכל כאילו שלא עשיתי ניתוח והרגשתי מעולה. אתמול לאחר 3 שבועות מהניתוח הלכתי לסגור ד''ר אובנת אמר לי שצריך לפטר את הדיאטנית הזו ושהוא ממליץ לי להחליף אותה. הוא סגר לי 5 CC ואמר לי לשתות רק נוזלים במשך שבוע.
    היום קמתי בבוקר עם תחושת רעב כאילו שלא סגרתי. השאלות שלי הם:
    1) האם מישהו יודע אם זה קצת לסגור 5 CC לפעם ראשונה?
    2) האם זה טבעי שאני ירגיש עדיין רעב?
    3) האם קרה למישהו דבר דומה כמו שלי שהצליח לאכול הכל לאחר ניתוח?
    4) מה אני אמורה לאכול אחרי שבוע של נוזלים?
    5) האם הניתוח לא הצליח לי וסתם עשיתי אותו?
    בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי במשהו אני אשמח מאוד לדעת...
    נ.ב- סורי על החפירות זו פשוט פעם ראשונה שלי פה וגם אחרי הניתוח.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שבועות אחרי ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות לאחר ניתוח

שולה זק
    02/02/2011

שלום לך שמנמונת (שיש לה שם אני מניחה)
    שאלתי היא - כשהחלטת על ניתוח - בררת לקראת מה את הולכת? התעניינת על כל האופציות הניתוחיות הקיימות? כשקיבלת את ההחלטה לעבור ניתוח טבעת האם קיבלת הסבר על הטכניקה של הטבעת, על ההתנהלות היום יומית ושינויי הרגלי האכילה?
    כשיצאת בית החולים היית אמורה לקבל דף הנחיות כיצד לאכול ולהתנהל במהלך השבועות הראשונים לאחר הניתוח.
    עד כמה שידוע לי במשך שבוע ראשון רק כלכלה נוזלית. שבוע שני כלכלה רכה שזה כולל גם גבינות יוגורט, מעדנים ללא חתיכות פרי. שבוע שלישי פירה קציצות בשר ודגים. מרק ירקות כשטוחנים את הירקות וככה לאט לאט חוזרים לכלכלה רגילה.
    אני לא מומחית בסגירות של טבעת יש אנשים שסגורים רק על 2.5 CC והטבעת עובדת יפה.
    עליך פנות לדיאטנת שעובדת בבית חולים עם דר' אבנת ולקבל תפריט מתאים לך וכמו כן להיות במעקב צמוד בחודשים ראשונים אחרי הניתוח.
    חשוב להבין - הטבעת היא כלי ואמצעי להשגת מטרה - זה לא במקום שינויי הרגלי אכילה והתנהלות יום יומית.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו