מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אני מתאימה לניתוחדרורית04/02/2011
אני בת 35 + נשואה ואם ל-7 ילדים. משקלי 95.5 קילוגרם. גובהי 164 ס"מ.
סובלת מכולסטרול ומעט לחץ דם. ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות בלא הצלחה.
יש לציין שכולם (מלבד אבי) במשפחתי סובלים מהשמנת יתר וברקע אמי חולת לב לאחר 2 נתוחי מעקפים, סובלת מלחץ דם, סוכרת וכולסטרול, דבר שמגביר את סיכויי לחלות במחלות הנלוות להשמנת יתר.
אני שוקלת ברצינות אפשרות של ניתוח, האם אני מתאימה לכך?
ממתינה לתשובתכם המהירה
דרורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דרורית
רוזי04/02/2011אם 2 מחלות נילוות ניראה שכןןן מהייכן את 050 3337236 רווזי זבטאני גם בפייס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על ההתיחסות
דרורית05/02/2011אני מאזור המרכז - גבול בני ברק רמת גן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות ליעוץ
שולה זק04/02/2011שלום דרורית
לפי הנתונים שמסרת את גבולית באינדיקציה לניתוח את BMI 35.6 וכותבת שסובלת מעט ממחלות רגע מו כולסטרול לחץ דם.
את צריכה לקבוע תור ליעוץ עם כירורג המנתח קיצורי קיבה את כל השיטות (טבעת, שרוול, מעקף) להגיע אליו עם מכתב המהרופא המטפל על ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות האכילה ולפי זה הוא יבדוק אם את עומדת בקריטריונים לניתוח ואם כן איזה ניתוח מתאים לך.
תפני לקופה בה את חברה ותבררי לאן את מקבלת הפניה - טופס התחייבות כספית.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)