מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יהיה או לא יהיה זו השאלה?!דפי07/02/2011
שוקלת 95 ק"ג גובהי 1.64 בעלת כולסטרול. לחץ דם, סוכרת, לב וכולסטרול בשפחה.
סבלתי לחץ דם גבוה בהריון האחרון אך לאחר הלידה הלחץ דם התאזן.
האם יש סכוי לעשות שרוול, שום דיאטה לא צולחת!
לתשובתכם דפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהיה או לא יהיה זו השאלה?! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה07/02/2011שלום דפי
ה BMI שלך הינו 35. יחד עם כולסטרול גבוה בדם. לפי הקרטריונים של ארגון הבריאות העולמי והישראלי את לא נכנסת ועל כן הסיכוי שהניתוח יאושר הוא לא גבוה
בהצלחה בדרכי אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להבין
רחלי ב08/02/2011יש משהו שעדיין לא הבנתי ואני אשמח אם תוכלו לענות לי:
יש לי ביטוח כללית פלטינום שעשיתי בעצם במקום לעשות ביטוח בריאות פרטי.
מי שיש לו ביטוח פרטי הרי יכול לעשות את הניתוח באופן פרטי ולקבל החזרים מהביטוח, אני צודקת?
אז מה קורה אם יש לי ביטוח פלטינום? מישהו יכול למנוע ממני לעבור את הניתוח?
מקווה שמישהו כבר יסדר לי את העניין בראש כי אני מרגישה שאין לי דרך אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להפריד בין ביטוח לניתוח
שולה זק08/02/2011בשביל לעבור ניתוח צריך לעמוד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלו.הניתוחים הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול.
BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי גם ללא מחלות נילוות.
אין קשר לזכאות לניתוח ולסוג הביטוח שיש לך או חברות בקופה זו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)