שנים סובלת מריפלוקס.קבלתי לנטון-30

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שנים סובלת מריפלוקס.קבלתי לנטון-30
    מל
    07/02/2011

1 ליום. הייתי מיועדת למעקף ובגלל הסכרת. מכיוון, שעברתי ג"כ בקע סרעפתי ענק.,החליטו ללכת על שרוול ולא לפתוח בטן.יש תקווה לי לחיות טוב כמו קודם עם הריפלוקס?.חייתי איתו בשלום עד עכשיו .ואפילו שכחתי עם ו לנטון-30 ליום ? בתודה מראש. מל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר מחאגנה בקשת שאפרט

מל
    07/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטונתי מלחלק עצות מלומדות

מקס ברנר
    07/02/2011

במיוחד ששני רופאי האתר הבהירו שהופעה או החמרה של ריפלוקס אינה נדירה לאחר ניתוח שרוול בעקבות השינוי האנטומי.אנחנו יודעים גם שריפלוקס הוא אחת ההתוויות לבחירה במעקף קיבה דווקא.יודעים אנו שטעמים כבדי משקל הובילו את ה"כוהנת הגדולה" להעדיף את השרוול,ונראה שזה תאם גם את ההעדפה שלך לא לפתוח בטן.
    אגב-מה היא אומרת?היית הרי בבקורת השבוע!

ובמקטע שאני קצת מבין בו:האם את מכירה את ה-"טריגרים" שלך לריפלוקס?אוכל חריף,אוכל מטוגן,נענע ושוקולד הם בין הנפוצים.
    אכלי ארוחות קטנות,לעסי היטב,אל תשכבי סמוך לאחר האוכל.נסי למצוץ קרח כמו שהצעתי לך.
    וחפשי רופא גסטרו שמבין במשרוולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס, ידידי,

מל
    07/02/2011

לא נסעתי לכוהנת.והיא די מתעצבנת.אמרה לי להכפיל את הלנטון-30,שלי.אתמול,- לא עזר. היום אהי מפחדת לאכול ולשתות .אולי ארזה יותד אני מישתדלת לחשוב חיובית...
    מה שלומך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השבח לאל-כמו שאני מדווח כאן

מקס ברנר
    07/02/2011

האוכל קצת יותר מעניין ומגוון.נרשמתי לחדר כושר-אם כי עוד לא התחלתי להתאמן.קצב הירידה במשקל מניח את הדעת (ולשמחתי לא מהיר מדי )אנשים קרובים מבחינים בשינוי.זרים עדיין לא.ארוחותיי עדיין קטנות ומרובות.זהו בערך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לשמוע.והעק חיובי...

מל
    07/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס אני לא סבלתי מריפלוקס בחיים עד.

ליאתול
    07/02/2011

הניתוח. עכשיו אני אוכלת חצי לבן ויושבת על הספה ולאחר מעט זמן מתחילה "לפלוט" (עולה לי בוושט אך אני ניגעלת להקיא) .

לא נחמד ונותן לי תחושה של למה לאכול אני הרי אסבול וגם כך אני לא רעבה........

עד שהדיאטנית שלי שומעת על זה וחופרת לי בצדק עד כמה חשוב לאכול...חהחהחהחהחהחחהחה פעם היא הייתה רצה אחרי לא לאכול.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא כמובן צודקת

מקס ברנר
    07/02/2011

זה רעיון ממש רע להמיר אכילה כפייתית בתת תזונה!
    צריך להשאר בריאה כדי להנות מהתוצאות.לא כ"כ מסובך לפתח מחלות חסר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנים סובלת מריפלוקס.קבלתי לנטון-30 - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    09/02/2011

עדיין אני לא מבין למה נעשה ניתוח שרוול ולא מעקף (נוכחות רפלוקס והרניה גדולה)? האם עברת ניתוח לרפלוקס בעברך (פונדופלקציה?)
    לגבי המצב עכשיו -כולי תקוה שזה יסתדר עם הכדורים, הטיפים שקבלת כאן והדרכה של דיאטאנית טובה. אם זה יהפוך לבלתי נסבל יש לשקול מעף קיבה!!!!!!
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להסביר את מכלול השיקולים לא אוכל

מקס ברנר
    09/02/2011

אני רק זוכר שמל היתה פציינטית לא פשוטה:לא כ"כ צעירה,עם סוכרת,פיברומיאלגיה ועוד בעיות,ועם בקע ענק שממש הפריע לנשום.כל אלה כתבה כאן בעבר.
    האם ניתן היה לתקן הכל ,ולעשות מעקף בלי פתיחת בטן,ובלי סיכונים לא נחוצים?!אני מניח שרק אתם- המנתחים המנוסים והמיומנים- יכולים לעשות הערכת מצב איכותית.

איך לפי נסיונך איכות איזון הסוכרת לאחר שרוול מול מעקף?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו