מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מפגש פורום 24.2.11 הרשמה-דחוףשולה זק07/02/2011
חכינו שדני יחזור, שמקסי יתאושש מהניתוח,שעופר יסיים את הבחינות ועכשיו לפני הניתוח של לילך שלנו - אנחנו מתכננים להיפגש . לפגוש את המוכרים והמכרים ולהכיר את החדשים שלפני ניתוח ואחרי ניתוח - בקיצור - שבת אחים גם יחד בכייף.
חיפשנו מקום שיהיה נגיש לצפוניים - למרכזיים ולדרומיים .
בעזרתו של מקסי שלנו מצאנו את CAFE CAFE בנתניה כביש החוף. זה נמצא במתחם תחנת דלק סונול, סמוך לתחנת הרכבת נתניה (מחלף השרון). למקום יש גם תחבורה ציבורית ומקום חניה בשפע.
אנחנו מתכננים ערב סגור רק לנו ב"קפה קפה" כך שאני מבקשת כל מי שמתכוון להגיע להודיע אך ורק למייל העמותה :שם, טלפון, כתובת מייל, מס' נייד
[email protected]
הזמן קצר והמלאכה מרובה - אז נא לא להתמהמה ולהתארגן להגעה.
אני חוזרת ומבקשת - אך ורק למייל ולא להציף את הפורום.
ניתן לשוחח איתי בנייד בכל עת.
בברכה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשרות
יצחק07/02/2011היי,האם יש למקום תעודת כשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצחק-גם אני שייך לציבור הנרדף
מקס ברנר07/02/2011של שומרי הכשרות (איזו הפתעה-אשכנזי,משכיל מצפון ת"א ואוכל כשר! )ולכן המלצתי לשולתנו על סניף כשר של "קפה קפה" שגם הגישה אליו נוחה מצפון ומדרום.חפש באתר של הרשת ותקבל אפילו את התפריט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשרות - תגובה
שולה זק07/02/2011המקום כשר למהדרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר בסדר לא נכתוב לגבי המפגש...
לילך.פ08/02/2011רק אומר שאני מאד מאד מתרגשת שזה כל כך קרוב לניתוח שלי שאיפה שהוא זה יוצא מצויין כך שתחזקו אותי בדיוק בזמן ... טוב עכשיו אני העתיק את המייל ואשלח במייל שאני מאשרת הגעה ... :) חולה עליכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר בסדר לא נכתוב לגבי המפגש... - תגובה
שולה זק08/02/2011את בסיבות שזה נדחה עד כה . בחדרי חדרים דיברנו שנעשה את זה לפני הניתוח שלך, אך מאחר ושמרת בסוד את התאריך ...חיכיתי בסבלנות.
אוהבת אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל היפים והיפות
ריקי08/02/2011שלום לכל היפים ויפות כולם ניראים מהממים ויפים כל הכבוד. אני אזכיר אני אחרי ניתוח שרוול וירדתי 45 קילו כמעט היום שוקלת 65 קילו .הניתוח שינה לי את החיים הפך אותי לאישה בריאה וחזקה שזה הכי חשוב. כבר עברו 8וחצי חודשיים. לפני כחודש עברה עליי קצת תקופה לא הכי טובה מכירים את זה קצת שבירה והרגשתי שאני מתחילה לזלולל . עברתי את התקופה הזאת הכל בסדר היום . יש לפעמים משברים ופה זה היה משברון קטן שחלף לו. ועבר במהרה. זה קורה בכל דיאטה ולפעמים כן גם אחרי ניתוחים כאלה. בגלל זה אני חושבת שצריך להתמיד בשיחות לאחר הניתוח. אי אפשר לדעת מתי זה יבוא. מפה אליכם אני רוצה לאחל בהצלחה למי שעובר ולמי שיעבור בקרוב. . למיפגש אני לא אוכל להגיע יש לי אירוע מאד חשוב אבל לא נורא יהיו המון אנשים מקסימים וחדשים שאני הכרתי פה. יהיו עוד מיפגשים אחרים. אשמח אם תרצו להיצטרף לפייסבוק שלי תכתבו שאתם מהפורום. אני נקראת שם ריקי פרבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי-מה התגובה?
מקס ברנר08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק - תגובה
שולה זק08/02/2011הדרך הפרימיטיבית להעלות את ההודדעה לראש הדף היא לכתוב הודעה....ולדאבוני שכחתי "למחוק" את האין הודעה....תיקנתי המעוות.
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מישהו לפני ניתוח יכול להצטרף
רוני14/02/2011ואם כן מהו המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי שאפשר!
מקס ברנר15/02/2011ככה מצטרפים חברים חדשים לפורום ,לאחר שחלק מהמנותחים חוזרים לאלמוניות ,וכותבים רק פעם בכמה חודשים.זו הזדמנות פנטסטית לשאול שאלות,להתחלק ולהתלבט ביחד,ושולה מספרת שתהיה גם הרצאה מקצועית.
המייל של העמותה (משקל בריא) מופיע למיטב זכרוני בחתימה של שולה וגם הטלפון הנייד.יש לה גם מייל אישי,אבל איני זוכר אם היא נוהגת לפרסם אותו כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)