מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום,שרה08/02/2011
מה קורה במקרה שאני לא עומדת בקריטריונים ורוצה לעשות את זה? יש אפשרות לבצע זאת באופן פרטי? יש דרך לברר עלויות וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לעשות את זה...
לילך.פ08/02/2011אם את לא עומדת בקריטריונים... זה לא ניתוח קוסמטי.... אבבבבבבבל יש לך 2 דרכים להתמודד האחת הטובה יותר - לתפוס את עצמך ולרדת במשקל ! והשניה קלה יותר לאכול, לאכול, לאכול ולהיות בקריטריונים... :)
בצהלחה בכל דרך שתבחרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מדוייק כי גם אני לא
רחלי ב08/02/2011גם אני לא עומדת בקירטריונים של BMI 40. הBMI שלי הוא 37 שזה גבולי ואני לא מתכוונת לעלות במשקל בשביל זה. אז האופציה היא לעשות את זה באופן פרטי ולקבל החזרים מהקופה, אבל לצורך זה את צריכה אישורים. במקרה שלי יש לכל המשפחה שלי הסטוריה של השמנה ולהורים שלי יש גם סכרת ולחץ דם וכדי לא להגיע למצב הזה רופא המשפחה שלי כותב מכתב ומבקשים אישור ממנהל מחוזי שאעבור את הניתוח ואני מקבלת החזרים מהקופה, תבדקי ספציפית בקופה שלך. אבל כמובן שצריכה להיות סיבה טובה לעבור את הניתוח כדי שיאשרו לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקריטריונים הם לא רק BMI 40
מקס ברנר08/02/2011אלא גם 35 עם שתי מחלות נלוות הקשורות להשמנה.אחרת אי אפשר לעשות בארץ את הניתוח באופן חוקי-גם לא בתשלום !
זה לפחות מה שידוע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחצת אותי
רחלי ב08/02/2011אם ככה הדרך היחידה היא לעלות במשקל על מנת להגיע לBMI 40 ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
מירה08/02/2011רחלי היקרה,
אני עברתי ניתוח לפני כחודש ימים עם BMI של קרוב ל - 36 ועם מחלות נילוות שלדעת רבים שהתייעצתי מיד אמרו לי שאין סיכוי שיאשרו לך.
הבנתי שאת שייכת לקופת חולים כללית , להערכתי ולא האישית הקופה הזאת מקילה מאוד אין ועדות וכדו' ובקלות יחסית מאשרים את הניתוחים , כך שאל תרימי ידיים כל כך מהר, ובטח לא מומלץ להעלות במשקל אפילו לא ק"ג בודדים , אח"כ נלחמים על כל ק"ג בשביל להוריד וחבל, הניתוח הוא ממש לא הוקוס פוקס , צריכים לעבוד מאוד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך פ.
עפרה08/02/2011קודם כל את משגעת לפי הפורום אפשר להבין איזה מזג קופצני ושמח יש לך...
אני נמצאת בפייס ofra buhadana אשמח ליצור איתך קשר...
אגב את לפני הבנתי... מה ה- BMA שלך..?
להשתמע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)