ניתוח במרפאה פרטית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח במרפאה פרטית
    ללי
    08/02/2011

היי,הייתי היום אצל רופא המשפחה שלי ובקשתי הפנייה לרופא כירורג על מנת לבצע ניתוח טבעת,הBMI שלי גבולי 39.8 ,קבעתי תור אצל ד"ר איטין במרפאה הפרטית וברצוני לדעת אם גם אם אני עושה ניתוח באופן פרטי(חלקי כמובן כי הקופה משלמת חלק) גם צריכה לעבור ועדה רפואית??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח במרפאה פרטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח במרפאה פרטית - תגובה

שולה זק
    09/02/2011

תלוי בקופה. לכל קופה דרך משלה לאישור הניתוח. במכבי למשל יש ועדה . בכללית שולחים את ההפניה והממצאים של המנתח ל"מיתר" ושם הם דנים באישור. בכל קרה צריך לעמוד בקריטריונים לניתוח.
    אפשר לשאול למה החלטת על טבעת? האם התעניינת וקיבלת הסבר על כל הניתוחים המבוצעים היום? האם בררת שטבעת מתאימה להרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה? (האם את אכלנית מתוק?)
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מרפאה פרטית

ללי
    09/02/2011

למדתי הרבה על הטבעת ,מאמינה שזה הכי עדין" מכלל הניתוחים הקיימים,כמו כן מכירה גם מספר אנשים שעשו ומאוד מרוצים. אני מאוד רוצה את הניתוח אני מאמינה שזה יכול לשנות לי תחיים לתת לי נקודת התחלה טובה...וקצת מודאגת שהBMI לא בדיוק בטווח החוקי.מקווה שיאשרו ,יש לך עצה שאת יכולה לתת לי מנסיונך איך להתנהג עם המערכת?-זה יעזור ,כי הם נוקשים לפי מה שהבנתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מרפאה פרטית - תגובה

שולה זק
    09/02/2011

צר לי לאכזב אותך - אם אינך עומדת בקריטריונים - לא יאשרו לך.
    תחליטי שזה חשוב לך לרדת במשקל ותקחי הנושא ברצינות ולא עם תירוצים "למה לא".
    תתתיחסי שאת לאחר "ניתוח ויררטואלי", גשי לדיאטנית, קבלי תפריט, שלבי פעילות גופנית ותראי שהתוצאות לא יאחרו להגיע.
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד באותה דרך שציינתי לך. לשנות הרגלי אכילה, חשיבה ואורח חיים.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו