זוכרים ששאלתי אם 27.2 תאריך אמין ?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זוכרים ששאלתי אם 27.2 תאריך אמין ?
    לילך.פ
    09/02/2011

אז זהו שלא! אתמול בצהרים אני רואה את הטלפון מצלצל ועל המסך מופיע "כוכבה אסותא" אני עונה בצחוק מלגלג משהו... (שאומר לעצמי באותן שניות בשביל מה היא מתקשרת הרי אני התחננתי להקדים את התאריך לפני חודש עכשיו כשזה קרוב 21 יום אין לה למה להתקשר) ואז היא שואלת אותי רוצה להקדים לעוד 12 יום? ואני עונה לה אאההההה ותוךכדי המחשבות חולפות במהירות של 100 קמ"ש ואני מושכת את הזמן עם האאאאאהההה ומריצה בראש רגע : אמא, התינוק, הבית, נווה תרצה, סיגריות... ואז אני שואלת בעדינות למתי ? והיא עונה יום א' הבא 20/2 ואני אומרת שבוע לפני מה רע ? יש לי מהספיק זמן גם להפסיק לעשן וגם להפסיק לאכול ... 12 יום של שיכרון חושים ... בלי אוכל וסיגריות... בקיצור חברים אני מאשרת לה והשיחה מסתיימת . אני עומדת המומה, מתרגשת כמו ילדה קטנה שהוריה הפתיעו אותה שלוקחים אותה ללונה פארק... וחושבת טוב למי להודיע והאם להודיע... אמא היא ראשונה כי היא צריכה לקחת חופש מהעבודה.. חגי לא משנה כרגע ... ומי מתקשר ? מקסססססססססססססססס הכפרה שלי ... שמרגיע אותי ומזכיר לי שאת המפגש אני יפספס... ומתאים לי לפספס את המפגש ... צד אחד שבי אמר לי שהוא צריך את החיבוק הענק מכולכם וצד אחר שבי אמר לי שלא בא לי לבוא למפגש לא מיוחדת בפעם השנייה... אקיצר חברים אני אצטרך את התמיכה שלכם מעל דפים אלו... וכמה שיותר.... אני באמת מכל הלב אוהבת אתכם ומרגישה שאתם החברים הכי טובים שלי!
    ואני מתכוונת לשולה בראש ובראשונה, לאורנה, למקס, לרוזי, לריקי,ורד, לצנובר, לדניאל , לעופר וסליחה אם שכחתי משהו... אני מרגישה כל כך ברת מזל שמצאתי את הפורום הזה והכרתי כל כך הרבה חברים טובים... אוסיף שאתמול בערב ההיתי באירוע וכמובן שלא אכלתי ולא עישנתי וחשבתי לעצמי מה זה עם כל השפע הזה ואני לא אגע בכלום , אבל הזכרתי לעצמי שעכשיו זה לא צחוק.. שזה אמיתי ואין לי זמן למשחקים. .. חשבתי גם איך יהיה אחרי הניתוח כשמכל השפע הזה (והיה שם שפע שלא ראיתי מלא זמן) אני אצטרך לבחור בקפידה כל דבר שאכניס לפה כי לא יהיה מקום להכל... ואפילו לא לחלק...אבל גם חשבתי על זה שהמכרים שלי והדודים שלי לא יסתכלו עלי שוב בעניים של (חבל, מסכנה בחורה יפה איך השמינה ככה איך ?) והבטחתי לעצמי שזה האירוע האחרון שאתן לאנשים להתסכל עליי בצורה כזאת... ותבינו זה לא שמשהו אמר מילה ... אבל המבט שלהם שמשתנה כשהם מורידים את הפוקוס מהפנים למטה כאילו נפגשו בשד....

טוב באמת שאני מסיימת חולה עליכם נשיקות נשיקות נשיקות לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לילך

שרה מ.
    09/02/2011

שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת שזמן ההמתנה לניתוח וההחלמה אחריו יעבור לך במהירות ובקלילות שיהיה לך המון המון בהצלחה ב :) ענק ובחיבוק עוד יותר ענק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יו פי יופי יופי יופי

שולה זק
    09/02/2011

אני מתרגשת משמחה
    אז "אחרונת המוהיקנים" מהמפגש הקודם - תהיה גם אחרי.....ואחת משלנו במפגש הנוכחי.....אין מצב שלא תגיעי.
    אוהבת מחבקת מעודדת ותחשבי על זה.....את תהיי אחרי המפגש
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בפולניה אומרים על זה: "קולולולו..."

דניאל
    09/02/2011

לילך, מאושר בשבילך , ומאוכזב שנצטרך לחכות לעוד מפגש כדי לראות אותך רזה לתמיד.... בעצם למה לחכות? נבוא למפרום בלי קשר למפגש....

27 לפברואר - זה יום הולדת של אמא שלי שתחייה.
    20 לפברואר - יום לפני יום ההולדת של אלונה שלי - גם טוב!!!!

זהו - עכשיו יצאת לדרך חדשה - מאברוק עליק

דני

דרך אגב רבותיי - אני בארץ!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרגע דני!!!!!!!!!!!

שולה זק
    09/02/2011

בשיחה עם לילך - היא מגיעה למפגש!!!!
    אל תיתן רעיונות שליליים לפולניה/מרוקאית חחחחחחחחחחחחחחח
    אנחנו נגיש לה מים וחיבוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב וסימן טוב לילוש.....

אורנה LVIAA
    09/02/2011

בהמשך לשיחתינו אני מאחלת לך בהצלחה רבה .
    אני שמחה בשבילך שהקדימו את התור והשעון כבר מתקתק
    אז שוב שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה לחיים בריאים ומאושרים
    ובע"ה אבוא לבקר אותך .

נשיקות לביאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן בשעה טובה !

מקס ברנר
    09/02/2011

ובמיוחד שגם את המפגש לא תחמיצי.לא יודע מה מותר יהיה לך באותו שלב-אני למשל הייתי עדיין רק על נוזלים ביום החמישי-אבל אולי תצליחי ללקק שתי כפיות גבינה לבנה רכה !
    בכל מקרה-כדאי להקפיד על חיבוקים עדינים-לא נרצה לפתוח לך את התפרים או ללחוץ על האיזורים הרגישים עדיין.
    עצת חינם-אל תבני על נהיגה באותו ערב.אל תהססי להטריח את חגי שיסיע אותך בעדינות וברגישות בדרך הפטרולים המובילה אל ביתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

רחלי ב
    09/02/2011

אני כל כך שמחה בשבילך. לחשוב שאני רק בתחילתו של תהליך שככל שאני מעמיקה בפורום אני מבינה שהולך להיות ארוך ממה שחשבתי והניתוח רק הולך ומתרחק ממני במקום להתקרב. אבל אני חוזרת ואומרת לעצמי שכל עכבה לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו לילך איזה יופי!

צנובר
    09/02/2011

שיהיה בהצלחה,
    כמובן עם המון התרגשות של לפני, וחיים חדשים אחרי.

רק בשמחות,

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילךךך היפההההההה

רוזי
    09/02/2011

זה לא משנה איך הסתכלו ומה יגידו כי את מהממת אם החבילה שיש לך אני מתארת לעצמי אחרי שתרזי ב ה כמה היופי יצא יותר טוב אז יקדמו מאחלת בהצלחהההה מאושרת בשבלך חזרי אלינו במהרהההההההההה הכי חשוב אם החיוך היפה שלךךךךךךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושר והצלחה

אלינור
    09/02/2011

איך שהדברים משתנים בכל שניה ובכל דקה..לרגע היית בתאריך אחר ועכשיו את כל כך קרובה לניתוח..זה יעבור מהר הכל יהיה בסדר תחשבי חיובי בלבדדדדדדדד ..לא יהיה קל בהתחלה וגם בכל אורך כל הדרך אבל נכנסנו לדרך הזאת וזאת הדרך לחיים בריאים ומאושרים.אני אחרי 3 שבועות ירדתי כבר 7 קילו משקלי היה 114 אז אני שמחה בשבילךך מאוד מאוד מאחלת הרבה בהצלחה..בעיקר נעזוב את מתאים לי ועונות...חחחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש תאריך זהה....

עפרה
    09/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופרה איפה את מתנתחת?

לילך.פ
    09/02/2011

אולי באסותא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכולם על התמיכה....

לילך.פ
    09/02/2011

נושמת עמוק ומפסיקה לחשוב לכמה ימים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה לילך

שלומי
    09/02/2011

תעברי את זה בקלות וצאי לחיים החדשים זה ממש כמו להוולד מחדש הרגשה מדהימה ואושר צרוף מכל קילו שנעלם לו
    מחזיקים לך אצבעות

ב-ה-צ-ל-ח-ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה זה בא!

עופר
    09/02/2011

בהצלחה !

נתראה בקרוב מאוד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך יופי טופי גם לי זה קרה

ליאתול
    09/02/2011

אני ידעתי על תאריך לקראת סוף ינואר והופס התקשרו מסורוקה ב-21.12.10 ואמרו שאם אני מעוניינת אז מחר הניתוח והיום האשפוז .

כמעט ומתתי מהתרגשות והייתי ב"היי" רציני ממש כמו מסוממת.
    אז לא עשיתי "נווה תירצה" ולא הכנתי את עצמי נפשית קודם ....אבל היה פיצוץ כלומר פחות בהלה מפני מה שהולך לקרותכי לא היה מספיק זמן לזה ובקיצור היה נפלא ועוד ב-22.12.10 (למחרת בבוקר - יום הניתוח...) הייתי מספר 1 ונותחתי ראשונה .

מבינה לליבך ושתדעי שהיום חודש וחצי אחרי אני לא מתחרטת לרגע ואפילו שקצת קשה אני מאושרת......17 קילו פחות!!!!!!!

אל תשכחי שהתחלתי ב - 140!!!
    יהיה רק טוב . מצפה לשמוע ממך אחרי.... בהצלחה ורק טוב וכמובן בריאות.

ליאת ולצמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך!!!

ורד
    09/02/2011

וואו איך אני שמחה בשבילך!
    אם את זוכרת לי הודיעו על הניתוח יומיים לפני
    ותאמיני לי שזה לטוב.
    מתי את באה לבקר קצת בנחשולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך יקרה שלי!

נעמי
    09/02/2011

לצערי כמה ימים לא הייתי במחשב, איזה חדשות נפלאות, בשעה טובה ומוצלחת, אני מאושרת בשבילך, את חברמנית ואת מתחילה דרך חדשה ונפלאה, את לא מתארת לעצמך איזה כייף יהיה לך ולמשפחתך.
    כל טוב, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו