גמרתי בדיקות לניתוח מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• גמרתי בדיקות לניתוח מעקף קיבה
    אושר
    10/02/2011

גמרתי בדיקות לניתוח מעקף קיבה והרופא שהיה אמור לנתח אותי הטפטר מה אני עושה עכשיו אני מחכה לו כבר יותר משנה האם מישהו יכול להמליץ לי אני שוקל 160 ק''ג אחרי הליכה של קילומטר מתנפחות לי הרגליים כמו בלונים והכאבים נוראים בבקשה אני גר ברמלה ואני מחפש בית חולים קרוב לעשות את הניתוח וגם אם אפשר להמליץ לי על רופא מסוים
    כי המנתח שהיה בהדסה עין קרם בשם ד''ר קידר הטפטר וחוץ מלבכות על עצמי
    מה עוד יש לי אני לא עובד אני כל היום או במצב ישיבה או במצב שכיבה בבקשה
    אני צריך עזרה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם מישהו יוכל לעזור שמי אושר

אושר
    10/02/2011

שמי אושר הנייד שלי הוא 0542898764

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

עפרה
    10/02/2011

תפנה למרפאה שלך לרופאה ושתבדוק לאן היא עוד יכולה לשלוח אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו

שולה זק
    10/02/2011

שלום אושר
    כחבר מכבי אתה יכול לקבל התחייבות כמעט לכל מקום.
    כפי שהסברתי לך ה"פטנט" הכי טוב לברר איפה התור הקצר ביותר.
    הבנתי שיש לך אפשרות לקבל התחייבות לאסותא ללא עלות כספית מצידך - לך על זה. יש סיכוי שתוך שבועיים שלושה תהיה אחרי הניתוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אושר

רוזי
    10/02/2011

מהייכן אתה למה עד עכשיו אתה מחכהההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אושר

ריקי
    10/02/2011

היי אושר אל תרחם על עצמך יהיה בסדר בהמון בתי חולים יש מנתחים רבים . תעשה טלפונים ותקבע. אני מאד מבינה אותך והנה התחלת אם הבדיקות ואתה תעשה מה שצריך ולא תחכה אפילו שניה. תרים את הראש למעלה ותגיד אני יעבור את זה ויהיה בריא ורזה כמו שתמיד רציתי להיות. ואחרי הכל יבוא יום ואתה תשב ותצחק . ותלך בראש מורם שזה הכי חשוב.בהצלחה .ח י ו ב י .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• bmi 43

פדא
    10/02/2011

כבר אני מוכנה לניתוח , הכל בסדר ומחכה תור אצל ד''ר מחאג'נה ברמביים .. מאוד נרגעתי בפגישה עם הד''ר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אושר וערב טוב

שרה מ.
    10/02/2011

קודם כל אין שום צורך לבכות על עצמך חלילה וחס היות שבים יש עוד המון מנתחים טובים, שנית היות ואני נותחתי אצל דק' קידר לפני ארבע וחצי חודשים הוא הודיע שהוא עובר לעבוד בבלינסון, ויכול להיות שינתח גם בבי"ח אסותא,כך שאם אתה רוצה להינתח אצלו אתה יכול לקבוע תור אצלו בבלינסון ואו באסותא, ואם אתה רוצה להינתח בעין כרם אז יש שם את דק' חלילה,שגם הוא רופא נהדר, וגם קיבלו במקום דק' קידר רופא אחר שכרגע איני זוכרת את שמו אולם אני בטוחה שיגידו לך בבי"ח, ויחד עם כך תזכור שאם בכל זאת מאוד חשוב לך להינתח בירושלים יש עוד בתי חולים רבים ונוספים שאתה יכול לברר באיזה מהם יש את התור הכי קרוב היות שאת הבדיקות הנידרשות יש לך את כולם כך שאני מקווה שיזרז לך את התור לניתוח.
    מקווה שעזרתי ושיהיה לך בהמון המון הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו