לא מצליחה בכלא נוה תרצה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה בכלא נוה תרצה...
    לילך.פ
    12/02/2011

עושה במקרה הטוב את כלא הדרים... גונבת, חוטפת, שותה שלוקים של מיץ תפוזים סחוט מהבקבוק ישירות כאילו שאם לא מזגתי לכוס זה לא נחשב... מה יהיה עלי מה ?
    אני ממש מקרה אבוד... מקוה שהכל יעבור בשלום ושסוף סוף אסתום את הפה אחרי הניתוח... טוב אל תשכחו שאני גם לא מעשנת עכשיו (להוציא "שאכטות" פה ושם שאני לוקחת מחברה ... אבל לא אני הדלקתי את הסגריה ... מקוה שזה גם לא נחשב...)

הקיצור חברים , אני כל כך שמחה שאני רגועה.. מוזר משהו... הלוואי ואשאר כך גם ביום שלישי ורביעי... וחברים אני מזכירה לכם הניתוח ביום רביעי הקרוב בשעה 11:00 בבוקר אז כולם להחזיק אצבעות ולברך אותי שהכל יעבור בשלום!!!

איממממממממממממממממל'ה פיתאום אני כן מתחילה להתרגש...

נשיקות חברים יקרים אוהבת מאד מאד מאד ומתגעגעת...
    לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה בכלא נוה תרצה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלא ת תרצה? לא תורה מסיני....

דניאל
    12/02/2011

לילך...

לא קריטי להידבק להנחייות כאילו היו דברי אלוהים חיים,

קשה להתמודד מול הפסקת העישון וההרגל לאכול בבת אחת, אם את מצליחה גם ב- 80% - את גיבורה.

אחרי הניתוח, יהיה לך הרבה יותר קל עם נושא האוכל, אם תצליחי להתמיד ולא לעשן תשיגי שתי מטרות: גם כוסית וגם בריאה - בו זמנית!!!!

סבבה , לא???!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל-הכבד שלך לא כזה גדול !

מקס ברנר
    12/02/2011

ושנית-אמרתי לך כבר שלהפסיק לעשן, ולהפסיק לאכול פחמימות סימולטאנית זה חתיכת פרוייקט,שבאמת רק בכלא אפשר לבצע בשלמות.
    תשתדלי להקפיד על הדברים העקרוניים (מוצרי קמח לבן וסוכר פשוט )ואם צריך-תגדילי את כמות חליטת הצמחים שמסרתי לך -כלומר שתי עוד שתי כוסות ביום.

ואיך אפשר להמנע ממה שטד קופל אמר בתוכנית שלו על מוניקה לווינסקי? שאם היתה לומדת לסגור את הפה היתה פותרת בבת אחת את שתי הבעיות שלה-עודף משקל והתמכרות למין !
    וחוץ מזה-עוד 92 שעות זה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדוללללללללללל

לילך.פ
    12/02/2011

מקס אתה מצחיק אותי שחבל על הזמן...
    דניאל כפרה עליך............

יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אוטוטוטוטוטוטוטוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך אמרתי לך כבר ש....

ליאתול
    12/02/2011

לי הודיעו על האישפוז כ- 4 שעות קודם ממש בהפתעה כלומר שלא רק שלא חוויתי את נווה תירצה אלא גם כמה דקות לפני שהודיעו לי על הקדמת הניתוח "תקעתי" פלאפל.....

כשסיפרתי לרופא הוא בכלל לא התרגש ואמר שזה לא חובה.

כוונתי היא שתישתדלי אבל אל תייסרי את עצמך תהני מהחיים.

אוהבת , ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על האנפורמציה...

לילך.פ
    12/02/2011

אני הולכת עכשיו לבקר את הורי ואבא שלי הכין "שרבה" שזה מרק עגבניות חריף עם פסטה ודגים ... לא מהעולם אם כך ארשה לעצמי צלוחית קטנה ... במקום 3 צלחות ענקיות בזמנים אחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב נשארו לי

לילך.פ
    13/02/2011

יומים שבהם באמת אסתום את הפה... אח"כ אהיה בחובה לסתום את הפה ... צום....
    וזהו.... היום אני הולכת לטרום ניתוח....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה השבוע שלך לילוש תגובה

שולה זק
    13/02/2011

יללה תהני עןד כמה ימים מהמטעמים של אבא שלך....רק ביסים קטנים לשימור הטעם. תחזרי אליהם עוד 3 חודשים בכייף גדול עם "ככה וככה" פחות קילוגרמים.
    שבוע הכי נפלא לך אוטוטו משרוולת.
    חיבוק
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו