מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 45 קילו פחותריקי13/02/2011
החיים יפים תודה על הניתוח הקסום הזה שהביא בי פלאים.בהצלחה לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאפו - מדהימה כרגיל תגובה
שולה זק13/02/2011את מתוקה ונשמ טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מהמהמת
רחלי13/02/2011איזה טוב את נראת, תשמרי על הקיים. פשוט יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו
רחלי ב13/02/2011זו המטרה של כולנו
רק, שימו גם תמונה של "לפני". ככה יכולים לראות את השינוי גם אלו שלא מכירים אתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תודה
ריקי13/02/2011שולה שלחתי לך ממזמן את התמונה שלי מלפני אם שמרת אותה אז תפרסמי אותה פה בבקשה.כי אני לא יודעת למה אבל יש תמונות שלא עולות. . בכל מקרה הפייסבוק שלי זה.ריקי פרבדה.תשלחו לי בקשה ותכתבו שאתם מהפורום. כהודעה פרטית כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימה
גילה פ13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, ריקי
מיכל13/02/2011זה פשוט מדהים. את נראית נהדר.
וזה נותן לי כוח. כי אני שבוע אחרי, וקשה לי, באמת קשה,
וכל מה שאני רוצה זה מאתיים בורקסים. ו7 שניצל תירס, ולחמניות,
והכל, ריקי, הכל. אז זה פשוט מדהים לראות אותך.
ויש לי שאלה, יש לך עודפי עור? כי בתמונה נראה שלא, אבל מה קורה מתחת?
מה אני אמורה לעשות כדי שלא יהיו?
זה באמת מלחיץ אותי, הקטע הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל ושלומי
ריקי13/02/2011אז ככה יש לי בידיים קצת עודפי שומן לא רציני בכלל . אפשר לחיות אם זה חח. מיכלושש את תעברי את הניתוח ויהיה בסדר בראש אולי תחשבי על בורקס ושניצל אבל לא תוכלי לאכול בכמויות של אז. מבטיחה לך. הבטחה שלי מאמי. תחשבי רק מה יהיה אחרי שאת יפה ואת תהיי חתיכה ובריאה. שזה הכי חשוב ותלכי בראש מורם כי מגיע לך. אני מאחלת לך המון בהצלחה . וחיים יפים ומאושרים ויהיו לך בטוח יהיה בסדר אם תרצי שכך יהיה. מה שתיצטרכו אני בפייסבוק. ריקי פםרבדה. ובפייסבוק אנחנו לא מדברים על זה רק בצאט או בהודעה פרטית. אז הצטרפו אלי ואל עוד המון חברים שלי בפייסבוק לאחר ניתוח ולפני ניתוח.ב ה צ ל ח ה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה מיכל את אחרי
ריקי13/02/2011עכשיו קראתי שוב את מה שכתבת. מאמיי יהיה בסדר כמו שאמרתי זה רק בראש שלנו הראש שלי עד היום חושב שמן. זה יחלוף לך.אז את הולכת להיות כוסיתתת ובריאה. שזה הכי חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי זה אתה מהתמונה?
ריקי13/02/2011אם כן מדהים לאילו השגים הגעת . אתה ניראה מצויין ומרגיש טוב אני בטוחה. יהיה בסדר.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה אני...אבל
שלומי13/02/2011יש לי יעד קשה מאוד עד 12.6.11 אני חייב להגיע לבין 80-90 קילו.
הפעם האחרונה שנישקלתי הייתי 120 השקילה הבאה תיהיה ב24 לחודש שזה יום הביקורת שלי מקווה להצליח לעמוד ביעד שהצבתי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי יהיה בסדר
ריקי13/02/2011תחשוב חיובי . אתה תצליח . אני מבטיחה. יש לך רצון אם לא היה לך לא היית עושה את הניתוח המקסים הזה.שעושה פלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה צריך להוריד 50 קילו
מקס ברנר13/02/2011בארבעה וחצי חודשים?!
כמה שנים לקח לך להגיע ל-133?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש יעד עד....
שלומי13/02/2011החתונה של אחותי להגיע למשקל 80-90 קילו אני חייב את זה לעצמי סוף סוף להרגיש טוב עם עצמי באירועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקוש את פצצהההההההההה
אורנה LVIAA13/02/2011איזה יופי את נראית כל הכבוד !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורנה היפה
ריקי13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקינקה...
לילך.פ13/02/2011אין ספק שאת עכשיו פצצה שחבל על הזמן.... אני במקומך ההיתי מקטינה טיפה את הציצקלך... ויוצאת למסע דוגמנות.... באמת כל הכבוד... השג מרשים ביותר....אני קונה אותו עכשיו... לא זוכרת מתי היו לי רגלים כאלה רזות וחטובות... אולי בעצם אף פעם לא היו ? אני כבר לא זוכרת את עצמי איך ההיתי כשההיתי רזה... אבל למה לקפוץ כמה צעדים קדימה ? קודם כל נעבור ב"ה את יום רביעי...
ישר כוח ותהני בתאילנד...נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך היפה
ריקי13/02/2011מאמיי אין מצב שאני אקטין אני חולה עליו . ותודה על כל המחמאות פה ובפייסבוק. ושוב בהצלחה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)