4 חודשים למעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 4 חודשים למעקף
    איריס
    13/02/2011

לפני 4 חודשים עברתי מעקף קיבה ירדתי עד עכשיו כ30 קילו אין מאושרת יותר ממני
    רצתי לספר לכם קצת יותר . לפני 12 שנה עברתי ניתוח SVG טבעת קבועה . ירדתי 40 קילו . עברתי אחרי שנה שוב ניתוח להוצאת כיס מרה . שוב בפתיחת בטן מלאה . עם השנים עלתי שוב במשקל והייתי מאוד מתוסכלת . במשך שנים עלתי ועלתי ואף אחד לא רצה לנתח אותי בגלל הסיכון הרפואי בפתיחת בטן מלאה . לפני שנתיים אחרי תסכול רב שאני הולכת ומשמינה ללא הצלחה להוריד אפילו גרם. התגלתה אצלי תסמונת מאוד נדירה בשם תסמונת קושינג תסמונת שגורמת ליצור רב של קורטיזון . גורמת להשמנה מצד אחד פחדתי מאוד כי היו צרכים לנתח את הראש להוציא את הגוש שמיצר קורטיזול ומצד שני שמחתי שגלתי למה אני הולכת ומשמינה בלי סוף.אחרי שנתיים של ניתוח מהראש הלכתי לד"ר פייגין וד"ר גויטיין בבית חולים תל השומר ורק הם הסכימו לנתח אותי למרות הסיכון הניתוחי.הם ניתחו אותי מעקף קיבה שוב בפתיחת בטן מלאה. אני מאוד מודה להם שנתנו לי שוב הזדמנות לחיות חיים חדשים. את זה כתבתי לכול מי שמפחד נכון מפחיד אבל מפחיד ומתסכל לחיות כול החיים שמן .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4 חודשים למעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואוו איריס, עבר הרבה

צנובר
    13/02/2011

אבל כמו שאומרים, סוף טוב הכל טוב.
    ירידה מאד משמעותית, ומקווה שהכל ימשיך וילך כשורה.

בהצלחה,
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס כל הכבוד....איזה

לילך.פ
    14/02/2011

אומץ צריך... אני מאחלת לך מכל הלב שלא תראי יותר בתי חולים.... שתשמרי על המשקל לעולמים... ושתדעי רק שמחה... אני ב"ה עומדת להתנתח עוד יומים וביקשתי גם להוציא את כיס המרה על הדרך... בכדי להמנע מבלגן נוסף בעקבות הירידה...

כל הכבוד לך !!! יישר כוח!

לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו