מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רציתי לשתף אותכםתמר13/02/2011
אני כבר כמה חודשים בתהליך לקראת ניתוח שרוול קיבה, הרופא משפחה שלי שלח אותי לכרורג בקופת חולים (לא נזכיר שמות) הוא נתן לי רשימת בדיקות שביצעתי נפגשתי עם דיאטנית נהדרת מספר פעמים , הגעתי לשלבים האחרונים לקראת קביעת תאריך לניתוח.
היום הגעתי שוב לכרורג (שמנתח בבית חולים אנגלי בנצרת, ) והוא היה נחמד מאוד ושאל איך היו הבדיקות וכו' . ואז אמרתי לו שאני החלטתי בכול זאת לבצע את הניתוח ברמבם (לא הזכרתי שם של רופא מנתח)פתאום בבת אחת השתנו פניו , הוא כבר לא היה נחמד , הוא לא היה מוכן לתת לי בכתב המלצה כפי שהוא היה צריך לתת לי, ושלח אותי חזרה לרופא המטפל שהוא ישלח המלצה לרמבם שיזמנו אותי. הלכתי לרופא שלי , שבאמת רופא נהדר וטוב, הוא כול כך כעס על הכרורג ששלח אותי בידיים ריקות ללא מכתב , הרופא שלי שלח לרמבם בקשה לאשר לי ניתוח ברמבם ואני מחכה , מאוכזבת, הרי זאת זכותי המלאה לבחור בבית חולים שנוח לי להיות בו. ומה בגלל שהוא לא מנתח אותי הוא שלל ממני את הזכות ללכת לאן שאני רוצה?? ממש מכעיס , וזה רק מחזק אצלי את הרצון ללכת לרמבם, והרופא הזה צריך להתבייש לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגעי כעס רצוי לשלוט במילים
שולה זק13/02/2011אבקש לשמור על תרבות דיבור . עם רגשות והרגשות קשה להתווכח - ברור לי שנפגעת , אך צריך גם לבדוק את העובדות.
האם בדקת שהקופה שלך תיתן לך התחייבות לרמב"ם?
אם את עומדת בקריטריונים לניתוח , את יכולה לקחת את הבדיקות שלך וללכת לכל כירורג שמנתח בתחום - לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואזור מגורייך - ושוב השאלה אם הקופה תיתן לך התחייבות לרמבם.
ברצוני לחזור ולציין שכל הכירורגים הם כירורגים בכירים ומנוסים שעובדים בבתי חולים ציבוריים וגם במרכזים הפרטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה...
לילך.פ14/02/2011לא הבנתי מה הבעיה עם תרבות הכתיבה שלה או שמחקת קללות ?
אני אומרת שתכנס באממממאמשלו.... מה הם חושבים לעצמם הרופאים האלה שמוסיפים פוליטיקה בסיפור ? גם ככה אנחנו סובלים ויוצאת נשמתנו עד שאנחנו מחליטים לעשות את הניתוח... ועוד כל הספר בדיקות האלה שלא נגמר אף פעם...
מחר ז"א היום אני צריכה לטוס לקופ"ח לעשות בדיקת דם חוזרת... כי הקודמת התיישנה... כך רצה המרדים ואק"ג....
בחורה נחמדת ששכחתי את שמה... מאחלת לך הצלחה איפה שלא תעשי.... ותדעי לך שהכעס לפעמים הוא אחלה מנוע.... לדחוף, להתקדם, להזיז, לבעוט עד שמשיגים מה שרוצים... ושוב כנסי באממממממממממממממממממממשלו... אני מאחוריך...
בהצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילך
תמר14/02/2011לא היו קללות וגם אני לא הבנתי שולה עם כול הכבוד מה לא בסדר במה שכתבתי,
אם רופא מחליט לא לתת לי מכתב בגלל שהחלטתי לא לעשות אצלו ניתוח אז כן הוא צריך להתבייש . זה לא אומר שהוא לא רופא טוב , אבל קודם צריך להיות בני אדם, ולהבין מי עומד מולו, אז במקום להקל הם רק מקשים. בכול אופן לילך תודה על העידוד, שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא צריך לתת לך מכתב
שולה זק14/02/2011את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור לקדם לך את הנושא . אני לא מאלה שמטרפדים.
המטרה שתגיעי לניתוח וכמה שיותר מהר.
תתקשרי ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר אני מבינה אותך כי
ליאתול14/02/2011כשהייתי בהריון האחרון שלי (לפני 6 שנים - הקטנטונת עכשיו בת 5 +) עברתי משהו דומה שזיעזע אותי מפני שרופא נשים מסויים שטופלתי אצלו וכמובן שהוא רופא מעולה ומומלץ בחום אך ברגע שהוא הבין שאני עושה בדיקות פרטיות אצל רופא שאיתי במשך 3 הריונות ואינני מוכנה לוותר עליו הוא התהפך והתחיל לצעוק עלי שאני לא ריווחית בשבילו.... מיותר לציין שהוא לא ראה אותי יותר מעולם והתלוננתי עליו בקופה.
חיזקי ואימצי שווה הכל אני חודש וחצי לאחר הניתוח (שרוול) וגם אני עברתי תלאות והינה אני אחרי ושווה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך - ככה את מכירה אותי?
שולה זק14/02/2011מי כמוך יודע שתשובותי מאוד שקולות . אני קוראת כל הודעה בפורום פעמיים, על תגובתי עוברת 4-5 פעמים לפני שמשחררת אותה לפורום.
אני בהחלט מבינה את תמר, וכך גם כתבתי.
במקרה, אני מכירה את הנושא מקרוב, לא ספציפי של תמר - אלא בכללותו (שכחת איפה אני גרה?).
לטעמי לא היה מקום להשתלח ברופא - תקראי את ההודעה עד הסוף.
את ה"יסורים" שאת עברת זה מול הקופה והביטוח ולא מול הרופאים.
עוד יומיים ואת שלנו.....זה העיקר כרגע.
חיבוק ויום אהבה שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)