מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אתם ראיתם אתמול לרדת בגדול ?לילך.פ14/02/2011
לא יאומן מה נהיה שם !
החברה הורידו 50 קילו כאילו הורידו 5 קילו.... והמנצח שלא זכה להכנס לשלישיה הוריד 82 קילו ?????????????????? זה מטורף!!!! הפיינליסטית הורידה רק 72 קילו!!!
וכל זה בפחות משנה....
מה שעצוב היה לי לראות זה שכולם היו נראים כאילו חטפו איזה מחלה בדרך... שלא נדע אבל ממש ... כולם היו מעוכים כאלה בפנים והיו חלק עם חניכיים בולטות ואף חסרי שיניים פה ושם ... כנראה מדיאטת הבזק.... אבל כולי תקווה שהם ישארו כך רזים ולא יחזרו להיות שמנים כמו רוב משתתפי התוכנית...
מה שכן כולם נראו הילדים של עצמם... היה אחד בשם יונתן שזה לא יאומן הוא נראה שם כמו נער בן 16 לעומת זאת כשהיה גדול היה נראה בן 40 ... איך שהשומן מבגר..........ומשום מה אנחנו משכילים לראות את זה רק בדיעבד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם ראיתם אתמול לרדת בגדול ? - תגובה
שולה זק14/02/2011מגיע להם הלויה על העבודה הקשה שהשקיעו (בתנאי לחץ).
כל מה שכתבת חצוב אמת בסלע. כולם כאחד נראו על הפנים. בתחילה חשבתי שזה האיפור, אך מהר מאוד הבנתי שהאיפור אמור היה לעזור לטשטש את מה שראינו.
מה שאני ראיתי לפני זה אנשים רזים (חלקם) אך מאוד לחוצים (ואולי גם עצובים) וארשה לעצמי אפילו להגיד - קצת מפוחדים.
מה שהדהים אותי - שמדובר באנשים צעירים בשנות העשרים והשלושים לחייהם שהירידה במשקל ממש לא החמיאה למראה גופם (מיצוק ועיצוב הגוף).
מה שנותר, זה לאחל להם לשמור על ההישגים ושיצליחו להמשיך בפעילות המטורפת אליה הורגלו במהלך חצי השנה האחרונה על מנת לא להעלות כמו מטאור חזרה.
מעניין כמה מהמחזור הזה של "לרדת בגדול" יגיעו ל"עליה בגדול" ובסוף אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיאטנית שלי תמיד אומרת...
ליאתול14/02/2011שירידה בתנאים שהם ירדו בה לא מומלצת בכלל כי הגוף מתקשה להתמודד איתה וגם כשהאורות כבים האנשים עדיין צריכים להתמודד עם כל מה שהדחיקו על מנת לנצח בשקילה או להיראות יפים בגמר....
תובנות אלו מזכירה לי הדיאטנית שלי במשך 5 השנים שאני אצלה ( להזכירכם ירדתי בעזרתה 55 קילו בדיאטה האחרונה לפני השרוול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הדרך לעלות בגדול
אלינור14/02/2011נכון שהכל"יפה" ומקסים וכמה הם רזו והם נראים חבלזזז אבל בוא נגיד שזה מממש הכל תחרות הרי הם היו בתחרות מי יורד יותר לדעתי הכל זה בול שיט רק לתת רטיינג נראה אותם בעוד שנה נחיה ונראה ומי ישאר בלרדת בגדול ו מי יעלה בגדוללללללללל אבל גדול שוב לרדת זאת לא הבעיההה הבעיה לשמור על משקל מי כמונו יודעים ויודעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 אחוז - לא ככה מקס?
דניאל14/02/2011המשתתפים נראו לי אומללים - חוץ מהזוכה - שנראתה מהמם
כל היתר, ניכר עליהם שהתמידו בלאכול חסה ומוצרים נטולי שומנים(בכמויות מזעריות),
וכולם עסקו בספורט אירובי , אף אחד מהם חלילה לא עסק בבניית עצם ומסת שריר,
כדי לא לפגוע בסיכויים שלהם להגיע למקסימום ירידה במינימום זמן...
כואב לי על הניצול של האנשים שם, אני מרחם עליהם, לא רוצה להיות במקומם.
זה שזכה, מקרב המודחים, זכה ב- 40 אלף - ויוציא 100 אלף על טיפולי שיניים, ההכנסות מהספר שייחצנו לו בחינם - לא ייכסו את ההפרש!!!
תחשבו על אלה שלא זכו בכסף?
נכון , עכשיו , בלי טלויזיה, זה תלוי רק בהם - ב- 3% מהם.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת בגדול...
עפרה14/02/2011כל הכבוד להם זה דבר ראשון...!
אבל.... כל המאמצים והדיאטת אינסטנט באמת לחלק מהמשתתפים לא עשתה טוב
יונתן נראה כמו חולה שכל השיניים שלו כנראה עומדות ליפול...
לארה נראית לי מוזר לחלוטין ונראתה בהלם טוטאלי שכן פניה המלאות היו הרבה יותר יפות... ונראה לי הגזימה עם הכושר כי היא עכשיו נראית כמו גבר בתחפושת אישה...
קרן ואפרת היו מהממות למרות ההלם והבהלה על פניהן...(נראה לי שהן היו רעבות...)
קטונתי מלהעביר ביקורת עליהם שכן אני רואה את עצמי אל מול המראה כל בוקר ובמבט לאחור התיאשתי מכל דיאטה ודיאטה עד שפניתי להליך קיצוני כירורגי...
אך... ניכר כי דיאטת כאסח מסוג זה מעוותת את הגוף במיוחד את מראה הפנים...
והלוואי שכולם יחזיקו מעמד במשקל זה , כי המטרה היא לשמר את התוצאה...
בהצלחה לכולנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת בגדול
נטלי א14/02/2011אני עתידה להתנתח, לא ברור עדיין מתי, חייבת להודות שהתכנית אתמול, הבהילה אותי וגרמה לי לתהות אם כדאי.. מה זה??? איך הם נראים!! הלכתי לישון בתחושה שאולי עדיף להישאר שמנה ויפה.. תעודדו אותי ותגידו לי שאחרי ניתוח לא נראים כך.... אני זקוקה לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיעי למפגש ותראי בעיניים שלך....
דניאל14/02/2011אנשים בלי מייק-אפ ומצלמה מעוותת.
איך נראו לפני ואיך נראים היום, זה ייקל עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה אני חוששת
עפרה14/02/2011מה..? הקץ לשיניים היפות שלי...? הם באמת התכערו והכל כתוצאה של ירידה דרסטית במשקל...
איפה שמעת על מישהו שהוריד 71 ק"ג בשנה.... אבל... הניתוח שווה אם תדעי להתנהג איתו נכון...
לארה נראית ממש רע והכל בגלל שהיא מתאמנת 3 פעמים ביום...? למה...???? היא פיתחה מדלדלים והפנים שלה נפולות... אני מתנתחת ביום שני הקרוב ... חוששת מאוד אבל לא נראה לי שהגוף שלי יפרד מ- 71 ק"ג בשנה מה שגם לא מבטיחים לרדת את כל המשקל העודף אלא רק 60% ממנו....
בכל מצב שיהיה בהצלחה ואת בכיוון הנכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צפיתי בסדרה-לא אוהב סדרות
מקס ברנר14/02/2011ריאליטי-במיוחד כאלה שמבוססות על ניצול ומניפולציה של שמנים .בעקבות השרשור הזה הסתכלתי באתר של התוכנית,ואכן לארה מזכירה את זוהר ארגוב לפני שתלה את עצמו-רק יותר רזה!עושה רושם שמרוב ספורט המוח קצת התייבש לה-שימו לב כמה פעמים אמרה "מדהים" בראיון הקצר איתה.היחסים שלה עם אמה "מטורפים" (האם הכוונה שהן מקבלות התקף פסיכוטי באותם ימים?!)
אם נחזור לנושא-ירידה מהירה וחריפה במשקל משאירה תמיד סימנים,ולא כ"כ משנה באיזה טכניקה.קמטים,עודפי עור,פגיעה בשיניים וציפורניים,נשירת שיער זמנית.לא נכון להכחיש את זה.אבל כשההורדה הדרגתית ומבוקרת,והתפריט שאוכלים בריא אפשר לנהל טוב יותר את הסיטואציה.גם גיל צעיר עוזר מאד בהתמודדות.
כשזה קורה במסגרת תחרותית ובלחץ זמן,עם תפריט אטקינס מאד דל פחמימות,וכמטילים על הגוף מעמסה פיזית קיצונית,אתם רואים את המראות שראיתם אמש.
יחד עם זאת הסכנה קיימת גם בקרב המנותחים.אלה שמנסים "לשפר את הניתוח" ולהמנע מאכילה בכלל,או מקיאים באופן סדיר, ומתמכרים לספורט במינון לא סביר-גם אצל אלה יש סיכונים-ולא רק אסתטיים.
בואו נזכור שיש הבדל בין "רזים טבעיים" שנולדו בגוף דקיק ומעולם לא יצאו ממנו,לבין מי ש"ניפח את האקורדיון" עד שהעור כמעט נקרע,ואז ירד 70-80-90 קילו.וועדת המומחים שעיצבה אותנו לא תכננה שנעשה דברים כאלה,ולא בנתה אותנו מספיק אלסטיים.בכל מקרה-מי שעומד בקריטריונים לניתוח, מספיק שמנ/ה כדי לעשות זאת קודם כל מטעמי בריאות,ורק אח"כ מטעמי אסתטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיעי למפגש - זה חשוב מאוד
שולה זק14/02/2011שלום נטלי
אני ממליצה לך בחום להגיע ב- 24.2 למפגש של הפורום. את תראי שם אנשים "בתקופות" שונות לפני הניתוח...כאלה שאך נותחו....כאלה שעברו את התהליך לפני חודשיים....חצי שנה...שנה....שנתיים ועשר (אני למשל) ואת תראי תמונה שונה לגמרי. אנשים בריאים, רזים ומאושרים.
אני בדעה איתך...נבהלתי אתמול כשראיתי את המתמודדים. גם כשנפתחה העונה וראיתי את התכנית הראשונה - כתבתי כאן את דעתי.
תעייני בפורום בתמונות של אנשים לפני ואחרי ואני בטוחה שתלכי לישון בתחושה טובה - במיוחד אם תכירי אותנו אישית
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה שלך
אלינור14/02/2011מה שהיה ברדת בגדול זה תוכנית רטיינג לא להכנס לזה חזק נכון הם ירדו ושאפו להםםם באמת אבל מה הם באמת מרגישים בתוכםםם זה חשבת לרגע? אם את במשקל ויש לך תנאים לניתוח ושוב את באמת רוצה לזכות בדרך חיים ולא עוד דיאטה...לרדת לעלות לכי עם ההרגשה שלך תמיד הוא מנצח בסוף ולא עוד תוכנית טלויזיה בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)