מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שוב התקשרו מאסותא להקדים לילילך.פ14/02/2011
את הניתוח אבל הפעם בשעה.... אז יום רביעי בשעה 10 בבוקר ב"ה זה אמור לקרוא....
אני מקוה שאין להם יותר לאן להקדים כי נמאס לי מהמשחק מקדים הזה....
אני בללללללללללללללללללללחץ שעכשיו קפצתי עם חגוש לקניון ועצרנו במקדונאלד...ואל תשאלו מה קרה?!
אבל אם בכל זאת אתם שואלים מה קרה .... אז ככה... דפקתי מרוב לחץ 2 המבורגרים מיני דאבל + 1 רגיל + ציפס גדול.... כאילו ממממממממממממממממה ?
תוך כדי שאני אוכלת וחגי מנסה לעצור אותי אני אומרת לו תן לי לאכול ואל תעז להפריע לי... תוך כדי עוברת איזה כוסית (או אחת שחושבת שהיא כזאת כי היה לה גוף משגע, פן בלונדיני אבל פנים עקומות) ומתסכלת עליי ברחמים איך אני תוקפת... רציתי לצאת עליה ולהגיד לה את לא מבינה שזה ההמבורגר האחרון שאני מתכוונת לאכול בשנה הקרובה ? אני הולכת לשמור על הקיבה הקטנטנה שתהיה לי מכל משמר.... לא מתכוונת להכניס אליה זבל ובטח ובטח שלא להרחיב אותה יותר....
אבל אני בלחץ בלי סיגריות מה יכולתי לעשות חוץ מלהתנחם ב 5 מיני המבורגרים (זוכרים 2 דאבל ואחד רגיל....)
כפרות שלי זהו זה קרוב יותר באי פעם..... עכשיו רק נותר שתברכו אותי ביום רביעי בשעה 10 ותחזיקו לי אצבעות שאחזור אליכם בריאה ושלמה ללא כל פגע.... ב"ה
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה אני בלחץ בא לי לצעוווווווווווווווווק שתשמעו ברמקולים של המחשב כל אחד עד הבית....
יאלה אני לא מפסיקה לכתוב שטויות.... כבר מאבע בבוקר.... נשיקות נשיקות נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ומקס תהרגו אותי מצחוק היום
שולה זק14/02/2011ממוש איזה יופי !!!! בסוף עוד יקדימו לך ככה את הניתוח שלא תספיקי אפילו לדווח לנו חחחח.
תאכלי כפרה....כאוות נפשך. יש לך את האישור חתום ממני. לא יעזור לך עכשיו דיאטת חלבונים ולא נווה תרצה של מקסח .סתם יוסיף תסכול. רוצה לאכול ....אכלי כפי יכולתך. נראה אותך ב- 24.2 !!!!
סגרתי סופית את המקום ב "CAFE CAFE"
מה שחשוב שאנחנו נהיה באוהל סגור ונוכל להשתולל כאוותנפשנו
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
רחלי14/02/2011בהצלחה ומקווה שעוד כמה חודשים תעלי תמונה כמו של ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש יקירתי מתי להגיע ?
אורנה LVIAA14/02/20119:00 בבקר יהיה בסדר ? קפה הפוך עלייך ובהמשך היום אני רוצה גם ארוחת צהריים
חחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לך בהצלחה כמובן שאני בע"ה אתן לך נשיקה וחיבוק לפני .להשתמע ביום רביעי בע"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך הרמקוללללל
רוזי14/02/2011הגיע אלי בהצלחההההההההההה יפה שלנו מחכים שתיהיה אחרי באהבה נשיקותתתתתתתתתתתת בהצלחהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהמועד סופי
מקס ברנר14/02/2011שלא אתקשר מחר לאחל הצלחה ויגידו לי שאת כבר בניתוח כי הקדימו בעוד 24 שעות!חבל שיימצאו 5 המבורגרים בקיבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהמועד סופי - תגובה
שולה זק14/02/2011מקס אתה תהיה אחראי לעלייתי במשקל. כל הזמן צוחקת ואומרים שהצחוק משמין חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך. מי יתן וניפגש ב24.2
רחלי ב14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך. מי יתן וניפגש ב24.2 - תגובה
שולה זק14/02/2011ברור שניפגש. אין מצב שהגברת לילך פרידמן לא תתיצב. חגי כבר מגוייס כנהג תורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)