השמנה לאחר הרזיה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר הרזיה
    מורן
    16/12/2007

היי שולה,
    ברכות על האתר נחמד לדעת שיש רבים שמתעניינים ועברו את הניתוח הזה.

בגיל 22 שקלתי כ-140 קילו וגובהי 175 רופא המשפחה שלי הפנה אותי לכירורג שהמליץ לי לעבור את הניתוח בטבעת ואכן במשך השנים רזיתי המון.

אבל בערך כל שנתיים אני יורדת למשקל נמוך (65 קילו) ולאחר מכן עולה 10 קילו ויותר.
    לאחרונה פניתי לדיאטנית אבל לא מצאנו תפריט נורמלי שמתאים למצבי עם הטבעת.
    אני אוכלת המון ומרגישה כאילו הטבעת לא קימת בכלל. מכוון שאין לי רופא שעוקב אחר הירידה שלי למעט הרופא משפחה אינני יודעת מה מצב הטבעת האם היא זזה או לא.
    עד כה הצרתי אותה רק פעם אחת האם עליי לעבור שוב את ההצרה?

אשמח אם תוכלי להפנות אותי לרופא מומחה בחיפה
    (ההצרה הראשונה שלי נעשתה על ידי "ר בשארה בשארה מרמבם אך הוא אינו עוסק בזה יותר)

מודה לך מאוד
    מורן

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה לאחר הרזיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב ותמיכה

שולה זק
    16/12/2007

שלום מורן,
    אחד הדברים שעמותת משקל בריא מנסה עתה לקדם - זה קבוצות תמיכה לאנשים שעברו ניתוחים , כולנו בני אדם, וחרף ה"שוטר" בדמות טבעת עדיין צריכים תמיכה ועידוד.
    באתר עמותת משקל בריא תמצאי את רשימת המרכזים בהם מבצעים ניתתוחים ותוכלי לקבל הפניה לביקורת רופא וליווי דיאטנית.
    אשמח אם תשאירי את פרטייך ונוכל לחזור אליך להמשך פעילות
    בברכה,
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפנות לרופא מתמחה לניתוחים בריאטרים

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/12/2007

מורן שלום
    בהחלט יכול להיות שיש בעיה בטבעת. ממליץ לך לפנות לדר בשארה שנתח אותך הוא ישמח לעזור. באם יש בעיה אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר מחאג'נה

מורן
    20/12/2007

אני מודה לך מאוד על התגובה
    את הניתוח ערך לי ד"ר עודד כהן ז"ל מבית חולים כרמל
    לאחר מכן פניתי בהמלצות חמות לד"ר בשארה שההצרה הראשונה היתה מעולה והצלחתי להוריד עוד כמה ק"ג ממשקלי. אפנה שוב לד"ר בשארה לבדוק את מצב הטבעת.

שוב מודה לך על ההכונה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו