מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנה לאחר הרזיהמורן16/12/2007
היי שולה,
ברכות על האתר נחמד לדעת שיש רבים שמתעניינים ועברו את הניתוח הזה.
בגיל 22 שקלתי כ-140 קילו וגובהי 175 רופא המשפחה שלי הפנה אותי לכירורג שהמליץ לי לעבור את הניתוח בטבעת ואכן במשך השנים רזיתי המון.
אבל בערך כל שנתיים אני יורדת למשקל נמוך (65 קילו) ולאחר מכן עולה 10 קילו ויותר.
לאחרונה פניתי לדיאטנית אבל לא מצאנו תפריט נורמלי שמתאים למצבי עם הטבעת.
אני אוכלת המון ומרגישה כאילו הטבעת לא קימת בכלל. מכוון שאין לי רופא שעוקב אחר הירידה שלי למעט הרופא משפחה אינני יודעת מה מצב הטבעת האם היא זזה או לא.
עד כה הצרתי אותה רק פעם אחת האם עליי לעבור שוב את ההצרה?
אשמח אם תוכלי להפנות אותי לרופא מומחה בחיפה
(ההצרה הראשונה שלי נעשתה על ידי "ר בשארה בשארה מרמבם אך הוא אינו עוסק בזה יותר)
מודה לך מאוד
מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב ותמיכה
שולה זק16/12/2007שלום מורן,
אחד הדברים שעמותת משקל בריא מנסה עתה לקדם - זה קבוצות תמיכה לאנשים שעברו ניתוחים , כולנו בני אדם, וחרף ה"שוטר" בדמות טבעת עדיין צריכים תמיכה ועידוד.
באתר עמותת משקל בריא תמצאי את רשימת המרכזים בהם מבצעים ניתתוחים ותוכלי לקבל הפניה לביקורת רופא וליווי דיאטנית.
אשמח אם תשאירי את פרטייך ונוכל לחזור אליך להמשך פעילות
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לרופא מתמחה לניתוחים בריאטרים
פרופ` אחמד מחג`נה17/12/2007מורן שלום
בהחלט יכול להיות שיש בעיה בטבעת. ממליץ לך לפנות לדר בשארה שנתח אותך הוא ישמח לעזור. באם יש בעיה אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר מחאג'נה
מורן20/12/2007אני מודה לך מאוד על התגובה
את הניתוח ערך לי ד"ר עודד כהן ז"ל מבית חולים כרמל
לאחר מכן פניתי בהמלצות חמות לד"ר בשארה שההצרה הראשונה היתה מעולה והצלחתי להוריד עוד כמה ק"ג ממשקלי. אפנה שוב לד"ר בשארה לבדוק את מצב הטבעת.
שוב מודה לך על ההכונה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)