מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לכל החברים שלי...לילך.פ15/02/2011
חייבת לציין שהיה יום משוגע היום... לא היה אדם שההיתי אליו נחמדה... לקראת הצהרים הגעתי לשיא ואז הבנתי שלא כולם מפגרים היום אלה שאני עושה מכל עכבר הר... אבל זהו גם היום הזה הגיע לקיצו ואני פורשת למיטה... רעבה מתמיד....
אבל מחר יום חדש, יום של תיקווה, יום של הצלחה, יום של אושר, יום של סיום תקופה...
תודה לכווווווווווולם שכתבו ותמכו, חיזקו ושלחו ברכה... מקסי נשמה סורי שלא חזרתי אליך פשוט מהרגע שהבנתי שאני לא ממש שפויה היום הפסקתי לענות לטלפונים ונכנסתי "למוד" של שאנטי....
אני מקוה שאספיק לעדכן על "הסובח" איך עבר הלילה ... ולשלוח נשיקות אחרונות של לפני.... מחר אני צריכה לצאת מהבית בשש וחצי בבוקר ...
אני לא מאמינה שאני כותבת לכם שמחר בבוקר הניתוח...
יאלה פורשת בשיא לישון כל כך רוצה להיות כבר אחרי... אוטוטוטוטוטוטוטוט
נשיקות שלכם לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב-ה-צ-ל-ח-ה
שלומי15/02/2011כולנו עברנו את הלחץ והעצבים לפני יש כאלה שיותר יש כאלה שפחות אבל הכי חשוב לא לשכוח המטרה מקדשת את האמצעים
מחזיקים לך אצבעות בידיים וברגליים תעברי את זה ותחזרי מהר לבעל והילדים וכמובן אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחההה בניתוח..
יארא15/02/2011מאחלת לך החלמה מהירה וקלה והרבה הרבה בריאות..תרגישי טוב וחזרי מהר ובשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה...
לילך.פ16/02/2011זהו עוד כמה שעות זה נגמר.... ומתחילה תקופה חדשה... הלילה עברתי סביר...כל פעם שהתעוררתי אמרתי לעצמי לילך זה עוד לא בוקר חזרי לישון... וזהו עכשיו אני עושה סידורים אחרונים ויוצאת מהבית... לדרך חדשה... תודה לכם על כל התמיכה אוהבת באמת בכל הלב... חגי לא מבין למה אני שורצת על המחשב כל היום ובמיוחד היום שעוד לא צחצחתי שיניים אבל זה בכדי להגיד לכם תודה תודה תודה....
זהו לא מפסיקה לחפור לכם היום... אלה אם כן אתפוס קשרים עם איזה אחות במחלקה ואתיישב על המחשב שלה... אחזור אליכם הכי מהר שאפשר... ואתם אל תשכחו להחזיק אצבעות בסביבות 10 בבוקר...
יוווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווו אני בשוק, אני בהלם אני המומה
אבל לפחות אני יודעת שאני בחרתי את הרופאה... ד"ר רזיאל אוסנת.... הכוהנת הגדולה אם לא ההההההה................
ביוש נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)