מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מקס אתה כזה חמוד!!!!
ליאתול20/02/2011לפי הדיאטנית שלי אני כבר צריכה לאכול מוצקים בלבד !!!
לכן אני אוכלת מוצקים ו"טוחנת" אותם בשיניים שלי = לועסת הרבה זמן.
בכל אופן תודה אני באמת אנסה את הקרקרים שאמרת.
אגב סיבים תזונתיים - אני אוכלת סלט עם הקליפות חתוך דק.
זה בהמלצת הדיאטנית והירקות יורדים לי יותר טוב בשרוול מאשר חלק מהמוצקים האחרים.
טוב דיי לעכשיו אני צריכה לצאת להליכה ..... נתראה ביום חמישי. (תראה אותי במקום 140 קילו "רק" 121 קילו).
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשורה משמחת - דיאטנית בפורוםשולה זק17/02/2011
בימים הקרובים תצטרף להנהלת הפורום דיאטנית, מומחית בתחום ניתוחי הקיבה שתיתן מענה לכל הנושאים הקשורים בתזונה והתנהלות לאחר הניתוחים למיניהם.
ברגע שכל הפרטים הטכניים יסגרו - תצא הודעה מסודרת .
המשך יום נעים
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בשורה משמחת
טארו17/02/2011שולה יפה מאוד מוסיפים הצלחות לפורום כל הזמן כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארו דווחי ספרי מה קורה איתך
שולה זק17/02/2011נעלמת ונאלמת
אני סקרנית לשמוע. המפגש ב 24.2 לא רחוק ממך....תבואי. כולנו נשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה בשורה
אלינור17/02/2011באמת מקום כזה עם כל כך מנותחים צריך תזונאית צמודה לפורום למה לא חשבו על זה קודם..??? מקווה שתכנס מהר ....יש הרבה שאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזכות עופר שלנו הצלחנו
שולה זק17/02/2011חשבנו המון המון וכל הזמן אבל.....
אבל לא היה קל למצוא משהיא שיכולה לתת מענה ומומחית בתחום.
הפתעה - מי שיגיע למפגש יזכה להכיר אותה וגם לקבל המון המון טיפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו זה אחד הדברים אם לא ה...
שלומי17/02/2011צעד חכם ונבון לצרף מישהי מוסמכת ומיקצועית המון שאלות יצוצו כאן
זה רק מוכיח כמה דאגה חשיבה ואכפתיות יש במקום הזה לאנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעד מבורך ומבוקש
עופר17/02/2011כל הכבוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי דבר נחמד לספר לשולה ועופר
ליאתול17/02/2011כמנהגי הייתי היום אצל הדיאטנית (אני אומרת הרגלי כי אני צצה לה לפחות פעם בשבוע כדי להיות בטוחה שאני לא עושה טעויות בהתנהלות שלי עם השרוול) בקיצור לאחר שדיברנו ובאתי ללכת הדיאטנית שלי אמרה שיש פורום מסויים שהדיאטניות הודרכו לשלוח אליו מנותחים, היא סיפרה גם שבא מנותח אחד שממש הקסים אותה והיא מאוד המליצה לי לפנות לאתר הזה .
מייד סירבתי מפני שטוב לי פה ואני לא מחפשת אתר אחר כי אני שלמה עם ההחלטה שלי שפה זה הפורום הכי נכון בשבילי.
בקיצור אחרי שהיא הסתבכה עם השם אז אמרתי לה שאני מזמינה אותה להיכנס לפורום שלי ונתתי לה פרטים ומתברר שבהרצאה שבה היא הייתה הפנו אותה לכאן והיא נידהמה מהמנותח שהוא בעצם עופר שלנו....
עולם קטן וזה רק מוכיח לי שפה זה המקום בשבילי. (עוד חיזוק למרות שלא היו לי ספקות)
אוהבת אותכם מאוד ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול הכל בזכות האנשים הנפלאים כאן
שולה זק17/02/2011מגלה לך סוד (ששששששששש שאף אחד לא ישמע) הדיאטנית שאירגנה את ההשתלמות לדיאטנית שלך לפני כשלושה שבועות ...היא היא הדיאטנית שלנו!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עשית לי את היום!!!
ליאתול17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הייתי נוכח בכנס
עופר18/02/2011היה נחמד מאוד לספר את הסיפור מול נשות המקצוע (דיאטניות). אנו משתדלים להעביר את המסר לכל אותם אנשים שעוסקים במלאכה.
תמשיכי ללכת לייעוץ קבוע - זה חלק מהתהליך וזה חשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אתה אומר לי להתמיד עם
ליאתול19/02/2011הדיאטנית, המסכנה אמרה לי שכבר לא צריך כל שבוע ואפשר כל חודש ואני בשלי מגיעה אחת לשבוע ואוטוטו עוברת לאחד בשבועיים....
אל תידאג אני "מציקנית" בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-בואי ננתח את זה יחד
מקס ברנר19/02/2011למה את הולכת אליה כל שבוע?
כי את צריכה מידע?
כיאת צריכה "שוטר שיעמוד לך על הראש" (ובעברית מכובסת-מישהו "לדווח לו") ?
כי את נהנית מחברתה?
כי הדיאטנית השדופה שלך היא מודל לחיקוי-מישהי שאת חולמת להראות כמוה?פגשתי בחורות שככה זה עובד אצלן.
באופן ענייני-אחרי השרוול-לא צריך פעם בשבוע.פעם הייתי שואל אם יש קונדיטוריה טובה ליד המרפאה שלה וזו הסיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס חביבי הרשה לי לגחך חהחהחה
ליאתול19/02/2011אני אומנם הולכת אליה כל הזמן אבל זה רק מפני שאני מרגישה עדיין כאבים מידי פעם ומישום מה יש לי תחושה של בליעת אוויר מיותרת באוכל - חשוב לציין שהדיאטנית שלי חושבת שאולי אני אוכלת מהר מידי אבל אני אוכל חצי כוס ב10-20 דקות ולועסת כמו שצריך ולפני כשבועיים היא עוד אמרה לי לאכול מהר מידי כי אני מושכת את הארוחה . זה על קצה המזלג אז אתה לפי מה שקראתי פה מאוד חכם ובטח שאתה מבין שאני עדיין מרגישה שאין לי את כל התשובות המקצועיות שאני מחפשת ועוד היא אמרה לי בפעם האחרונה שכדאי לי לשאול גם בפורום.......
בקיצור אני מרגישה שאני צריכה עוד מידע מקצועי שאין לי (כמובן שכשיש משהו חריג אני פונה אליכם ....) אני גם לא מבינה למה לכולם מרשים פתית ואני קיבלתי וטו מוחלט על הפתית???
מצפה כבר לדיאטנית של הפורום שתוכל לענות לי על דברים פשוטים אך משמעותיים לי.
ליאת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי וטו על הוטו ותנסי
שולה זק19/02/2011לדעתי מותר לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-ממחר קרקרים-עלי !
מקס ברנר19/02/2011להלן ההנחיות:
איזה קרקרים?לבנים,דלי סיבים.נקראים "קרם קרקר"
כמה ביום?-ארבעה
מה למרוח?מריחה דקה של גבינה לבנה,חומוס ,טחינה או אבוקדו.כמובן הכוונה לחומוס-טחינה במשחה,בלי חתיכות.
כל האמור לעיל לשבוע הקרוב.לקראת השבוע הבא נדון-אם תרצי בשינויים לקראת ההמשך.
שמח שחסכתי לך ביקור אצל הדיאטנית והתסכול הנלווה אליו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בחודש סביר
שולה זק19/02/2011אם יש בעיות אפשר לגשת להתייעץ אבל לא כל שבוע.
"נגמול" אותך ביום חמישי
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה באמת בשורה משמחתתתת
רוזי19/02/2011משמחחח מאוד שלא תישכח תפריט לסכרתייים חח בשעה טובה ומוצלחתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)