מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלותמיכל17/02/2011
אני שבוע וחצי אחרי ניתוח שרוול...ורציתי לשאול, מותר לי לאכול שניצל תירס?
או...לבבות דקל? מלפפון? משהו?
אני צמחונית, ואני מאד בעייתית באוכל, גם גבינות אני לא אוכלת,
אז תהיתי...אולי תתנו לי רעיונות לדברים שמותר לי לאכול?
זה מאד מאד יעזור לי.
ותגידו, להרים משקולות מותר? ואם לא, אז...מתי כן? :)
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לא קיבלת הנחיה בבית חולים
שולה זק17/02/2011שלום מיכל
אני מניחה שהבאת לידיעתך המנתח והדיאטנית שאת צמחונית. האם צמחונית או טבעונית?
לא קיבלת דף הנחיות בשחרור מבית החולים.
שבוע וחצי אחרי ניתוח את עדיין בכלכלה רכה ונוזלית שזה אומר מרק צח, יוגורטים, גבינה לבנה, פירה.
לפי מיטב ידיעתי לא לבבות דקל שזה סיבי, לא מלפפונים ולא תירס ולא שניצל
את יכולה לבשל ירקות ולרסק אותם בבלנדר.
בעוד כמה ימים תהיה לנו דיאטנית בפורום והיא תענה לשאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא שניצל תירס !
מקס ברנר17/02/2011את אתגר לדיאטנית של ביה"ח.השאלה אם היא מודעת לזה?
יוגורטים ומעדני חלב למיניהם את אוהבת?תאכלי מאלה !
מהדברים שאת אוהבת את יכולה לבשל היטב קישואים מקולפים,פרחי ברוקולי ועיגולי כרישה ולמעוך.גם פירה תפ"א כמובן.
עצה חברית-בתור כמעט צמחוני לפני הניתוח-שימי את העקרונות בכספת לחודשיים- שלושה ,ותני לגוף הזדמנות להתאושש.השרוול שלך מאד לא סובלני לסיבים, וצריך חלבון.תאכלי מה שאומרים לך ועוד חודשיים תחזרי לאהבות הישנות!
או שתאכלי מה שבא לך, ותסבלי מבחילות,הקאות וכאבי בטן,וגם לא תזיני את הגוף.הבחירה בידייך! אני אומר את זה ברצינות-יש תובנות שנרכשות דרך הרגשה לא טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראו...
מיכל17/02/2011אצל הדיאטנית בבית חולים הייתי, וגם קיבלתי דף הנחיות.
הבעיה היא שאני כבר לא יכולה לראות יוגורטים ומעדנים,
ואני רוצה אוכל. :(
כאילו, ממש אוכל. פחמימות, בצקים...אוכל.
אז...פשוט תהיתי אם אפשר למצוא עוד משהו לאכול, מלבד המעט שאפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמהלך השבועות הקרובים יתירו לך
מקס ברנר17/02/2011בהדרגה-לא בבת אחת- לאכול:
קרקרים עם מבחר מריחות
קציצות בשר או דגים
מקושקשת עם קצת גבינה לבנה
תפוח ואגס מקולפים
עגבניה ומלפפון מקולפים
שניצל קטן-מחזה עוף/הדו
מה מאלה ישמח אותך כשיגיע?!
בצקים-לא כ"כ מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)