בדרך לניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדרך לניתוח קיצור קיבה
    מוחמד
    19/02/2011

שלום חברים
    אני מועמד לניתוח קיצור קיבה משקל 115 BMI 35 עם מחלת סכרת ודום נשימה ועוד כמה דברים על הדרך :)

אני שלם עם עצמי ומוכן נפשית ופיסית לעבור את הניתוח כי אני חושב שמספיק עם החששות
    בפגישה התיעצות עם ד.סקרן הבנתי שאני מתאים ל שרוול או מעקף קיבה ואני חייב לבחור בעצמי !!!!

הומלץ לי על ידי רופא המשפחה שלי להתיעץ עם עוד כירורג - קבעתי אצל ד.ניסים גרון לשבוע הבא באסותא חיפה.

אני אעבור את הניתוח במסלול הפרטי כדי לזרז את התהליך כי אני פלטינום של כללית
    אני בשלבי סיום הבדיקות הנדרשות ונשאר לבחור בית חולים ומנתח

האם מישהו עבר ניתוח אצל ד.סקרן או גרון ?
    מה אעשה עם המצב שאני צריך לבחור בעצמי סוג הניתוח ?
    לברי ככלית שעברו את הניתוח במסלול פרטי דרך המושלם האם יש עוד אישורים חוץ מהבדיקות שביקש הכירורג ומה עושים כשמסיים את כל הבדיקות אני מסיים את הכל עד יום יום חמישי הקרוב?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדרך לניתוח קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

R
    19/02/2011

קודם כל הרבה הצלחה, אני נותחתי אצל גירון דרך מכבי הוא רופא מדהים, יסודי, נחמד מאוד, בהחלט ממליצה גם עליו וגם על בית החולים שהוא ברמה אחרת לגמרי.
    וכן אני רוצה להמליץ על שרוול מפני שהוא נוח ההחלמה מהירה ושמעתי (יותר נכון קראתי
    פה בפורום שהוא גם ללא סיבוכים). אני בכל אופן עברתי שרוול לפני 5 חודשים ואני מרוצה מאוד מהתוצאות.
    ושוב, הרבה הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משוכנע שתקבל המלצה ספציפית

מקס ברנר
    19/02/2011

אבל בינתיים שאל את עצמך:
    האם אתה סובל מריפלוקס?
    האם אתה סובל מסוכרת פעילה או גבולית?אם סוכרת פעילה-כמה זמן וכיצד היא מטופלת?
    האם אתה מכור למתוקים?
    האם יש לך קושי ליטול תוספי מזון באופן סדיר לאורך זמן ?
    האם אתה צמחוני אדוק?

אלה חלק מהנתונים שישמשו בהחלטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות למקס

מוחמד
    20/02/2011

תודה מקס והנה תשובות לשאלות :
    אני לא סובל מריפלוקס
    אני סובל מסוכרת סוג 2 מזה 5 שנים הסוכרת מאוזנת בשלב זה ואני מקבל גלוקופאג פעם ביום לפני שנה קיבלתי אינסולין לכמה חודשים אבל הפסיקו ברגע שהצלחתי לאזן את הסוכרת.
    אין לי בעייה או קושי ליטול תוספי מזון באופן סדיר לאורך זמן .
    אני לא צמחוני אדוק ואוכל מאוזן מהכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס

מוחמד
    20/02/2011

לגבי שאלה האם אני מכור למתוקים - אני לא יכול להגדיר את עצמי מכור למתוקים אוכל מדי פעם - אם אין אני לא מחפש במיוחד ואם יש ומציעים לי אז אני אוכל וכאן מתחברים לבעייה שלי שמאני לא יודע מתי להפסיק ולהסתפק בכמות קטנה של מתוקים או אוכל בכלל.
    - מנסיון העבר שלי אני יכול בקלות להתנזר ממתוקים ומוגזים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטה לגבי סוג הניתוח

שולה זק
    20/02/2011

ביום חמישי הקרוב מתקיחם מפגש של הפרום. אתה מוזמן להשתתף זה יתרון לך הרבה לדעתי.לגבי סוג הניתוח הבהחלט רצוי לקבלת החלטה יחד עם הניתוח לגבי סוג הניתוח שהכי מתאים לך.
    אני יכולה לתת לך טלפון של עופר שהוא מנתוח מעקף וטלפון של ליאור מנותח שרוול - שזו היתה הבחירה שלהם.
    אתה מוזמן להתקשר אלי בכל עת.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתרגם לך את ד"ר סקרן

מקס ברנר
    20/02/2011

אין לך התוויה מובהקת למעקף.גם שרוול אפשרי.
    מצד שני אם אתה מעדיף מעקף-אין מניעה לעשות לך את זה.

בתמצית-שיעור ראשון ויש עוד חומר בשאלות נפוצות-במעקף מורידים בד"כ יותר משקל.מצד שני הניתוח יותר מורכב וארוך,וגם שיעור הסיבוכים בו יותר גבוה במידת מה.
    יש כאן גם כאלה וגם כאלה,וגם מנתחים שמשיבים לשאלות.

נראה אותך ביום חמישי ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

אלינור
    20/02/2011

מבינה שאתה גר בחיפה. בגלל אסותא חיפה בלב המפרץ האמת לא מכירה את גרון אבל יכולה להמליץ לך על רופא מקסים נהדר ומאוד חזק בתחום שרוול זה המומחיות שלו שמו דוד חזן...עברתי אצלו ניתוח וגם הבת שלי. הבת שלי לפני חצי שנה התחלה של משקל 144 אחרי חצי שנה פחות 40 קילו.ויש עוד דרך ארוכה.אני לפני חודש התחלה של משקל 114 אחרי חודש פחות 10 קילו.ועוד הדרך ארוכה זאת ההמלצה שלי מאודדדדד מאוד דוד חזן....נהדר גם הוא דרך אסותא חיפה תברר עליו...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

ליאת
    22/02/2011

בתור אחת שביררה על כל הניתוחים
    אין על ניתוח הטבעת
    הכי פחות מסוכן
    ועם תוצאות מדהימות!!!!!!
    אני אישתי רזיתי 30 קילו בשנה
    ועשיתי המון הפסקות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אסון????

ליאת
    22/02/2011

א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי - תגובה

שולה זק
    22/02/2011

כל הכבוד ליאת על ההצלחה.
    לך היא מתאימה ויש כאלה שלא.
    יש מחקרים רפואיים על סוגי הניתוח וכל אחד רשאי ללמוד ולבחור בניתוח המתאים לו.
    אגב - אדם שהוא אכלן מתוקים כפייתי - ניתוח טבעת יהיה אסון עבורו.
    בהצלחה בהמשך הדרך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו