מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המשך עדכון ...לילך.פ21/02/2011
ראשית רוני תודה על המחמאה...משום מה ידעתי ישר שאתה בן.... אז הנה עוד המשך של עידכון ...
אני כבר 6 ימים אחרי... תודה לאל מרגישה כבר יותר טוב.... האמת שחוץ מיום אחד שהיה לי גהנום השאר עבר סביר ויותר.... הפחד היחיד שלי מהניתוח היה שאתעורר ושלא יהיו סיבוכים... כשהתעוררתי וראיתי שחזרתי לחיים... וכשהימים עוברים ואני רואה טפו טפו שאין שום בעיות אז הכל באמת בקטנה.... היום אפילו יצאתי מהבית לעזור לחגי להקפיץ את מיכאלי לגן... כשחזרתי אמרתי לאמא שלי ואווווווווו אמא אני כל כך רעבה שאני הולכת להכין לי ארוחת בוקר... ותוך אלפית השניה כשאמא שלי צחקה נזכרתי שאין בדיוק מה להכין כרגע חוץ מלאכול כפית וחצי קוטג' בלחץ...........
יש פה ושם "תעוקת קיבה " כך אני קוראת לזה... שזה כמו התקף לב אבל בקיבה מן חצי כאב חדים כאלה שתוקפים את הקיבה אין לי מושג למה אבל זה עובר תוך 2 שניות...
יש לי גם חתך כואב בדיוק בכפל הגלגל שבבטן ... כך שאני לא ממש יכולה לשבת לאורך זמן ... אבל מתרגלים ותמיד זוכרים את הפחד וההתרגשות הענקית שהיתה לפני... כך שבאמת כל השאר בקטנה... וגם מבינים שכל שעה אבל ממש כל שעה הכל משתנה...מה שכן אני מחייבת כל מי שקורא והוא לפני ניתוח לדפוק ארוחות שחיתות לפני.... כמה שניתן במסגרת המגבלה של "דיאטת נווה תרצה" כי באמת אח"כ אין אפשרות להנות מהכמות אלה רק מהאיכות.... היום חשבתי על זה איך אני כבר מחכה לרגע שאוכל ללכת לקפה נטו שאני כל כך אוהבת ולהזמין את הרול שלהם... אבל גם כשזה יקרה בטח אוכל לאכול רק רבע רול.... או חצי במקרה מאוחר יותר.... לא שאני מתבכיינת חלילה אבל אין כמו להפרד יפה מהאוכל ולתקוע כמה ימים לפני ניתוח!
כמו שעשיתי עם ההמבורגרים זוכרים ? 5 המבורגרים לא פחות ולא יותר פשוט בהמה...
אבל לא עוד.... טוב חברים חוזרת לכורסא האדומה שלי... ולארוחת הבוקר שלי שעדיין לא התפנתי בשבילה... חולה מתגעגעת בטירוף נשיקות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפית ורבע קוטג?? ממש חזירה
דניאל21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
צנובר21/02/2011אני שמח לשמוע שהמצב משתפר מיום ליום (את רק 6 ימים אחרי...)
אני מזכיר לך שכשהיינו במפגש האחרון, הייתי משהו כמו 3 או 4 חודשים אחרי (אם אני לא טועה בחשבון) וכבר יכולתי להנות מאוכל טריפוליטאי נהדר (נכון בכמויות קטנות, אבל מה שקובע זה לא הגודל, לא? כלומר הקוטן...)
תרגישי טוב,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)