הי. אני חדשה. שאלה דחופה!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הי. אני חדשה. שאלה דחופה!
    יהלי
    22/02/2011

הי לכולם! אני בת 25. אמא לבן ובת. גובה: 1.65 משקל: 106 ק'. הייתי תמיד מאד מאד רזה (עד גיל 22 שקלתי 47 ק'!) אחרי הלידה הראשונה התחלתי לעלות במשקל בטרוף!! כיום אני יותר מפי שתיים ממשקלי. ואני מרגישה נורא נורא נורא. אנשים לא מזהים אותי ברחוב. חברים ומשפחה שלא ראו אותי תקופה ממש אבל ממש בטראומה ולא יודעים איך להגיב. בקיצור - מצב ממש מביך ולא נעים.
    ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות כולל דיאטות נוזלים ואבקות. ה כ ל !!!(כולל ניתוח הקטנת חזה ושאיבות שומן שעזרו למספר חודשים בלבד והכל חזר שוב) ולא עזר.
    אתמול הרופאה שמלווה אותי ואת שומני התחילה לרמוז לי שעוד חודש אם שום דבר לא יזוז היא תפנה אותי לניתוח קיצור קיבה.
    אני התלהבתי בהתחלה מהרעיון עד ששיתפתי את אבא שלי והוא התחיל להלחיץ אותי נורא!
    אני נורא נורא רוצה לשמוע ממכם אנשים יקרים שעברו את זה עד כמה זה משנה את החיים ולאו דווקא לתקופת ההתחלה אלא לאחר שנים... עדין מגביל? ועד כמה זה כואב ומשאיר צלקות?
    מחכה מאד לתשובות....
    תודה,
    יהלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי. אני חדשה. שאלה דחופה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה הבאה

שולה זק
    22/02/2011

לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך הוא 38.9, את לא ממש באינדיקציות אלא אם את סובלת ממחלת קרע נילוות כמו לחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    לעניין הניתוח. כדאי לך לקרוא את השאלות הנפוצות כאן וכן לדפדף בשאלות חברי הפורום ובתשובות ולחשוף את אביך גם למידע הזה.
    הפתרון שיש לרפואה היום להציע להשמנה חולנית, לאחר שכל הניסיונות לרדת במשקל כשלו - זה ניתוח. ופעלה נכון רופאת המשפחה לך שהפנתה אותך ללמוד ולהחשף לפן הניתוחי.
    ביום חמישי הקרוב יש מפגש פורום, את מוזמנת להשתתף, בטוחני שמפגש כזה יתרום לך מכל הבחינות.
    את מוזמנת להתקשר בכל עת. אשמח לעזור
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה.

יהלי
    24/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו