מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי. אני חדשה. שאלה דחופה!יהלי22/02/2011
הי לכולם! אני בת 25. אמא לבן ובת. גובה: 1.65 משקל: 106 ק'. הייתי תמיד מאד מאד רזה (עד גיל 22 שקלתי 47 ק'!) אחרי הלידה הראשונה התחלתי לעלות במשקל בטרוף!! כיום אני יותר מפי שתיים ממשקלי. ואני מרגישה נורא נורא נורא. אנשים לא מזהים אותי ברחוב. חברים ומשפחה שלא ראו אותי תקופה ממש אבל ממש בטראומה ולא יודעים איך להגיב. בקיצור - מצב ממש מביך ולא נעים.
ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות כולל דיאטות נוזלים ואבקות. ה כ ל !!!(כולל ניתוח הקטנת חזה ושאיבות שומן שעזרו למספר חודשים בלבד והכל חזר שוב) ולא עזר.
אתמול הרופאה שמלווה אותי ואת שומני התחילה לרמוז לי שעוד חודש אם שום דבר לא יזוז היא תפנה אותי לניתוח קיצור קיבה.
אני התלהבתי בהתחלה מהרעיון עד ששיתפתי את אבא שלי והוא התחיל להלחיץ אותי נורא!
אני נורא נורא רוצה לשמוע ממכם אנשים יקרים שעברו את זה עד כמה זה משנה את החיים ולאו דווקא לתקופת ההתחלה אלא לאחר שנים... עדין מגביל? ועד כמה זה כואב ומשאיר צלקות?
מחכה מאד לתשובות....
תודה,
יהלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
שולה זק22/02/2011לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך הוא 38.9, את לא ממש באינדיקציות אלא אם את סובלת ממחלת קרע נילוות כמו לחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
לעניין הניתוח. כדאי לך לקרוא את השאלות הנפוצות כאן וכן לדפדף בשאלות חברי הפורום ובתשובות ולחשוף את אביך גם למידע הזה.
הפתרון שיש לרפואה היום להציע להשמנה חולנית, לאחר שכל הניסיונות לרדת במשקל כשלו - זה ניתוח. ופעלה נכון רופאת המשפחה לך שהפנתה אותך ללמוד ולהחשף לפן הניתוחי.
ביום חמישי הקרוב יש מפגש פורום, את מוזמנת להשתתף, בטוחני שמפגש כזה יתרום לך מכל הבחינות.
את מוזמנת להתקשר בכל עת. אשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה.
יהלי24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)