חברים יקרים מחכה ומצפה למחררררררררר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חברים יקרים מחכה ומצפה למחררררררררר
    אורנה LVIAA
    23/02/2011

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים יקרים מחכה ומצפה למחררררררררר - תגובה

שולה זק
    23/02/2011

גם אני ונורא מתרגשת. יותר ויותר ככל שמתקרב.
    גל הבן הודיע שלא יוכל להגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה על הגמל בשולי הסהרה

מקס ברנר
    23/02/2011

והתמונה בביתו של הרמב"ם קבורות כאן במורד האתר.אני מניח שהוותיקים זוכרים. בכל מקרה אני עוד רחוק מתמונות "לפני ואחרי" בסגנון מרזי מורית הזכורים לא לטוב.כשאתה יורד מ-148 בתחילת התהליך ל-132 בערך אתה עדיין מאד שמן! זה בערך הזמן שזרים מתחילים להבחין שמשהו השתנה,והבגדים קצת תלויים עליך (אין לי ממש חדווה לשלוף מהארון בגדים יותר קטנים בשני מספרים ולראות איך הם מונחים ).שולה בסוף תאמין שבגדים מעולם לא עניינו אותי...
    אלה שיפגשו בי מחר לראשונה וודאי ימלמלו: "היהודי המרושל הזה בהחלט זקוק לניתוח אם בריאותו יקרה לו" כך שאני מתכבד לעדכן שאני כבר חמישים וכמה ימים אחרי !

תמונה חייכנית,על רקע חוף ים זה או אחר,בג'ינס מיושן שנקנה לפני שנים הרבה בחנות מידות גדולות,תופיע (אם בכלל ) בקיץ.אולי לקראת יום הולדתה של לילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו