מפגש מוצלח+ספריית תצלומים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מפגש מוצלח+ספריית תצלומים
    מקס ברנר
    25/02/2011

לפי התגובות של החברים החדשים שהשתתפו במפגש לראשונה זה היה סיפור הצלחה !!!חשוב להמשיך לקיים המפגשים בתדירות סבירה כי אף אחד לא מסוגל להבין כמונו את ה"חוויה"של להיות בהשמנת ייתר חולנית,או להתמודד עם החיים שאחרי הניתוח.
    יש גם כמה לקחים מקצועיים לגבי "איך עושים זאת נכון" למרות שלעולם צריך לעשות איזונים ופשרות-יש מקומות שיש לנו בהם יותר שליטה בסדר הישיבה,ברעשי הרקע או בתפריט,ולייצר יותר אינטימיות בשיחה הקבוצתית.מצד שני הנגישות-בייחוד בתחבורה ציבורית-בעייתית.לא כל אחד יגיע למקומות ש-ב"סוף העולם שמאלה" אם הם רחוקים ונידחים מדי.
    צריך גם חללים מרווחים מספיק, וחבל להגביל את הגישה למתעניינים שאינם מעטים.

ובעניין אחר-לשולה-האתר פתח לך כבר ספריית תצלומים?אם כן- אולי תתני למישהו מהצעירים הדיגיטאליים שלנו לארגן שם את המוני התצלומים שנצברו כאן בימים האחרונים לפי נושאים.
    אני חושש שמבקר חדש ,שייכנס לראשונה לאתר,יימצא עצמו מוטל לתוך "אלבום תמונות פרטי" של אנשים שהוא לא מכיר,באירוע שלא השתתף בו,ואנחנו עלולים לאבד אותו עוד לפני שייחשף לטקסטים המובחרים שיש כאן למכביר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש מוצלח+ספריית תצלומים - תגובה

שולה זק
    26/02/2011

שלום מקסי,
    ספריית אחסון תמונות כאן באתר עדיין לא "עלה לאוויר" לצערי הרב. לפי הידוע לי עובדים על זה, אך טרם נתנו מועד להפעלת האפשרות.
    ליתר בטחון שמרתי במחשבי את כל התמונות .
    כמו ששמת לב ממפגש למפגש כוחנו עולה ומפיקים לקחים - נשפר ונשתפר לעתיד.
    .
    מקסי - אין על "סוף העולם שמאלה" - נלמד את החדשים להגיע.
    שבת שלום
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס דיר באלק!

לילך.פ
    26/02/2011

אל תנצל את הכבוד שאני רוכשת לך ... אם אתה יודע ומגיע גם 3 פעמים בחודש לסוף העולם שמאלה אז גם אחרים יידעו... חוץ מזה שהתאריך הבא כבר נקבע ל 4.7 יום ההולדת שלי אז תרגע ותקח בחשבון שהפעם אתה במטבח עם אבא שלי ביחד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך אפשר????

שולה זק
    26/02/2011

אפשר לקבוע ל- 7.7.11 (איזה תאריך יפה) - בגלל הנוחות של יום חמישי.

חוץ מזה יומיים אנחנו בלי דיווח עדכני. איך מרגישה הנסיכה??
    חיבוק
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה ולילך-הבהרה נחוצה

מקס ברנר
    26/02/2011

בית המידות של לילך וחגי נמצא במרכז הארץ.אמנם צריך לנסוע בדרך פטרולים בין חממות נטושות,אבל כאמור הייתי שם 3 פעמים בחודש האחרון,כך שהאוטו שלי (העונה לשם:"מקסימיליאן השני" עוד מלפני שאני נעשיתי "מקס ברנר" )מכיר את הדרך גם בחושך.ורשמתי לפניי שברבע הראשון של יולי יש אירוע.
    רק מה? "סוף העולם שמאלה" זה תיאור גנרי !כזכור לך היו דיבורים על מפגש בסלון ביישוב קטן בהרים שמעל אבו גוש,והיו דיבורים על חצר בקצה הרחוק של ואדי מילק.
    האם היית מגיעה לשם אם היית צריכה לנסוע בשלושה אוטובוסים?האם היית עושה 100 ק"מ בכל כיוון במחירי הדלק הנוכחיים כדי להגיע?
    ההימור שלי הוא שהיו מגיעים 12 אנשים מה"משוגעים לעניין" ואולי עוד שלושה בני זוג כמאבטחים.במיקומים האלה אני עוד בפנים.
    ומה אם יש לנו חברים שהמרפסת שלהם נשקפת על המכתש הגדול או על ימת החולה?!למפגש הזה גם אני לא אגיע כנראה.
    לזה התכוונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי מה קרה? חזרנו לכבדות שלך?

שולה זק
    26/02/2011

אני מבטיחה לך שמי שירצה להגיע, במאמצים משותפים אנחנו לא נשאיר אף אחד מחוץ למעגל. מבטיחה!!!!
    אני מקווה שמל לא קראה את דבריך...אחרת תבקש עזרה לחנוק אותך. חוץ מזה ...עלה רעיון בראשי...מה דעתך על קצת "סע ותייר במרחבי ישראל". מי אומר שצריך רק לשבת לפטפט ולהפעיל לסתות. אפשר גם אחרת. נדלקתי על הרעיון של עצמי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם רעיון הבזאר שלך ?

מקס ברנר
    26/02/2011

בעתיד הנראה לעיין נראה לי שאוכל לארגן חבילה נאה של חולצות במידה 56-58 ושאר פריטים בסגנון.מצד שני ,כשארד יום אחד מתחת למידה 52 בחולצות (זה מה שאשתי הרשתה לי לשמור כשדגדגתי את ה-150 קילו )נצטרך לבנות את המלתחה מחדש,וזה די קוץ בתחת (אם נתבטא בלשון ספרותית ).
    אני מניח שכל היורדים באותו מצב ,כך שניתן יהיה לשמח רבים מבלי לדלדל את משאבי כדור הארץ ע"י קניות בזבזניות של פריטים חדשים רבים.
    למען הדורות הבאים-מחזרו !!! לא רק בקבוקי משקה

ובעניין הקודם שדנו בו-תבדקי אותי !
    קבעי מפגש פורום במסעדה של מוזיאון המרציפן בכפר תבור-112 ק"מ ממרכז ת"א-ונראה כמה חברים הגרים דרומית לחדרה יגיעו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם רעיון הבזאר שלך ? - תגובה

שולה זק
    26/02/2011

זה עדיין בגדר רעיוןן. אבל לא נשכח. אני רוצה לקוות שבחודשי בקייץ יבוצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחגוג ביחד

ורד
    26/02/2011

גם אני סרטנית ולי יש יום הולדת ב-19.7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם בשביל הסקרנות

רוני
    27/02/2011

איפה זה סוף העולם שמאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם בשביל הסקרנות - תגובה

שולה זק
    27/02/2011

בין הוד השרון לרמת השרון מקום נפלא "רמת השבים"
    בהצלחה ביום שלישי
    נא לעדכן וד"ש חמה ממני למנתח שלך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם ממני בהצלחה !!!!

ליאתול
    27/02/2011

שיעבור קל ובפגישה הבאה ב"ה רזה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש סוף העולם...

רוני
    27/02/2011

חברים
    רמת השבים זה אחלה מרכז...
    חוץ מזה
    בעוד יומיים אכנס לרשימה המכובדת של המשורוולים, תודות לעבודתי האינטנסיבית לא עצרתי ביומיים האחרונים לחשוב על זה ולהתמודד עם חששות- למרות ששינה עמוקה נראית לי רעיון לא רע (אבקש להשאיר אותי בהרדמה לשמונה שעות מזמן לא ישנתי כל כך הרבה...) אני , כמו כולם ודאי, חושש לצד ציפייה אופטימית לבאות (שסוף סוף תרד הסוכרת וכאבי העיניים הנילווים, שיסכימו לקבל ממני דם בהתרמת דם, שהגב יפסיק לכאוב מעומס הבטן שהוא נושא ושהבטן לא תבלוט למרחקים...)
    יום שלישי שלוש וחצי אחה"צ, הרצליה, זה עומד להתבצע- המפגש אתכם וההיכרות אתכם חזקו אותי באופןן שקשה לי לתאר- איזה מזל שנכנסתי לפורום הזה ופגשתי את כולכם.

נשתמע

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה סרט של אבי נשר מ-2004

מקס ברנר
    27/02/2011

על הודים ומרוקאים המשחקים קריקט בעיירה שכוחת אל בנגב,אבל "סןף העולם שמאלה" היה ביטוי שגור למקום רחוק ונידח לפחות 20 שנה קודם לכן !לכן אין לי מושג למה שולה,לילך ,ואולי גם אחרים פה,חושבים שזה שם שמור לקוטג' של לילך ברמות השבים (על גבול גבעת חן ).כל שביקשתי להגיד שכדאי לקיים את המפגשים באתרים עם נגישות טובה גם בתחבורה ציבורית,ולא בקצוות הארץ.אני משוכנע שיש בקרבנו כאלה שלא מצויידים במכונית מודרנית עם מיכל דלק מלא ו ג'י פי אס עדכני.
    כידוע הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות !
    באשר אלי:המרחק מביתי לביתה של לילך הוא 22 ק"מ ויש לי מכונית כאמור,כך שאני ממש לא משתמש בביטוי הנ"ל לציון בית פרידמן ברמות השבים !!!

לרוני-הצלחה בניתוח ורפואה שלמה

ולדני-אתה יכול להתחיל לקחת בי קומפלקס 100 כבר מחר בבוקר.זה לא יזיק גם אם זו לא הסיבה,ואם כן-ישפר את הרגשתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס, התחלת לרשום לי תרופות?

דניאל
    27/02/2011

סוף העולם שמאלה - מדבר על עיירה בשם דימונה.
    כשעבדכם הנאמן עלה לישראל(והיה בן 6), הסוכנות הפנתה את משפחתו, לחור הנידח
    הזה.
    הסרט הזה החזיר אותי לילדותי, אני חוויתי את מלחמת ההודים מול המרוקאים,
    ואני, הארגנטינאי, חטפתי אבנים (תרתי משמע) משני הכיוונים,יש לי צלקות עד היום...

3 חודשים ארך הסיוט, עד שאמא שלי לקחה פח נפט ואיימה להצית את הסוכנות אם לא יטרספרו אותנו מהמקום הזה...

האיומים עזרו - ועברנו לאשדוד בתחילת 1974.

סוף שיעור היסטוריה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו