איזה יאוש...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איזה יאוש...
    תמר
    26/02/2011

שולה שלום אז אם את זוכרת דיברנו בטלפון , וסיפרתי לך שהופנתי לרופא כרורג שבסוף החלטתי לא לעשות אצלו את הניתוח, בינתיים הרופא משפחה שלי שלח בקשה לרמב"ם לעשות את הניתוח שם , בינתיים העניין בהמתנה, עברתי כבר את הכול בדיקות צילומים ,דיאטנית , שעדיין אני נפגשת איתה , אבל יש כבר מכתב אישור ממנה , אני כרגע "תלויה באויר" לא יודעת מה יהיה , רוצה כבר תאריך לניתוח. בינתיים אני עוברת תקופה לא טובה מבחינה בריאותית הסוכר שלי גבוהה,וכנ"ל הכולסטרול , סובלת מעייפות וחולשה שממש מפריעה לי בתפקוד היום יומי, לא יודעת מה לעשות , חשוב לי שגם ד"ר מחז'נה יקרא את זה. למה זה לוקח כול כך הרבה זמן לתת תשובה אם כן לעשות ברמב"ם או לא . אין לי ביטוח רפואי אחרת כבר הייתי עושה דרך מושלם או משהו אבל אני עושה דרך הקופה . מיואשת כבר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה יאוש...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק לא יאוש- תגובה

שולה זק
    26/02/2011

בשיחתנו הטלפונית הסברתי לך שלא בכל מקום מקבלים אישור הקופה לרמבם. אני רוצה להאמין שכן תקבלי. עליך לברר בקופה למה אין עדיין תשובה.
    אם יש לך בדיקות או מסר/שאלות להעביר לדר' מחג'נה - תעשי זאת דרך המרפאה. תעבירי לו בפקס.
    (אגב, פגשתי היום את אחותך).
    תלחצי על הקופה לתת לך תשובה. ממה שאני בררתי, יש סיכוי סביר להניח שתקבלי התחייבות לרמבם.
    בהצלחה.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה

תמר
    26/02/2011

אני שוקלת את ההצעה שלך לחזור לרופא הקודם , אני ידבר איתך בטלפון על זה . אני בתקווה שהשבוע תהיה לי תשובה חיובית , או לפחות איזו תשובה כול שהיא שאני ידע איך להמשיך לפעול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו