עילות גופנית אחרי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עילות גופנית אחרי הניתוח
    רועי
    26/02/2011

שלום רב, חברים

אני בן 32, גובה 1.75 מ', שוקל 130 ק"ג, הולך לעבור ניתוח שרוול השבוע.
    יש 2 נושאים שמטרידים אותי:

1. נושא העור - "שקיות" וכפלים שייוצרו לאחר ההרזייה - איך להמנע או לפחות להקטין אותם? האם יש הנחיות / פעילות גופנית ייחודית / טיפולים, כגון עיסוי לכך?

2. מה קצב הרזייה הסביר בהנחה שממלאים אחר ההראות של הרופא?

בתודה מראש,

רועי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עילות גופנית אחרי הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנושא הראשון-נחכה למבינים

מקס ברנר
    26/02/2011

כל מה שאני יודע להגיד שאפשר לצפות לעודפי עור בהפחתה של משקל רב.אצל מכרים שלי, שהם מנותחים וותיקים, זה בולט במיוחד באיזור הבטן.גיל צעיר מאד ופעילות גופנית סדירה עוזרים לצמצם קפלי העור.שולה תדע וודאי לתת תשובה מפורטת יותר,ואולי גם מישהו מהרופאים ייצטרף.

בנושא השני-זה מאד אינדיבידואלי ותלוי במטבוליזם שלך ובעוד כמה גורמים. מה שנאמר לי זה שבחודשיים הראשונים מורידים די מהר,ובהמשך בממוצע חצי קילו עד קילו בשבוע,עד שתוריד (בממוצע )60% מעודף המשקל שלך.מסתובבים כאן כל מיני סיפורים חריגים על אנשים שמורידים במהירות עצומה ,לאורך זמן,ומגיעים למשקל תקין לחלוטין,אבל זה לא המצב הרגיל.מוטב שתהיה מופתע לטובה מאשר מאוכזב
    אגב-היכן ואצל מי אתה מנותח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מלאה מקס

שולה זק
    27/02/2011

שלום רועי,
    שיהיה לך בשעה טובה ובהצלחה. אנחנו כאן ונלווה אותך מעכשיו ועד שתהפוך לדוגמן.
    "דיה צרה בשעתה".
    אם תעסוק בפעילות גופנית, ותקפיד על תזונה נכונה, לא בהכרח יהיו לך עודפי עור. היה וכן - יש היום את הפתרונות בסל הבריאות.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי היקר

רוזי
    27/02/2011

קודם בהצלחה ובשעה טוה על הצעד הנבון
    תעבור את הניתוח בשלום זה הכי חשוב איך אמר מקס כול 1 והספיור שלו ספורט עושה את העבודה הטובה ביותר זה אם הזמן
    וללכת לפי הוראות הדיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנתונים שלנו די דומים..

דניאל
    27/02/2011

שקלתי קצת פחות ממך, אבל אני גם 2 ס"מ נמוך ממך...

ירדתי 36 ק"ג ב-4 חודשים,
    ולא נראה לי שיישארו לי קפלי עור מיותרים,
    סוד קטן, אבל אל תספר.... אני לא כזה משקיע בפעילות גופנית, חוץ מסקס.....

אז זה בהחלט תלוי במתבוליזם ומבנה האנטומי של הגוף, ואיפה הצטברו אצלך השומנים, אבל זה בהחלט לא מחייב שיישארו לך עודפים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו