מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עילות גופנית אחרי הניתוחרועי26/02/2011
שלום רב, חברים
אני בן 32, גובה 1.75 מ', שוקל 130 ק"ג, הולך לעבור ניתוח שרוול השבוע.
יש 2 נושאים שמטרידים אותי:
1. נושא העור - "שקיות" וכפלים שייוצרו לאחר ההרזייה - איך להמנע או לפחות להקטין אותם? האם יש הנחיות / פעילות גופנית ייחודית / טיפולים, כגון עיסוי לכך?
2. מה קצב הרזייה הסביר בהנחה שממלאים אחר ההראות של הרופא?
בתודה מראש,
רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא הראשון-נחכה למבינים
מקס ברנר26/02/2011כל מה שאני יודע להגיד שאפשר לצפות לעודפי עור בהפחתה של משקל רב.אצל מכרים שלי, שהם מנותחים וותיקים, זה בולט במיוחד באיזור הבטן.גיל צעיר מאד ופעילות גופנית סדירה עוזרים לצמצם קפלי העור.שולה תדע וודאי לתת תשובה מפורטת יותר,ואולי גם מישהו מהרופאים ייצטרף.
בנושא השני-זה מאד אינדיבידואלי ותלוי במטבוליזם שלך ובעוד כמה גורמים. מה שנאמר לי זה שבחודשיים הראשונים מורידים די מהר,ובהמשך בממוצע חצי קילו עד קילו בשבוע,עד שתוריד (בממוצע )60% מעודף המשקל שלך.מסתובבים כאן כל מיני סיפורים חריגים על אנשים שמורידים במהירות עצומה ,לאורך זמן,ומגיעים למשקל תקין לחלוטין,אבל זה לא המצב הרגיל.מוטב שתהיה מופתע לטובה מאשר מאוכזב
אגב-היכן ואצל מי אתה מנותח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מלאה מקס
שולה זק27/02/2011שלום רועי,
שיהיה לך בשעה טובה ובהצלחה. אנחנו כאן ונלווה אותך מעכשיו ועד שתהפוך לדוגמן.
"דיה צרה בשעתה".
אם תעסוק בפעילות גופנית, ותקפיד על תזונה נכונה, לא בהכרח יהיו לך עודפי עור. היה וכן - יש היום את הפתרונות בסל הבריאות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי היקר
רוזי27/02/2011קודם בהצלחה ובשעה טוה על הצעד הנבון
תעבור את הניתוח בשלום זה הכי חשוב איך אמר מקס כול 1 והספיור שלו ספורט עושה את העבודה הטובה ביותר זה אם הזמן
וללכת לפי הוראות הדיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנתונים שלנו די דומים..
דניאל27/02/2011שקלתי קצת פחות ממך, אבל אני גם 2 ס"מ נמוך ממך...
ירדתי 36 ק"ג ב-4 חודשים,
ולא נראה לי שיישארו לי קפלי עור מיותרים,
סוד קטן, אבל אל תספר.... אני לא כזה משקיע בפעילות גופנית, חוץ מסקס.....
אז זה בהחלט תלוי במתבוליזם ומבנה האנטומי של הגוף, ואיפה הצטברו אצלך השומנים, אבל זה בהחלט לא מחייב שיישארו לך עודפים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)