מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אז שולה שאלת למה אני לא כותבת ..טלי פז ברטל27/02/2011
אז הינה אני כותבת....
שאלה : איך מתמודדים עם ההיסטריה שאני נמצאת בה רק מהמחשבה על הניתוח
(וכשאני אומרת היסטריה אני מתכוונת לכל אות ואות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייעוץ שלי דומה ל.....
דניאל27/02/2011איך מתחיל ספר בישול למרוקאים?
"קודם כל תירגעי............"
אנחנו כולם כאן כדי לעזור לך להצליח,
תשתפי, תשאלי, תתקשרי - מה שיהיה לך נוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טליי פז
רוזי27/02/2011זה מציין לאיכנס להסטריה ככה כשמסיימים את הניתוח בשלום מבינים שזה היה סתם אז ככה אין לך מי מה לחשוש 3 ימים לא נעימים שכולם עברנו את זה ושכחנו אז תירגעי הכול בסדר אנחנו פה לפני ואחרי ואם את רוצה לדבר בפייס רוזי זבטאני 050 3337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך ואורנה וטארו בבקשה עזרה
שולה27/02/2011שלום טלי,
שלושת הבנות יענו לך הרבה יותר טוב ממני. הן היום כבר אחרי ומאושרות.
כשאגיע למחשבי אוכל גם להתייחס בהרחבה.
ברור לך שאת עכשיו בדרך הנכונה ואני לצידך ולידך.
בהצלחה.....
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי הלחוצה את צודקת
לילך.פ27/02/2011מאד שאת לחוצה, אני בכלל ממליצה לך לא לישון בלילה, להזיע, ולרעוד.... מפחד... כל כך מלחיץ מה שאנחנו עושות...למה ? בשביל מה ?
בשביל לא למות משבץ ? אירוע מוחי? סתימת עורקים? סכרת? לחץ דם גבוהה? כולסטרול? טיגליצירידים? ושאר מיני כולירע .....
טלי מתוקה אני צוחקת וזה בסדר להלחץ אם תעשי חיפוש תחת השם לילך פ. תראי את העבר שלי ותביני כמה לחוצה אני ההיתי .... עד שביטלתי ניתוח ....ואגב אני ההיתי בטוחה שאני לא מתעוררת מניתוח ואף עשיתי צוואה... אבל לפני 10 ימים זה קרה עברתי את הניתוח ואף התעוררתי ממנו והיום אני מאושרת, שמחה , רוקדת וצוהלת ושואלת את עצמי למה כל הלחץ לפני?
זה באמת לא ניתוח כל כך מסובך נהפוכו.... אשמח לעזור לך וללוות אותך עד הכניסה לניתוח ואף להחזיק לך את היד.....
תקחי משולינקה את הפלאפון שלי ואשמח לשוחח איתך בכל שעה....
באהבה לילך פ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה להיות במקום הזה
אלמונית27/02/2011טלי חמודה אני מאוד מבינה את מה שאת חשה ואומרת . הייתי במקום הזה אין ולא היה יותר הסטירי ממני 7 חודשים חטטי וחפשתי והתעניינתי ובדיוק נתקעתי בסיבוכים , אבל בכנות זה היה מיותר .
ובעזרת הפורום שולה יכל החברים הצלחתי להתגבר על כל הפריסטלטיקה הנפשית תלכי עם מחשבה חיובית וכך תקבלי בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)