אבנים בכיס המרה לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס המרה לפני ניתוח
    שרית
    27/02/2011

אני רוצה ומתאימה לניתוח טבעת או שרוול, עוד לא החלטתי
    בכל מקרה, עשיתי אולטראסאונד בטן וגילו לי אבנים בכיס המרה (1.8 ס"מ) וגזים בקיבה. האם זה יכול להפריע לניתוח?
    האם צריך קודם לטפל בזה?
    אני לא מרגישה שום הפרעה בעקבות הממצאים הללופתח בחלון חדש הדפסת ההודעה

בהזדמנות זו אשמח לשמוע איך החיים אחרי שני הניתוחים? הבנתי שקשה יותר להתנהל עם הטבעת כל החיים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס המרה לפני ניתוח - תגובה

שולה זק
    27/02/2011

שלום שרית,
    הרבה מנותחי קיצור קיבה , עברו ניתוח משולב של קיצור קיבה וכריתת כיס מרה בניתוח אחד.
    לגבי שאר שאלותיך - תעייני בשאלות הנפוצות - בטוחני שתקבלי מענה לשאלותיך
    מה ה- BMI שלך? התיעצת כבר עם כרורג?
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרית אני עברתי

לילך.פ
    27/02/2011

ניתוח שרוול וכיס מרה יחד לפני כשבוע ... יש רופאים שלא רוצים לקחת אחריות ולעשות את זה יחד אבל אני מאד מאד ממליצה לעמוד על כך ולדרוש לעשות את 2 הניתוחים יחד מאחר ותקיפה של אבנים של כיס מרה מתרחשת לעיתים קרובות אחרי ירידה מאסיבית של משקל וחבל להכנס אח"כ שוב לניתוח... חוץ מזה ממליצה לך לא לחשוב על טבעת לרגע...\אם כבר לכי על שרוול ... בטבעת את מוגבלת בהמון מזונות לכל החיים, וצריך לפתוח ולסגור כל החיים פשוט התעסקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבנים בכיס מרה

יעל הצפונית
    27/02/2011

אני עברתי לפני 3 שבועות שרוול = הוצאת כיס מרה לפי המלצת המנתחת.
    החלמה קלה והכל בסדר. גם אני לא סבלתי מכיס המרה אך נאמר לי שבעקבות ההרזיה צפויות להתווסף אבנים או לחילופין לקבל התקף.
    אם תרצי לדבר כתבי לי למייל ואתן לך טלפון.
    yael_levit10@walla/co/il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבנים בכיס המרה לפני ניתוח - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    27/02/2011

אין מניעה לבצע ניתוח בריאטרי בנוכחות אבני מרירה. במעקף יש הוראה להוציא את הכיס באותו ניתוח ובניתוחים אחרים לא חובה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו