מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אבנים בכיס המרה לפני ניתוחשרית27/02/2011
אני רוצה ומתאימה לניתוח טבעת או שרוול, עוד לא החלטתי
בכל מקרה, עשיתי אולטראסאונד בטן וגילו לי אבנים בכיס המרה (1.8 ס"מ) וגזים בקיבה. האם זה יכול להפריע לניתוח?
האם צריך קודם לטפל בזה?
אני לא מרגישה שום הפרעה בעקבות הממצאים הללופתח בחלון חדש הדפסת ההודעה
בהזדמנות זו אשמח לשמוע איך החיים אחרי שני הניתוחים? הבנתי שקשה יותר להתנהל עם הטבעת כל החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס המרה לפני ניתוח - תגובה
שולה זק27/02/2011שלום שרית,
הרבה מנותחי קיצור קיבה , עברו ניתוח משולב של קיצור קיבה וכריתת כיס מרה בניתוח אחד.
לגבי שאר שאלותיך - תעייני בשאלות הנפוצות - בטוחני שתקבלי מענה לשאלותיך
מה ה- BMI שלך? התיעצת כבר עם כרורג?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית אני עברתי
לילך.פ27/02/2011ניתוח שרוול וכיס מרה יחד לפני כשבוע ... יש רופאים שלא רוצים לקחת אחריות ולעשות את זה יחד אבל אני מאד מאד ממליצה לעמוד על כך ולדרוש לעשות את 2 הניתוחים יחד מאחר ותקיפה של אבנים של כיס מרה מתרחשת לעיתים קרובות אחרי ירידה מאסיבית של משקל וחבל להכנס אח"כ שוב לניתוח... חוץ מזה ממליצה לך לא לחשוב על טבעת לרגע...\אם כבר לכי על שרוול ... בטבעת את מוגבלת בהמון מזונות לכל החיים, וצריך לפתוח ולסגור כל החיים פשוט התעסקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכיס מרה
יעל הצפונית27/02/2011אני עברתי לפני 3 שבועות שרוול = הוצאת כיס מרה לפי המלצת המנתחת.
החלמה קלה והכל בסדר. גם אני לא סבלתי מכיס המרה אך נאמר לי שבעקבות ההרזיה צפויות להתווסף אבנים או לחילופין לקבל התקף.
אם תרצי לדבר כתבי לי למייל ואתן לך טלפון.
yael_levit10@walla/co/il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכיס המרה לפני ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/02/2011אין מניעה לבצע ניתוח בריאטרי בנוכחות אבני מרירה. במעקף יש הוראה להוציא את הכיס באותו ניתוח ובניתוחים אחרים לא חובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)