מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבקש עזרהקפה דניל27/02/2011
שלום
רופאים ומנותחים ,עברתי לפני 3 חודשים שרוול קיבה וכבר ירדתי 34 קילו היום אני שוקל 88 ק"ג בהתחלה הרגשתי מצויין אבל עכשיו אני מתחיל לסבול מחוסר תחושה ,נימול ,חוסר איזון ןחולשה בגפיים בעיקר ברגליים שלפעמים מחמיר עד כדי אובדן איזון וקושי בהליכה , ,וקושי בהנעת אצבעות הרגליים לאחר בדיקות דם תקינות חוץ מויטמין Dנמוך יחסית , אנא תרגיעו אותי אם למישהו היה תופעה זהה ... מודה לכם מאוד אני מתחיל להיכנס לפניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיגש לרופא המשפחה
שולה זק27/02/2011איך אתה רוצה שאנחנו נרגיע אותך? אנחנו "פשדוטו" לא מבינים בתופעות שאתה מציין וגם הרופאים לא יוכלו לתת לך עצה וירטואלית ללא בדיקה ובדיקות.
הכי חכם ללכת לרופא ולבדוק מה קורה
בהצלחה ותרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קפה דניל01/03/2011תודה שולה על דאגתך הנני ניגש מייד לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עזרה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/02/2011תופעות אלו יכולות להעיד על חוסר בויטמיןB1 B12. תיגש לרופא לקבל VIT B COMPLEX ובדיקת ויטמינים בדם בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קפה דניל01/03/2011שלום דר
זהו אני דניאל המנותח שלך ,אני חייב ביקור אצלך אבל לפי בקשתך אז זה יהיה עוד חודש עד אז אני מאוד מודה לך על כיוון חקירת הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי - אנא החלף הכינוי
דניאל27/02/2011כפי שאתה רואה, כבר יש לנו דניאל בפורום,
לשם נוחיות החברים - אנא תן לעצמך כינוי שיבדיל ביני לבינך,
בנוגע לתחושותיך, תעשה בדיקות, ורופא יאבחן מה חסר אצלך,
תיקח בלי היסוס, עשית את הניתוח כדי להיות בריא - תתחזק את עצמך.
דניאל המקורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני לא הבנתי מה קורה ?
לילך.פ28/02/2011מה יש לדניאל שהוא לא סיפר לנו מלפני כמה ימים ולמה הוא כותב כל כך רשמי....
גם אני שניתי את השם שלי מלילך ללילך .פ בגלל איזה לילך ששיגעה אותי כאן....
אתה צודק זה מבהיל לראות שמשהו כותב בשמך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שיניתי מליאת לליאתול מאותה ה
ליאתול28/02/2011סיבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל המקורי
קפה דניל01/03/2011היי דניאל שיניתי לפי בקשתך ועל הדרך פרסומת לעסק שלי אתך הסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד.....
דניאל02/03/2011כל מה שנשאר עכשיו, זה לקבוע את גובה הפיצוי,
אח"כ לקבל את כתובת בית הקפה שלך,
ובסוף, לתת לחברי הפורום הנבחרים - מנוי שנתי לקפוצ'ינו חופשי.
ועכשיו ברצינות, אל תזניח - קח מה שצריך כדי להיות חזק
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קפהה
רוזי02/03/2011ברוך הבא ובהצלחההה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עזרה - תגובה
הילה כהן28/02/2011הי דניאל
המצב שאתה מתאר נשמע כמו חסר בויטמין B1 אני מציעה לך לפנות בהקדם למיון לקבל זריקה לפני שבודקים חסר מאחר והבדיקה לוקחת זמן רב מדי , הזריקה לא קיימת בקופות בד"כ וגם אם אין חסר לא נגרם נזק ממתן הויטמין .
אחרי הטבה ,שאמורה להתרחש די מהר (בין זריקה אחת של מאה מ"ג למספר זריקות במקרים החמורים ) ניתן ליטול קומפלקס ויטמיני B דרך הפה
תרגיש טוב ותעדכן לגבי מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת את החוליה החסרה
קפה דניל01/03/2011תודה הילה כל הזמן שסבלתי חקרתי את הנושא באינטרנט וכנראה שהשלמת לי את החוליה החסרה למרות שהרופא שלי חושד בעודף של אינזים CBK שצריך לברר אותו אבל עכשיו לדעתי האבחון שלך נראה לי הכי סביר אני אגש בקרוב מאוד לקבל את הזריקה ואעדכן אותך במתרחש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)