מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקס אתה מעצבן אותי ורונילילך.פ28/02/2011
מקס ראשית אני יודעת שסוף העולם זה גם סרט מצויין שמאד נהנתי לראות אותו אז אל תזלזל .... וסוף העולם שמאלה נדמה לי שאתה קראתה למקום בו אני חייה מאחר וזה באמצע השדות.... להזכירך בפעם הקודמת היו אצלי בסביבות 30 איש אם לא יותר.... ולדעתי היה הרבה יותר אנטימי ושקט מאשר במפגש האחרון שהיה חסר שם שקט וסידור השולחנות לא ממש קירב בנינו.... אבל אם אתה כל כך רוצה אפשר לעשות אצלך בבית.
ולרוני יקירי.... קודם כל בחרתה ביום שלישי שזה פעמים כי טוב.... מחר זה קורה ואני מתחילה להזכר בהתרגשות שלי של יום לפני.... היום אתה גם ביום נוזלים ... קח בחשבון שאתה יכול לאכול גם קרטיבים... אבל לא סיפרתה לנו מה היתה הארוחה המפסקת שלך ?
מה , רק אני תקעתי 5 המבורגרים ? שיהיה לך המון המון המון בהצלחה... ושיעבור לך בקלות... אמן!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך-שלומי-דני
מקס ברנר28/02/2011לילך-אני לא מצליח להרגיע אותך !כמה פעמים עוד אגיד לך שאני בעד אירועים אצלך?ברור לי גם שבתי קפה זה סוג של פשרה שטעמיה עמה.אצלי, מכל מקום,אין מה לחשוב אפילו על מפגש-בדירת השיכון התל אביבית שלי אי אפשר להכניס לסלון אפילו את הגרעין הקשה של זקני הפורום ! (אצל ההורים של עופר בטח יותר מרווח )חוץ מזה בתל-אביב גם אין חניה-רק חסרונות יש בעיר הזו !
"דרך פטרולים" ו"חממות נטושות" אלה ביטויים שלי.את שם סרטו של אבי נשר העלה מישהו אחר.נסכם בכך שאם יהיה מפגש ב-חוות בודדים בנגב (סוף שבוע עם אקטימל וטיולי אופניים במדבר )אני לא אבוא לעצבן את הנוכחים.
שלומי-כנראה קצת אצה לו הדרך,אבל ככה זה כשצעירים-קשה לאכול מונוטוני לאורך זמן.אני יכול להגיד-ממבט של קרוב לחודשיים-שדי אבדה לי חדוות האכילה.למרות שאני מקפיד על הכללים אני נתקף כל יום בבחילות וגרעפצים,והאמונה שזה יעבור יום אחד,לא פותרת את העובדה שבשלב זה של חיי אין לי כמעט כיף מאוכל!זה אגב לא מפתיע אותי שיש מחירים לשיפור הבריאות,אבל זו תחושה משונה שאתה כל הזמן צריך לתכנן איך להמנע מבחילות.פעם היתה לי "קיבת ברזל" שעיכלה הכל בלי תלונות.
ודני-הבעיה עם המתחזה שהוא הוריד בערך כמוך,ושוקל בערך כמוך,ונותח בערך איתך.אולי גם הוא גדל על אלפחורס?!נכון שהטון שלו היה סובל ורשמי,אבל הסדק העיקרי בגניבת הזהות שלו היה שלא כתב שלמרות כל המיחושים והבעיות-הסקס עדיין נפלא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)