מקס אתה מעצבן אותי ורוני

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקס אתה מעצבן אותי ורוני
    לילך.פ
    28/02/2011

מקס ראשית אני יודעת שסוף העולם זה גם סרט מצויין שמאד נהנתי לראות אותו אז אל תזלזל .... וסוף העולם שמאלה נדמה לי שאתה קראתה למקום בו אני חייה מאחר וזה באמצע השדות.... להזכירך בפעם הקודמת היו אצלי בסביבות 30 איש אם לא יותר.... ולדעתי היה הרבה יותר אנטימי ושקט מאשר במפגש האחרון שהיה חסר שם שקט וסידור השולחנות לא ממש קירב בנינו.... אבל אם אתה כל כך רוצה אפשר לעשות אצלך בבית.

ולרוני יקירי.... קודם כל בחרתה ביום שלישי שזה פעמים כי טוב.... מחר זה קורה ואני מתחילה להזכר בהתרגשות שלי של יום לפני.... היום אתה גם ביום נוזלים ... קח בחשבון שאתה יכול לאכול גם קרטיבים... אבל לא סיפרתה לנו מה היתה הארוחה המפסקת שלך ?
    מה , רק אני תקעתי 5 המבורגרים ? שיהיה לך המון המון המון בהצלחה... ושיעבור לך בקלות... אמן!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקס אתה מעצבן אותי ורוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך-שלומי-דני

מקס ברנר
    28/02/2011

לילך-אני לא מצליח להרגיע אותך !כמה פעמים עוד אגיד לך שאני בעד אירועים אצלך?ברור לי גם שבתי קפה זה סוג של פשרה שטעמיה עמה.אצלי, מכל מקום,אין מה לחשוב אפילו על מפגש-בדירת השיכון התל אביבית שלי אי אפשר להכניס לסלון אפילו את הגרעין הקשה של זקני הפורום ! (אצל ההורים של עופר בטח יותר מרווח )חוץ מזה בתל-אביב גם אין חניה-רק חסרונות יש בעיר הזו !
    "דרך פטרולים" ו"חממות נטושות" אלה ביטויים שלי.את שם סרטו של אבי נשר העלה מישהו אחר.נסכם בכך שאם יהיה מפגש ב-חוות בודדים בנגב (סוף שבוע עם אקטימל וטיולי אופניים במדבר )אני לא אבוא לעצבן את הנוכחים.

שלומי-כנראה קצת אצה לו הדרך,אבל ככה זה כשצעירים-קשה לאכול מונוטוני לאורך זמן.אני יכול להגיד-ממבט של קרוב לחודשיים-שדי אבדה לי חדוות האכילה.למרות שאני מקפיד על הכללים אני נתקף כל יום בבחילות וגרעפצים,והאמונה שזה יעבור יום אחד,לא פותרת את העובדה שבשלב זה של חיי אין לי כמעט כיף מאוכל!זה אגב לא מפתיע אותי שיש מחירים לשיפור הבריאות,אבל זו תחושה משונה שאתה כל הזמן צריך לתכנן איך להמנע מבחילות.פעם היתה לי "קיבת ברזל" שעיכלה הכל בלי תלונות.

ודני-הבעיה עם המתחזה שהוא הוריד בערך כמוך,ושוקל בערך כמוך,ונותח בערך איתך.אולי גם הוא גדל על אלפחורס?!נכון שהטון שלו היה סובל ורשמי,אבל הסדק העיקרי בגניבת הזהות שלו היה שלא כתב שלמרות כל המיחושים והבעיות-הסקס עדיין נפלא !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו