מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מנתח
יעל28/02/2011ד"ר מחאג'נה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הניתוח מתקרב...יעל28/02/2011
שלום לכולם
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ביום רביעי הקרוב באסותא חיפה.
אני קצת לחוצה ומקווה שזה הצעד הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה יעל
שולה זק28/02/2011אני ביום ריעי הקרוב בשעה 17:00 באסותא לב המפרץ. מביאה חברה לכירורג. אולי אצליח לבקר אותך.
את בידיים טובות. עוד מעט את משלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
יעל28/02/2011תודה על העידוד.
אני עוקבת אחר הפורום כבר זמן רב.
אשמח לפגוש אותך ביום רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפרניים
יעל28/02/2011מה הסיבה שצריך להוריד בניית ציפרניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפרניים - תגובה
הילה כהן28/02/2011הסיבה שבחלק מבתי החולים מבקשים להוריד לק או בניה היא שעל אחת האצבעות ישימו מד ריווי חמצן במהלך הניתוח
למיטב ידיעתי המכשירים היום קוראים גם דרך בניה או לק בהיר ובמקרה שלא אפשר לשים את המכשיר על תנוך האוזן ,כך ששוה לך לברר את זה עם המנתח שלך לפני שאת מורידה בנייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר לך?
אלינור28/02/2011ממש לא חייבת ..אני הייתי עם ציפורניים בניתוח אולי בלי לקקקקקקק אבל ציפורניים....ועברתי ניתוח באסותא חיפה..אגב מי המתנתח שלך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים
שולה זק28/02/2011בציפורן יש מעקב אם הכל בסדר מבחינת זרימת דם. אם הציפורן לא מכחילה לדוגמא.
תשאלי טלפונית לפני האישפוז ויגידו לך כיצד להערך.
שוב בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה כהן
אלינור28/02/2011ברוכה הבאה לפורום ...השאלה היא אני אחרי חודש ניתוח שרוול ועדיין לא מממש יודעת מתי רעבה ומתי לא יש כאבי קיבה הנקודה של הכאב זאת התחושת רעב? ומה עדיף לעשות לאכול כל 3 שעות כמו שעון..או לחכות לכאבי קיבה..אני מממש מבולבלת תודה על העזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה נבונה
אלינור28/02/2011היי שמי שרית עברתי נתוח לפני חודש הורדתי כבר 10 קילו לא אומר שמצב קלללל אין כבר בליסות אין אכילה בלי מחשבה והפרדה מה כן מה לא..{משקלי היה114 בת 41} כל עודדד החלטת בנושא לא לחשוב פעמיים...רק להסתכל קדימה למטרה הכי בריאה...מאחלת בהצלחה בניתוח. הכל עובר ככה אומרים ברוכה הבאה לעולם האמיתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)